Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פיאט פונטו ספייס ידנית מחברת השכרה(השכרה לטווח ארוך) הרכב נסע כ30K ק"מ .בשבוע שעבר נסעתי מכיוון ירושלים לקרית שדה התעופה.כאשר הגעתי לחניה תוך כדי שילובלהילוך 3 שמעתי קליק וידית ההילכוכים השתחררה .הרכב נשאר בהילוך שלישי כאשר הידית משוחררת.בשלב הזה עצרתי והתקשרתי לחברת ההשכרה ,הם שלחו בחור שבדק והגיע למסקנה שהוא לא יכול לתקן את הרכב במקום.הוחלף לי רכב והבחור יצא לדרך בהילוך שלישי.(נסיעה של2-3 ק"מ).בקיצור היום קיבלתי טלפון מהאחראי על המוסך של חברת ההשכרה שנגרם נזק חמור לקלא'צ ושהוא מעולם לא ראה קלא'צ במצב כזה ושעלי (או על בעל הבית) לשאת בנזק.השאלה שלי היא כזו:מכיון שעד הרגע שהידית השתחררה הרכב תיפקד מצויין האם ייתכן שהבחור שלקח את הרכב שרף את הקלא'צ כשנסע על הילוך שלישי? כי אם כן זו רשלנות שלהם שלא גררו את הרכב.

פורסם

כמעט בוודאות נציג חברת ההשכרה שרף את הקלאץ , לא צריך בשביל זה יותר מכמה זינוקים מהמקום בהילוך שלישי , עם הרבה גז .

פורסם

ככל הנראה הבחור מחברת ההשכרה שרף אותו...

אם הרכב היה על הילוך שלישי בלבד לא היו צריכים לערב גרר?

שלא יפול עליך הנזק אתה לא אשם.

פורסם

אני שרפתי את הקלאץ בפונטו ספייס בדיוק בצורה הזו.. הספיקו 3 ניסיונות זינוקים בהילוכים 3,4,5 והקלאץ' נשרף למחרת! :screwy: לא היה ניסוי ממש מוצלח מצידי :roll:

פורסם

תומך בדיעה הרווחת של כל הכותבים מעלי.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

בחברת ההשכרה רצו לחסוך .

מחזיקים נהג ב-4500 ברוטו (במקרה הטוב) ,וגם חסכו 100 או 200ש"ח גרירה...

:biglaugh:

עכשיו שיקבלו את הצינור בכיף :ok:

פורסם

מזכיר לי מישהי שנסעה 500 ק"מ בפונטו שכורה, והתלוננה שיש כל הזמן בעיות עם הילוך שני.

(היא מעולם לא השתמשה בהילוך הזה, היא כל הזמן העבירה מראשון ישירות לרביעי) :shock:.

לפותח השרשור: מרגע שהנציג שלהם התחיל לנסוע באוטו, זו באמת בעיה שלהם.

אם אין אפשרות לתקן במקום, מזמינים גרר. 100 אחוז רשלנות שלהם.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

עשה טובה וספר לכולנו מי חברת ההשכרה. מדובר בזבלים. הם יודעים במאה אחוז שהנהג שלהם שרף את המצמד, והם מנסים בגסות רוח ובמצח נחושה להפיל את זה עליך, אז שיסבלו מיחסי הציבור הדפוקים שהם עשו לעצמם.לי היה סיפור, לא זהה, אבל גם של נסיון להפיל לקוח בפח. קיבלתי מאלדן רכב. מיד כשנסעתי איתו בפעם הראשונה התקשרתי ודיווחתי שההגה רועד. יומיים אחר כך הם לקחו את הרכב לסדר אותו וקצת מאוחר יותר הם באו אל המעסיק שלי והגישו לי טופס לחתימה. מעיון בטופס התברר שהם ניסו להחתים אותי על טופס דיווח על תאונה, כאילו עיקמתי את החישוק במסגרת תאונה. הם חטפו על הראש, אבל עדיין שווה לדפוק לחבר'ה האלה את יחסי הציבור כשיש הזדמנות. הם מנסים לעשות "מצליח".

