Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס SL- 2 דורות לפני הנוכחית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

רציתי בבקשה לקבל מידע על מרצדס SL עם אני לא טועה מ73-89, הצורה המרובעת והמהממת.

הכוונה לי לSL לפני 3 דורות, הכוונה 2 דורות לפני החדשה.

אשמח לקבל מפרט מנועים, עלויות אחזקה, וכ'ו

תודה

פורסם

במפגשי שישי יש אחת או שתיים, אולי אתה יכול לשאול שם. לדגם קוראים בשמות קוד של מרצדס R107.

לפי מה שאני יודע, יש מנועים מ2800 ועד 5600.

יש להם הרבה חלקים שמשותפים לW116, שזה הS-CLASS של אותם שנים. אם אתה מוצא אחת בארה"ב במצב טוב, לא תתחרט, אבל אם כבר יש בעיות, עדיף להשתמש בו כרכב שני, כי לפעמים קשה להשיג חלקים בארץ. מבחינת תצרוכת דלק, זה רכב קצת צמא, נותן בין 3 ל5 קילומטר לליטר.מבחינת ביצועים, אל תחפש ספורטיביות. לפעמים זה רכב קצת קשה לנהיגה ספורטיבית, אבל אם אתה מחפש נוחות, אין כמו מרצדסים מאותה תקופה.

לדעתי זה אחד הרכבים הכי מוצלחים ויפים שקיימים. לי יש W116 משנת 76, ונהגתי על כמה R107.

בהצלחה!

פורסם

לדוד שלי יש SL 560 שנת 85. הרכב במצב חדש ונוהגים בו אך ורק עם הגג פתוח :-)

אני אישית לא מוצא את הרכב יפה במיוחד, למרות שהוא בהחלט משהו מיוחד על הכביש. הספציפי הזה הוא בעל המנוע הגדול ביותר שהגיע עם ה-SL ולכן הורדת דוושת הגז לריצפה = אתה שוקע עמוק לתוך המושב.

ההגה גדול מאוד לטעמי (כמו בהרבה דגמים של מרצדס). הרכב מרגיש כבד (והוא אכן כבד ביחס לגודלו, כמו כל מרצדס) אבל האחיזה טובה כל עוד לא מנסים להתגרות בפיזיקה וההרגשה היא שהרכב "נטוע" לכביש.

אם תרצה\ו אצלם תמונות...

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

• תוכן חדש...