Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גרירת רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקנות תהינה כמו התקינה האירופית. ההגבלה תהיה של הרכב הגורר על פי נתוני יצרן הרכב, בעוד שהיום ההגבלה נקבעת על ידי הגרור. ברשיון הרכב יהיה רשום משפט בסגנון "רשאי לגרור גרור עם בלמים במשקל XX ק"ג וגרור בלי בלמים במשקל YY ק"ג. היום רשום ברשיון הגרור: "יגרר על ידי רכב במשקל ZZ ק"ג"

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

תודה שוב על התשובה...

עוד שאלה קטנה, היכן ניתן למצוא את הנתונים הללו? האם צריך ליצור קשר עם יצרן הרכב... או שמא צריך לבדוק במשרד התחבורה?

חוץ מזה, האם ישנו את חלוקת המשקלים בעגלות? כרגע העניין די תמוהה...

בתודה

נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

יבואני הרכב קיבלו הנחייה לרשום ברישומי האב טיפוס שהם עושים לכל דגם החל משנתון 2007 את המשקלים המותרים לגרירה על יד היצרן. איך זה יהיה לגבי מכוניות משנתונים מוקדמים יותר, עדיין אינני יודע. עכשיו הפתעה: לפני מספר שעות, ראיתי רשיון רכב של SUV חדש שכבר רשמו לו ברשיון הרכב בדיוק מה מותר לו לגרור עם ובלי בלמים.

אורן

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

ברשיון של הגולף קאנטרי שלי כתוב :" משקל לגרירה 1120 ק"ג".

זה וו גרירה מקורי.

זה קצת סותר את מה שנאמר פה, לא?

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יניב, אתה מתבלבל כמו רבים וטובים. ראה תגובה #7 בשרשור הזה.

אורן, אצלי זה היה רשום כבר לפני שנתיים, כמו שכתבתי קודם:

בקנגו שלי היה רשום במפורש שמותר לגרור נגרר של 550 ק"ג ללא בלמים ונגרר של 750 ק"ג עם בלמים.

פורסם
יניב' date=' אתה מתבלבל כמו רבים וטובים. ראה תגובה #7 בשרשור הזה.:[/quote']חנן, אני לא מתבלבל, יכול להיות שבמשרד הרשוי יושבים אהבלים אנלפבטים (יכול להיות כזה דבר???) אבל ברשיון כתובה הערה בעיברית פשוטה ובסיסית :"משקל לגרירה 1120 ק"ג".

אין שום שופט בעולם שירשיעה אותי בעבירה של גרירה לא חוקית אם המשקל של הגרור (פלוס המשא בגרור) יהיה מתחת ל 1120 ק"ג.

יניב

פורסם

אבל ברשיון כתובה הערה בעיברית פשוטה ובסיסית :"משקל לגרירה 1120 ק"ג".

אין שום שופט בעולם שירשיעה אותי בעבירה של גרירה לא חוקית אם המשקל של הגרור (פלוס המשא בגרור) יהיה מתחת ל 1120 ק"ג.

יניביניב

מדובר במשקל של הגולף שלך ולא של הגרור

כלומר שאתה יכול לגרור גרור של 560 ק"ג ללא בלמים ו- 750 ק"ג עם בלמים

תבוא לבקר ותראה גרור יפה

השכן שלך מזכרון

דוד נמרי

פורסם
אבל ברשיון כתובה הערה בעיברית פשוטה ובסיסית :"משקל לגרירה 1120 ק"ג".

יניב

יניב

מדובר במשקל של הגולף שלך ולא של הגרור

כלומר שאתה יכול לגרור גרור של 560 ק"ג ללא בלמים ו- 750 ק"ג עם בלמים

תבוא לבקר ותראה גרור יפה

השכן שלך מזכרון

דוד נמרידוד ,

תודה על ההזמנה, אני אענה לה בשמחה, שים מים על האש, 1 סוכרזית.

לעניניינו, ברור ששניכם צודקים, מה שאני אומר זה שאם אני אקבל דו"ח על גרירת גרור במשקל 1118 ק"ג ואני אבקש להשפט, אין שופט בעולם שירשיע אותי בגלל מה שכתוב ברשיון הרכב.

דא"ג, מדובר אצלך בנגרר לרכב? כי אני מחפש אחד עכשיו....

יניב

• תוכן חדש...