Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו מגאן סדאן או מאזדה 3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא מדבר על "עיצוב מודרני" אני מדבר איכות חומרים טובה יותר.

לא הבנת - הרנו איטית יותר גם בתאוצות מעמידה וגם בתאוצות ביניים.

תשמע הפער הזה ב 0.5 שניה לא כזה משמעותי כיתרון מעל הנוחות של המגאן על המאזדה.

משמע? אני מעדיף לאבד חצי שניה ברמזור וליסוע בלי כאבי גב,וכן המושב של המאזדה עושה כאב גב.

ולמרות שלרנו יש רק 2 ח"ח ומראות מכניות,היא עדיין רכב מםנק בכמה רמות מעל המאזדה 3.

החתימה נמחקה על ידי הנהלת האתר.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יצא לך לנסוע על הרכבים הנ"ל בצורה אינטנסיבית יומיומית בעיר?

יש הבדל מורגש.

סמוך עליי,ישנם רכבים גדולים ,כבדים,מהירים וחזקים שלא מרגישים מהירים,עד שאתה לא שם לב שאתה נעלם באופק עוד לפני שהם הספיקו לזוז מטר.

אני יכול להגיד לך שאתה לא יודע מה היה הרכב הקודם של המשפחה,כך שאם הרכב הקודם היה איטי יותר מהמגאן אז זה בכל זאת משתלם להם מגאן כי היא רכב יותר נוח מהמאזדה,והם לא יסבלו מהפסדי כח.

אתה מבין?

פורסם

נו חלאס , רכב גדול ,רכב קטן , משפחה חברים, היה לא היה - יש כאן השוואה בין שתי רכבים - ועל זה אנחנו מדברים.

בפעם המליון , לא מדובר בתחושה בלבד.

GOT סחוג?

פורסם
מבחינת הבטיחות אין אפילו מה לדבר, המגאן הרבה יותר בטיחותית מהמאזדה, הפח של המאזדה די עדין

צא משנות השמונים - אין קשר בין עובי הפח לבטיחות של הרכב.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אתה לא יכול לראות את זה במציאות.

מכונית מודרנית בנוייה כך שתא המנוע ותא המטען אמורים לקרוס ולהתקפל ובכך לספוג את אנרגיית ההתנגשות,לכן מכוניות מודרניות ניראות זוועה לאחר תאונה,בעוד שתא הנוסעים אמור להשאר שלם.

המדד היחיד לבטיחות מכונית הם מבחני ריסוק שמודדים את מידת העיוות של תא הנוסעים,קלות פתיחת הדלתות לאחר תאונה,היתקדמות גלגל ההגה והדוושות ומהירות פתיחתן ויעילותן של כריות האוויר.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
צא משנות השמונים - אין קשר בין עובי הפח לבטיחות של הרכב.
אני יודע שזה די ישן והכל

אבל תשמע... לחבר הייתה מאזדה 3 והייתה לו תאונה קלילה עם פורד פיאסטה, הם היו צריכים להחליף את כל הכנף, פגוש, נגס וחשש לשילדה לעומת זאת לפיאסטה רק נשבר הפנס

אצלנו במגאן (כנפיים מפלסטיק) טנדר (איסוזו דימקס 4*4 עם מגן חזירים) לא עצר באדום ונכנס בכנף, תאונה כנף אל כנף המכונית שלנו יצאה בתיקון קליל בעוד שהאיסוזו נזקק לגרר

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

האפוף בלהבות, אתה רק צריך להחליט אם אתה מעדיף שהאוטו יזדקק לתיקון או ילך פייפן, או שאתה והנוסעים תזדקקו לתיקון או תלכו פייפן. תפקידו של הרכב לספוג את אנרגית התאונה, יהיה המחיר אשר יהיה.

אתה יכול לנסוע בטנק שייסדק לו הווינקר בלבד בתאונה חזיתית במהירויות בינערוניות, אבל זה לא ישנה לך, כי הכבד שלך יעוף דרך השמשה הקדמית .

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
האפוף בלהבות, אתה רק צריך להחליט אם אתה מעדיף שהאוטו יזדקק לתיקון או ילך פייפן, או שאתה והנוסעים תזדקקו לתיקון או תלכו פייפן. תפקידו של הרכב לספוג את אנרגית התאונה, יהיה המחיר אשר יהיה.

אתה יכול לנסוע בטנק שייסדק לו הווינקר בלבד בתאונה חזיתית במהירויות בינערוניות, אבל זה לא ישנה לך, כי הכבד שלך יעוף דרך השמשה הקדמית .

אי אפשר לנסח יותר טוב.

יודעים מה הכי עצוב? השנה היו לנו שיעורי תחבורה בבצפר,המורה הסבירה לנו מהי חשיבות עובי הפח ואורך הרכב.

אהה וכמובן ההסבר המעניין על כך שרכב שטח בטיחותי פי 10 מרכב פרטי זה גם שמענו.

פורסם
תשמע הפער הזה ב 0.5 שניה לא כזה משמעותי כיתרון מעל הנוחות של המגאן על המאזדה.

משמע? אני מעדיף לאבד חצי שניה ברמזור וליסוע בלי כאבי גב,וכן המושב של המאזדה עושה כאב גב.

