Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האזעקה השתגעה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מערכת אזעקה של קוברה ויש לי בעיה היא מתחילה לצפצף בלי שום סיבה וזה הגיע למצב שהפסקתי להדליק אותה וסגרתי רק עם מפתח, להפתעתי גיליתי שהיא מדליקה את עצמה ומתחילה לצפצף.

למישהו יש מושג מה קורה לה?

רנו קליאו 1.4 2003 נמכרה!!

רנו קליאו 1.2 2013 דנדשה!!

פורסם

ברוב האזעקות הנורמאליות ישנה אפשרות בתיכנות שהאזעקה תידלק מעצמה אחרי זמן מסויים...

כנראה שאפשרות זאת פועלת אצלך..

בדרך כלל מגיע עם האזעקות מפתח קטן שניטרול האזעקה... ואיתו אפשר לנטרל אותה כדי שלא משתגע..

כמו כן הייתי מחפש במקומך את הסיבה שמשגעת לך את האזעקה.. יכול להיות החיישני נפח התחילו להשתגע.. אז תנסה לנתק אותם ותראה אם הבעיה חלפה.

יכול להיות והחיישנים של הדלתות/מכסה מנוע התחילו לפקשש לפעמים.. אז תנסה לנתק אותם ולבדוק..

יש עוד כל מיני סיבות..

נחכה לתגובה של דני זומרשטיין הידע שלו "קצת" יותר גדול משלי..

:)

פורסם
ברוב האזעקות הנורמאליות ישנה אפשרות בתיכנות שהאזעקה תידלק מעצמה אחרי זמן מסויים...

כנראה שאפשרות זאת פועלת אצלך..

בדרך כלל מגיע עם האזעקות מפתח קטן שניטרול האזעקה... ואיתו אפשר לנטרל אותה כדי שלא משתגע..

בקוברה אין כזה מפתח, בכל האזעקות החדשות אין כזה מפתח.

כמו כן הייתי מחפש במקומך את הסיבה שמשגעת לך את האזעקה.. יכול להיות החיישני נפח התחילו להשתגע.. אז תנסה לנתק אותם ותראה אם הבעיה חלפה.

יכול להיות והחיישנים של הדלתות/מכסה מנוע / תא מטען, התחילו לפקשש לפעמים.. אז תנסה לנתק אותם ולבדוק..

יש עוד כל מיני סיבות.. (ציינת את כל התקלות הסבירות במקרה של הקוברה)

נחכה לתגובה של דני זומרשטיין הידע שלו "קצת" יותר גדול משלי..

:)

תשובה מקצועית, הוספתי הערות באדום, והדגשתי את מה שרשמת ויש לשים לב במיוחד אליו בשחור.

בברכה

דני

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...