הרי אנחנו לא תובעים אותם על נסיונות ההונאה האלה, אז מה יש להם להפסיד? אז בואו ניתן להם סיבה להבין שהם יכולים גם להפסיד.

פורסם

מדובר בחברת טרפיק.היום היה ויכוח קולני בטלפון בין הבוס שלי לאחד המנהלים שם שהודיע ברוב חוצפתו שהם דורשים 3000 שקל! על החלפת הקלא'צ ושהם יחייבו את כרטיס האשראי בסכום השערורייתי הזה.

הודענו להם שאנחנו מסיימים את ההתקשרות איתם ושהעניין עובר לטיפול משפטי(מחר אני משוחח עם העו"ד של החברה).אגב הוא טען שהם "יודעים מה שהם עושים" ושנסיעה בהילוך שלישי לא גרמה להרס הקלא'צ אלא רק נהיגה בלתי אחראית של הנהג ... הטענות שלו לגבי המקצועיות שלהם מעוררות גיחוך בהתחשב בעובדה שהמחלץ הגיע אלי כשברשותו כלי עבודה אחד:פטיש...

פורסם

הם באמת נוכלים,...

ממתי נסיעה לא בהילוך ראשון לא גורמת לתקלות ???

זה שהוא נסע בהילוך שלישי כל הדרך עם זינוקים ברור שהם שרפו את הקלאץ' , תומך בפותח השרשור.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

הרחת ריח של קלאץ' שרוף? לא נראה לי... מה שקרה לך זה שהתפוח של ההילוכים נשבר. זה קורה המון בפונטואים יותר חדשים, במיוחד בהשכרה. זה קרה לי לפני שנתיים. תדרוש שלא יתקנו את הרכב לפני שרואה אותו שמאי שאתה מזמין. שלא יגנבו ממך כסף. התיקון יעלה מקסימום 200 שקל (בהגזמה), וגם ככה זה לא קשור אליך. גנבים...

פורסם

ואל תשכח להודיע לחברת כרטיסי האשראי על הכוונה שלהם לחייב אותך ללא אישור שלך.

היא לא יודעת להגיד לי מתי יהיה מישהו שיוכל להגיד לי מתי זה יהיה

פורסם

במקרה שלך, זה לטובת שהרכב הוא של חברה.

כמו שכתבת, לחברה יש עו"ד ולכן יש לך על מי לסמוך שכבר יילחם בהם עד הסוף.

תחשוב שאם היו מפילים כזה דבר על מישהו פרטי, רוב הסיכויים שהוא היה חושב פעמיים אם ללכת לעו"ד ולהסתכן באיבוד של עוד כסף.

וככה חברות ההשכרה מנסות בהרבה מקרים,להפיל תיקים על לקוחות תמימים.

אני ממש מקווה שהעו"ד של החברה יכנס בהם עד הסוף.

פורסם

חוצפה של חברת ההשכרה.

ברגע שהנציג שלהם לקח את הרכב, נגמרת אחריות הלקוח.

זינוק בהילוך 3 בעיקרון לא גומר קלאץ' אם עושים אחד או שניים כאלו ועושים בזהירות (חברנו סקרוניס עשה זאת לפני כמה שנים אאל"ט והגיע למוסך בהצלחה, תוך תכנון מסלול+שעה שלא יחייבו עצירה), אבל עובד של חברת השכרה וזהירות הרי לא הולכים ביחד. זינוק בהילוך 3 עם הרבה גז וחצי קלאץ' לאורך זמן - יגמור אותו יופי.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

מכיר את החברה הזאת...

פעמיים קיבלתי מהם רכב חלופי כשהרכב שלי היה במוסך.

הרכבים מתוחזקים (למעשה לא מתוחזקים) בצורה איומה.

אין דלק במיכל,בקושי לכמה ק"מ-הייתי צריך למלא מייד,הרכבים מטונפים ומסריחים,דילגו על טיפולים,(ממה שהבנתי מהנהג שהביא את הרכב)

וכשמסרו לי את הרכב,ניסו להעלים מכות שהיו (והיו מליון....)

• תוכן חדש...