Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רדיו דיסק :

Alpine CDA-9855

http://akamaipix.crutchfield.com/products/2004/500/h500CDA9855-f.jpeg

יש לי שאלה לגביי הרדיו דיסק, אין לו את המספרים האלה שאיתם מעברים תחנות רדיו ? ( מ-1 עד 6)

(כמו שיש בדגם 9856!!)

מגבר 4 ערוצים :

Kicker KX650.4

http://akamaipix.crutchfield.com/products/2003/206/h206kx6504-f.jpeg

כאשר הוא מוציא 120W נקי (Rms) לכל ערוץ, הוא יגביר את הקומפוננט והסאב בייחד, אני יעשה גישורים.

סאב :

Kicker CVR12

http://akamaipix.crutchfield.com/products/2005/206/h2065c12vr2-f.jpeg

http://akamaipix.crutchfield.com/products/2005/206/h2065c12vr2-o_cone.jpeg

והקטע המסובך ביותר אצלי .. זה הקומפוננט !! בסוף כנראה שאני אלך על ה :

Focal Ployglass 165 v2

.jpg"]http://www.autos-sound.net/shop/files/products/10922-Focal_Polyglass_165V2[1].jpg

אני מאוד התלבטתי עם ה-

Morel Dotech MKII 6

עדיין לא שמעתי אותם באוזניים שלי, ברגע שיצא לי אני ירוץ לשמוע את הפוקאל.

את המורל כבר שמעתי..אבל כל כך הרבה תגובות על הפוקאל אני מקבל, שכמעט ושיכנעו אותי סופית.

מה דעתכם אנשים ? תגיבו בבקשה תנו עצות לשינוי \ שיפור.

לא ידוע באיזה רכב יורכבו הרכיבים, אבל זה יהיה בטוח ברכב קטן סיגנון פיג'ו 306.

Hu: Alpine 9855R Comp: Morel Hybrid Ovation 6 Amp: Kicker 06ZX650.4 Subwoffer: Hertz ES 300

Black Renault Megane Coupe 1.6 16v

פורסם

הטויטר של פוקל מאוד צורם ו"שורט" את האוזן. אתה חייב לשמוע לפני הקניה, אני שמעתי ולא אהבתי בכלל, אבל יש אנשים שמבסוטים מהסט.

בברכה.

פורסם
הטויטר של פוקל מאוד צורם ו"שורט" את האוזן. אתה חייב לשמוע לפני הקניה, אני שמעתי ולא אהבתי בכלל, אבל יש אנשים שמבסוטים מהסט.

בברכה.

אוקי .. תודה רבה..ומה דעתך על שאר המערכת והשילובים בין הרכיבים ?

Hu: Alpine 9855R Comp: Morel Hybrid Ovation 6 Amp: Kicker 06ZX650.4 Subwoffer: Hertz ES 300

פורסם

אתה בחרת רכיבים טובים - אין כאן וויכוח

עכשיו הכל תלוי בהתקנה ובכוונים... בלי זה - זה לא שווה שום דבר

ככה שדיעות אישיות לגבי המערכת שלך... רק אחרי שתסיים אותה רק אחרי שיהיה אפשר לשמוע אותה במפגש...

לגבי הרכיבים - מערכת חביבה מאוד עם פוטנציאל גבוה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

המערכת נראת טובה על הנייר, הרכיבים טובים עכשיו השאלה לגבי ההתקנה, מי מתקין ובאיזו רמה...

בכל מקרה לגבי הסט מומלץ לשמוע, הטוויטרים באמת חדים מאוד על גבול הצורמים, לדעתי

אריק.

בשיפוצים

פורסם

gti1980 :

2 ערוצים ב-2 אום .

lanosforce :

אחלה אני מודה לך מאוד, אשמח אם תסתכל על השאלות שלי שבסוף ההודעה ..

bassboost :

אוקי תודה, ויש לי כמה שאלות...

אני גר באיזור באר שבע והסביבה! האם יש לכם מישהו שאתם מכירים שהוא ברמה שיודע להרכיב ולכוון מערכות ברמה מקצועית? שהוא יספק אותי ?

אבל כמובן שיהיה זול.. (ואם אין באיזור ב"ש..איפה אתם ממליצים לי ללכת בארץ? אבל שלא יהיה רחוק מידי!!)

ועוד שאלה, מישהו אולי מכיר מישהו מאיזור הדרום (ב"ש ) שיש לו פוקאל שאני אוכל ללכת אליו לשמוע ?

פורסם

טוב,

עצות קריטיות

1. אם לא יצא לך לשמוע את הסט של פוקל - אל תקנה אותו לפני ששמעת מהסיבה שכבר ציינו כאן בפורום

הטוויטרים של פוקל הם מדהימים!!! אין ספקות בזה - הם מדוייקים והם מפורטים מאוד אבל הבעיה היא גם כשיש למאזין אזניים רגישות - כאן אתה מתנגש איתם כי הם גם חדים מאוד וחזקים מאוד.

לפוקל יש צליל מדהים - משהו בו נשמע מאוד נכון למרות שהם לא ממש נאמנים למקור, אבל זה אופי של צליל שלא כל אחד אוהב - הצליל של פוקל הוא מאוד לא עממי כמו שאפשר לאמר על מורל.

2. תיגש לבומב-באס בבאר שבע www.bombass.co.il - הם עובדים המון עם ציוד של פוקל יש להם גם רכב הדגמה מדהים שהם בנו עם סט האוטופיה בריליום של פוקל כולל סאבוופרים של פוקל וקרוס של פוקל - ותשמע את הסט!

עצות לא קריטיות

אתה יכול לחבר את הסאב גם ב4 אוהם בגישור - המגבר הזה מספיק חזק.

