Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מזמן נסעתי לכיוון נס ציונה מכיוון גן הורדים.

מעט אחרי צומת גן הורדים עוקפת אותי משמאל מזדה 323F אדומה, בפנים הרכב מסמן לי מישהו לעצור בצד והראה לי תעודה כלשהי. (בנוסף גם כרז עם הצופר המרגיז הזה...)

עצרתי בצד, כאשר הוא מראה לי תעודת שוטר צבאי!

שאלתי היא - האם לשוטר צבאי מותר לעצור אזרח? ואם כן האם הוא יכול לתת דו"ח?

יש לציין שהוא רק הזהיר אותי לגבי המהירות שנסעתי (למרות שנסעתי במהירות חוקית לחלוטין!) ו"שחרר" אותי...

פורסם

יכולת לשלוח אותו לחופשי בעזרת עצה ידידותית "לחפש חברים". לא רק שאין לו סמכות לעצור אזרח, אלה זו גם עבירה בשבילו. יכולת להתלונן עליו למקמצ"ר (קצין משטרה צבאית ראשי). הוא היה אף מהמשטרה צבאית, שם לא אוהבים ניצול סמכות שלא לצורך.

זה בטח או אחד "מתלהב" מהתפקיד ותעודה או שסתם מישהו השתכר ורצה להסתלבת עליך.

פעם הבא אל תעצור !

ואם זה היה איזה עבריין ??? אסור לך לעצור לכל הידיוט.

מתי - אלפא 90 3.0 V6

פורסם
יכולת לשלוח אותו לחופשי בעזרת עצה ידידותית "לחפש חברים". לא רק שאין לו סמכות לעצור אזרח, אלה זו גם עבירה בשבילו. יכולת להתלונן עליו למקמצ"ר (קצין משטרה צבאית ראשי). הוא היה אף מהמשטרה צבאית, שם לא אוהבים ניצול סמכות שלא לצורך.

פעם הבא אל תעצור !

ואם זה היה איזה עבריין ??? אסור לך לעצור לכל הידיוט.

עבריין?? יותר מסוכן, זה יכול להיות מחבל. רק לפני יומיים נחטף נהג מונית, שלא נדע מצרות.

יניב

פורסם

פעם הבא אל תעצור !

צודק במליון אחוז. פשוט קלטתי שזאת תעודת מ"צ רק אחרי שעצרתי.. ואין לי מושג למה אבל לא לקחתי ממנו פרטים... מאז אני רק מחפש אותו על הכבישים! :evil:

פורסם

נכון מאוד. זה יכול להיות גם מחבל גם עבריין וגם שוטר אמיתי :D

אבל אם זה שוטר אמיתי אתה גם יכול להתעלם מהוראה שלו, כי זו אינה עצירה תקינה בעזרת ניפנוף בתעודה בחלון.

מתי - אלפא 90 3.0 V6

פורסם
אבל אם זה שוטר אמיתי אתה גם יכול להתעלם מהוראה שלו, כי זו אינה עצירה תקינה בעזרת ניפנוף בתעודה בחלון.

מתי אתה מכיר את הצופר המרגיז הזה של מערכת הכריזה? הוא גם השתמש בזה..

פורסם

מה זאת אומרת ???!

אני במצב כזה לא רק שלא הייתי עוצר אלא הייתי מדביק את הדוושה וטס משם על 250 ובורח ממנו... ואם הוא רוצה לפגוע בך ? או רוצה לגנוב את הרכב ??? לא מעניין אותי כלום, אם זה לא ניידת אני לא עוצר בחיים למישהו זר באמצע הכביש... ושינופף בתעודות עד מחר, אם הוא לא בניידת או לפחות ניידת סמוייה אז חבל לו על הזמן.

ינון.

פורסם
מה זאת אומרת ???!

אני במצב כזה לא רק שלא הייתי עוצר אלא הייתי מדביק את הדוושה וטס משם על 250 ובורח ממנו... ואם הוא רוצה לפגוע בך ? או רוצה לגנוב את הרכב ??? לא מעניין אותי כלום, אם זה לא ניידת אני לא עוצר בחיים למישהו זר באמצע הכביש... ושינופף בתעודות עד מחר, אם הוא לא בניידת או לפחות ניידת סמוייה אז חבל לו על הזמן.

ינון.

איך אני יכול ככה לברוח אני לא נוהג בוולוו... כולה אלפא 1600 :wink:

חוץ מזה הוא כרז לי (פעם שלישית בערך שאני אומר את זה) וגם נפנף בתעודה שרק אחרי שעצרתי התגלתה כתעודת מ"צ!

פורסם

הקיצר - עכשיו אתה מבין את הטעות שעשית ? לא עוצרים לרכב שלא כתוב עליו בגדול "משטרה". אני אישת גם לא עוצר לרכב לבן מוסווה. שיגידו לי משהו אחר-כך, אני אגיד - אני מפחד וזהו בתקופה רגישה כזאת.

מתי - אלפא 90 3.0 V6

פורסם
מה זאת אומרת ???!

ינון.

איך אני יכול ככה לברוח אני לא נוהג בוולוו... כולה אלפא 1600 :wink:

חוץ מזה הוא כרז לי (פעם שלישית בערך שאני אומר את זה) וגם נפנף בתעודה שרק אחרי שעצרתי התגלתה כתעודת מ"צ!

קודם כל זה בסך הכל לנטיס F... אתה יכול לברוח לו... וחוץ מזה הרעיון הכללי הוא לא לעצור, הבריחה זה פחות רלוונטי... ובמקרה של איום ממשי ואין רכב חזק במיוחד, ברקס חזק ופרסה...

ינון.

פורסם

מחלקת התעבורה של המשטרה הצבאית תפקידה הוא לתת דו"חות לכלי רכב צבאיים שעוברים עבירות תנועה.

אם אינני טועה שוטר צבאי יכול לתת דו"חות לבנים בדומה למשא"ז קלאסי... רוב הדו"חות הלבנים (בדומה למזכר) לא מומרים בסוף לדו"ח תנועה כי לאף אחד אין כוח וזמן לטפל בהם.

פורסם
עוקפת אותי משמאל מזדה 323F אדומה, בפנים הרכב...

סליחה... :oops: היה לי משמעמם באותו הערב...... חחחחחחחח :D:D:D:D

סתם...... אבל הצחיק אותי לשמוע על זה, זוטר צבאי, לוחם צדק ברחובות נוסע במזדה 323F ?! חחחח, טוב... :lol:

לתמונות של המזדה 323F שלי תלחצו כאן >> http://www.cardomain.com/id/marco_michieli

• תוכן חדש...