ולמרות שלרנו יש רק 2 ח"ח ומראות מכניות,היא עדיין רכב מםנק בכמה רמות מעל המאזדה 3.

דבר ראשון- כותבים לנסוע ולא ליסוע!

דבר שני- בתור מה אתה כותב שהמושב של המאזדה עושה כאב גב? בתור אחד שנהג באוטו רבע

שעה?!

בתור אחד שנוהג במאזדה 3 כל יום במשך כמעט שנה אני יכול לספר לך שהמושבים שלה

תומכים ומאוד נוחים לטעמי ולטעמם של שאר בני משפחתי.

דבר שלישי- 2 ח"ח ומראות מכניות?! אפילו יונדאי הפכו את זה לסטנדרט (חוץ מהגטס, שהיא

בקבוצה אחרת לגמרי מהמגאן).

אין מה לעשות מי שאוהב מכוניות משעממות יקח את המגאן, העיצוב שלה שמרני ויש לה "אמינות" של רנו.

אני בכל מצב לא הייתי בכלל שוקל להחליף את המאזדה במגאן.

DARK Purple MAZDA 3

ZOOM - ZOOM

פורסם
דבר ראשון- כותבים לנסוע ולא ליסוע!

דבר שני- בתור מה אתה כותב שהמושב של המאזדה עושה כאב גב? בתור אחד שנהג באוטו רבע

שעה?!

בתור אחד שנוהג במאזדה 3 כל יום במשך כמעט שנה אני יכול לספר לך שהמושבים שלה

תומכים ומאוד נוחים לטעמי ולטעמם של שאר בני משפחתי.

דבר שלישי- 2 ח"ח ומראות מכניות?! אפילו יונדאי הפכו את זה לסטנדרט (חוץ מהגטס, שהיא

בקבוצה אחרת לגמרי מהמגאן).

אין מה לעשות מי שאוהב מכוניות משעממות יקח את המגאן, העיצוב שלה שמרני ויש לה "אמינות" של רנו.

אני בכל מצב לא הייתי בכלל שוקל להחליף את המאזדה במגאן.

דבר ראשון-חזור ללמוד הבעה.

דבר שני-ממש לא מעניין אותי כמה נוח לך ליסוע במאזדה 3 סגולה כהה שלך,אמרתי את דעתי.

דבר שלישי- סמוך עליי,אני מעדיף להתרסק עם רנו עם 2 ח"ח ומראות מכניות,ו2 כריות אוויר מאשר במאזדה 3 עם 6.

שבוע טוב.

פורסם

תתעורר!

אולי אחרי שתתרסק תבין שה "5" כוכבים שיש למגאן בטח שלא הגיעו מבחינה של המכונית עם 2 כ"א!

אלא עם 4-6 כ"א!

אני מאוד אשמח לשמוע את החירטוט שאתה עומד להמציא על איך הגעת לזה שהמושבים של המאזדה לא תומכים.

פעם הבאה תחשוב לפני שאתה כותב פה תגובה.

ואל תגיב לכל שרשור שאתה רואה, במטרה להעלות את מספר ההודעות שלך.

DARK Purple MAZDA 3

ZOOM - ZOOM

פורסם
תתעורר!

אולי אחרי שתתרסק תבין שה "5" כוכבים שיש למגאן בטח שלא הגיעו מבחינה של המכונית עם 2 כ"א!

אלא עם 4-6 כ"א!

אני מאוד אשמח לשמוע את החירטוט שאתה עומד להמציא על איך הגעת לזה שהמושבים של המאזדה לא תומכים.

פעם הבאה תחשוב לפני שאתה כותב פה תגובה.

ואל תגיב לכל שרשור שאתה רואה, במטרה להעלות את מספר ההודעות שלך.

חירטוט? מה כל דיעה שלא דומה לשלך היא חירטוט?

מושב קשה,חסר תמיכה,מושב כמובן אמור להיות טיפה מוקשח אבל לא ברמה כזאת.

חוץ מזה שאין תמיכה לחלק התחתון של הגב.

כל תגובה שהגבתי פה לפי דעתי היא עניינית,להעלות את מספר ההודעות שלי? למה יש פרס כשמגיעים למיליון?

יום טוב לך,

פורסם

תפסיקו את השטויות על כמות ההודעות.. גם ככה אף אחד לא מסתכל על זה פרט לריבים מטופשים כמו פה.

בכל מקרה, מבחני הריסוק נערכים עם הגרסאות הכי בטיחותיות ומאובזרות של הרכב.

דהיינו - אם לרכב יש אפשרות ל80 כריות אוויר ו50 מערכות בטיחות, מניעת החלקה, בקרת יציבות, ABS, מניעת התהפכות וכו' וכו'

אז הרכב שיבחן יהיה בעל 80 כריות אוויר ו50 מערכות בטיחות, גם אם הרכב מגיע כסטנדרט עם 2 או 4 כ"א ורק ABS..

יצא לי לנהוג במאזדה 3 נסיעת לא ארוכה במיוחד, מת"א לאשדוד - רחובות - וחזרה לת"א, ולא מצאתי שום בעיה בכסא של המאזדה (ואני רגיל לכסא של פז'ו/אודי).

ולסיום - זה לא פורום תחביר והבעה בכתב.. אז תפסיקו למצוא שטויות לריב עליהן..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...