אם כל סליל הוא 2 אוהם - אז החיבור שאתה מתכנן לעשות הוא טוב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
טוב,

עצות קריטיות

1. אם לא יצא לך לשמוע את הסט של פוקל - אל תקנה אותו לפני ששמעת מהסיבה שכבר ציינו כאן בפורום

הטוויטרים של פוקל הם מדהימים!!! אין ספקות בזה - הם מדוייקים והם מפורטים מאוד אבל הבעיה היא גם כשיש למאזין אזניים רגישות - כאן אתה מתנגש איתם כי הם גם חדים מאוד וחזקים מאוד.

לפוקל יש צליל מדהים - משהו בו נשמע מאוד נכון למרות שהם לא ממש נאמנים למקור, אבל זה אופי של צליל שלא כל אחד אוהב - הצליל של פוקל הוא מאוד לא עממי כמו שאפשר לאמר על מורל.

2. תיגש לבומב-באס בבאר שבע www.bombass.co.il - הם עובדים המון עם ציוד של פוקל יש להם גם רכב הדגמה מדהים שהם בנו עם סט האוטופיה בריליום של פוקל כולל סאבוופרים של פוקל וקרוס של פוקל - ותשמע את הסט!

עצות לא קריטיות

אתה יכול לחבר את הסאב גם ב4 אוהם בגישור - המגבר הזה מספיק חזק.

אם כל סליל הוא 2 אוהם - אז החיבור שאתה מתכנן לעשות הוא טוב.

אז ככה..לגבי בומב-באס .. ניגשתי אליהם וביקשתי ממנו להשמיע לי פוקאל..הוא אמר שיש לו להשמיע לי רק את הפוקאל שיש לו ברכב תצוגה...אמרתי לו אבל אפשר בכלל להשוות? הוא אמר לי שמע זה פוקאל הדגם הכי חזק שלהם..30 אלף שקל

התפוצצתי לו מצחוק שם! והלכתי... אתה אומר כדאי ללכת לשמוע את הסט למרות שהוא באמת סט חזק יותר ממה שאני הולך להביא ? הצליל הוא בערך כמו בדגם שאני מתכנן להביא ?

וכן אחי כל סליל הוא 2 אוהם.

אני מודה לך מאוד על התגובה, אשמח אם תגיב שוב.

פורסם

כמו שאמרו לפניי

גש ליריב מבומבאס, אתה בטח מעומר ומכיר את באר שבע.

המקום שלו נמצא עכשיו ליד האולם הורדוס, אגב אני חושב שגם אפשר לשמוע אצלו סטים של קומפוננטים, בחנות הישנה היה חדר שמיעה, עוד לא ייצא לי לבקר בחדשה

קפוץ אליו בקיצור, לא תתחרט על בטוח.

עריכה....

הרכב תצוגה שלו מושקע במערכת בים כסף אז אני לא חושב שזה מדד להשוואה

פורסם
כמו שאמרו לפניי

גש ליריב מבומבאס, אתה בטח מעומר ומכיר את באר שבע.

המקום שלו נמצא עכשיו ליד האולם הורדוס, אגב אני חושב שגם אפשר לשמוע אצלו סטים של קומפוננטים, בחנות הישנה היה חדר שמיעה, עוד לא ייצא לי לבקר בחדשה

קפוץ אליו בקיצור, לא תתחרט על בטוח.

עריכה....

הרכב תצוגה שלו מושקע במערכת בים כסף אז אני לא חושב שזה מדד להשוואה

אז אתה אומר שאין טעם ללכת אליו הא ?

ואיך ידעת שאני מעומר ?

פורסם

כי מה עוד קרוב לבאר שבע?

ניחוש פרוע

ולא אמרתי שלא שווה, דווקא אני כל הזמן נהנה להיות בחנות שם.. אהבתי ללכת מדי פעם לראות את העבודה שהוא עשה על הרכב תצוגה..

וגם לי הוא אמר שהסט שהוא הולך לשים ברכב שהוא יהיה מוכן יעלה בסביבות 30

גם לי זה היה נשמע מוזר

אבל אני מאמין שהוא יודע מה הוא מדבר

פורסם
כי מה עוד קרוב לבאר שבע?

ניחוש פרוע

ולא אמרתי שלא שווה, דווקא אני כל הזמן נהנה להיות בחנות שם.. אהבתי ללכת מדי פעם לראות את העבודה שהוא עשה על הרכב תצוגה..

וגם לי הוא אמר שהסט שהוא הולך לשים ברכב שהוא יהיה מוכן יעלה בסביבות 30

גם לי זה היה נשמע מוזר

אבל אני מאמין שהוא יודע מה הוא מדבר

אוקי תודה אחי..אבל עדיין לא ענית לי ממש, האם כדאי בכל זאת ללכת לבומבאס לשמוע את הפוקאל שיש לו בתצוגה?

פורסם

תמיד נחמד לשמוע סטים..

אבל השוואה אתה לא תקבל כי מין הסתם הם לא ישמעו כמו מה שאתה רוצה לקנות..

מהרבה סיבות

1. זה לא אותו סט.

2. הכיוונים

3. ההתקנה

4. יש לו איטום בכל הרכב

וכו וכו...

פורסם
תמיד נחמד לשמוע סטים..

אבל השוואה אתה לא תקבל כי מין הסתם הם לא ישמעו כמו מה שאתה רוצה לקנות..

מהרבה סיבות

1. זה לא אותו סט.

2. הכיוונים

3. ההתקנה

4. יש לו איטום בכל הרכב

וכו וכו...

אוקי תודה..אני בכל זאת אנסה למצוא מישהו שיש לו פוקאל ברכב.

• תוכן חדש...