Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.. ברשותי דייהו לאנוס עם חלונות חשמליים..

יש לי בעייה בה החלון האחורי הימני עושה לי בעיות, מהדלת שלו אפשר להוריד ולהעלות את החלון.

מקדימה, בבקרת הנהג.. אפשר להוריד את החלון אבל אי אפשר להעלות אותו חזרה.

מה מקור הבעייה?

בדקתי חיבורים. הכל כשורה.

פורסם

תנסה להחליף את הפלאג של החלון האחורי מהכפתור שבו הוא מחובר כרגע לכפתור של חלון אחר שתקין מאה אחוז.

אם הבעיה נפתרה הבעיה היא בכפתור תיגש תקנה אחד חדש בכמה עשרות שקלים ותמשיך להנות מהחלונות חשמל.

:)

פורסם

אני אנסה רפי, תודה.

תנסה להחליף את הפלאג של החלון האחורי מהכפתור שבו הוא מחובר כרגע לכפתור של חלון אחר שתקין מאה אחוז.

אם הבעיה נפתרה הבעיה היא בכפתור תיגש תקנה אחד חדש בכמה עשרות שקלים ותמשיך להנות מהחלונות חשמל.

:)

זו יחידה שלמה של ארבעה חלונות אצל הנהג..

פורסם

נכון.

אבל כשאתה מפרק את הציפוי של הדלת אתה תראה 4 פלגים מתחברים ליחידה של ה4 כפתורים.

לכל כפתור יכנס פלאג.

תנסה להחליף בין הפלאגים ותראה האם הבעיה אכן הכפתור.

אם כן. תנסה את הפתרון שרפי הציע. אם לא יעזור או שתקנה חדש או שתקפוץ לפירוקייה ותוריד מרכב זהה יחידה כזאת במחיר נמוך בהרבה מחדש.

אם היחידה מתחברת לפלאג אחד יחיד וגדול בשביל כל 4 החלונות תצטרך להסתבך קצת ולשחק בחוטים לחוד כדי לחבר חלון אחר לכפתור הבעייתי כדי להיות 100% בטוח שבו הבעיה.

פורסם

אם החלון פועל כשורה מהמתג האחורי, קיימות שתי אפשרויות לתקלה.

אפשרות ראשונה כפי שרפי לין ציין, בזמן שאתה לוחץ על הרמה מלפנים, המתג לא מוציא את אחד הפקודות שהוא אמור להוציא, פלוס ומינוס.

מצד שני, ישנה אפשרות שהמתג האחורי פגום, שפשוט, בזמן שהמתג האחורי במצב נייטרלי (לא נוגעים בו) החוטים שמגיעים אליו מין המתג הראשי הקדמי, (ואם יש מרים חלונות אז הם עוברים דרכו) אומנם אולי מגיעים , אך הוא אינו מבצע את הגשר החשמלי הנדרש ממנו לצורך העברת הפקודה שאולי כן מגיעה מהמתג דרך המגעים הפנימיים .

המגעים הפנימיים, הם המגעים שמעבירים את הפקודות שמגיעות מלפנים (ולא, הם אינן מגיעות ישירות לחלון אלא למתג עצמו ומהמתג עצמו דרך הגישורים הנל ליציאות אחרות שמובילות למנוע החלון החשמלי.

כל שעליך לעשות הוא, ללחוץ קבוע בזמן שהחלון האחורי למטה , על המתג הראשי לכיוון עליה, זה המצב שהחלון אינו מגיב.

אדם נוסף, יקח מברגון עדין או אפילו עט, ויקיש בעדינות על מרכז המתג האחורי. אם החלון יחל לעלות,החלף את המתג האחורי דווקא.

הבדיקה המקצועית אמורה להתבצע בבדיקת מתחים שמגיעים מהמתג הקדמי, למתג האחורי, ואז בודקים שהוא אכן מבצע את הגישור שהוא אמור לבצע. אחד מהשניים יתגלה כלא תקין.

בכל אופן נתתי לך אפשרות "שטח" לבדיקת התקלה, יש סיכוי סביר שהיא תתברר כטובה, ולא גש לאבחון מקצועי.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

טוב. אז ככה..

פירקתי את כל המנגנון לגורמים, היה טיפה אבק ונוקה.

ההלחמות שם היו תקינות, שום דבר לא התפורר בפלסטיקים שם.

ניסיתי בכמה דרכים להעלות את החלון והצליח לי פעם אחת כאשר לחצתי על המתג הפנימי ולא דרך המתג החיצוני. מכאן שהמנגנון עצמו לא דפוק. חיברתי חזרה והחלון לא עלה. בדקתי והמתג ישב במקום שלו אך עדיין לא הרים את החלון. נראה לי שהמתג לא מצליח להזיז את הפלסטיק הפנימי מספיק כדי להרים את החלון, הבעייה שגם אין שם קפיץ אז ככה שאני לא יודע בדיוק מה לעשות.

שוב, תודה.

• תוכן חדש...