Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לסטטוס- "נהג חדש"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוהג שנה וחודש.

הרבה זמן מעניין אותי לדעת מהי תקופת הזמן בה אני מוגדר "נהג חדש".

חלק אומרים לי שחובת הסעת עד 2 נוסעים, וחובת הדבקת שלט "נהג חדש" לשמשה האחורית, שני אלה תקפים לשנתיים מיום הוצאת הרשיון. (??)

בנוסף רציתי לדעת מה משמעות "נהג צעיר" וכמה זמן אני מוגדר כזה??

בתודה,

טל. :-P

DARK Purple MAZDA 3

ZOOM - ZOOM

פורסם

נהג חדש למשך שנתיים מהוצאת הרישיון נהיגה.

נהג צעיר תהיה עד גיל 21.

כל זה יכלת למצוא בחיפוש, הנושא הנ"ל נידון כאן X! פעמים. כש X=321.

ROOONEEYY

פורסם

הרצתי חיפוש לפני שכתבתי את השאלה.

שום תגובה בחיפוש לא הייתה מובנת. אחד אומר ככה, השני אחרת.

מבלבל משהו.

DARK Purple MAZDA 3

ZOOM - ZOOM

פורסם

לפי מה שאני יודע תקופת הנהג חדש היא שנתיים מהוצאת הרשיון לדעתי או שעד גיל 21.

מה שאני כן בטוח בו זה שאסור לך להסיע יותר מ 2 נוסעים איתך עד גיל 21, זה המצב שגם אני נמצא בו

ואני שונא את זה שהמציאו את הקטע הזה של לא להסיע יותר מ 2.

פורסם

המשפט הנ"ל: "לפי מה שאני יודע תקופת הנהג חדש היא שנתיים מהוצאת הרשיון לדעתי או שעד גיל 21." אכן פרדוקס יותר פרדוקסי מהפרדוקס של שרדינגר. במילים אחרות WTF??? אם לא יודעים לא עונים, זה כמו לענות לתשובה של כן או לא, בכן ולא ומה שבטוח אולי.

החוק של ה2 נוסעים הוא אך ורק לנהגים חדשים (צריך להגדיל את זה או שזה מספיק מובן?), כלומר אם הוצאת רישיון בגיל 17 ,עברו שנתיים ובגיל 19 אתה כבר לא נהג חדש אתה יכול גם להסיע 7 איש ב307 SW של אמא. אם הוצאת רישיון נהיגה בגיל 18 אז אתה מסיע 2 רק עד גיל 20, ומגיל 20 אתה מסיע כמה שמותר לכל נהג אחר רגיל.

נהג חדש הוא אך ורק למשך השנתיים הראשונות מהרגע שהוצאת רישיון נהיגה (למעט מקרים של שלילה או נהג חדש לתקופה נוספת עקב עברות כאלה ואחרות).

זה היה מספיק מובן??? או שעכשיו יכנס עוד מישהו ויכתוב שבן דוד שלו השוטר אמר לו ככה וככה?

ROOONEEYY

פורסם

לדעתי, כוונת המשורר היא שאם בנאדם (או בתאדם, לשם התיקון) מוציא רישיון בגיל 20,הוא לא יצטרך להסחב עם הנהג חדש עד 22.. אלא רק עד 21.

או שלא הבנתי נכון את המשורר? או שהמשורר טועה?

אור.

פורסם

המשורר טועה.

נהג חדש זה שניים, ולא משנה אם אתה בן 40.

ודרך אגב, נהג צעיר זאת הגדרה יחסית לפי החברת ביטוח, ובד"כ נהג צעיר זה עד גיל 24.

פורסם

בלאטקה מטקה ורדה מטקה.

למתקשים במיוחד:

בשנתיים הראשונות, רשיון הנהיגה הוא על תנאי. ועל כן חייבים לנהוג בהקפדה יתרה, על פי כללי התנועה ובהתאם לחוקים.

• חובה להצמיד שלט "נהג חדש" בשולי השמשה האחורית של הרכב
  • נהג חדש שעובר עבירה, חייב לעמוד באמצעי תיקון - מבחן עיוני - או מבחן עיוני + מעשי

כלומר במשך השנתיים הראשונות, לא משנה בן כמה אתה או מה האייקיו שלך, אתה נהג חדש ח-ד-ש ח-ד-ש מספיק מובן או שלהגדיל עוד יותר את הכתב? :)

אני מציע למנהלי הפורום פשוט לרשום בכללי הפורום על כל הנושא הנ"ל של נהג חדש מלווה וחוק 2 נוסעים,שאנשים לא יזיינו בשכל כל שישי וחמישי על מה שהם שמעו מהסבא של דוד של אבא של השוטר מצד הגיס.

ROOONEEYY

פורסם

כלומר בגלל החוק של הגבלת הנוסעים ברכב שבו נוהג נהג חדש יש יותר מכוניות בפועל עם נהגים חדשים ביום שישי בערב (לדוגמא)

תענוג

:?

פורסם

כדי לחגוג את החופש הגדול אני אכתוב את הדברים הבאים בגדול ובאדום:

בשאלות של חוק ומשפט אין "נדמה לי" ואין "נראה לי"!

מי שלא יכול להביא את החוק כלשונו שלא ינפיץ תקנות וחוקים ששמע מהח'ברה!

והנה תקנות נהג חדש כלשונן:

מתוך אתר משרד התחבורה

ורק כדי לוודא שההודעה הזו תעלה בחיפוש, אוסיף את הג'אנק הבא:

נהג חדש נהג חדש חדש נהג מלווה מלווה מלווה רישיון נהג חדש מלווה רשיון נהג חדש מלווה מלווה נהג נהג חדש חדש רשיון שלט נהג חדש חדש חדש חדש הנהג המזגיוב!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...