Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב... אני יודע שכל איזכור של השם הזה ישר מעלה פה אסוציאציות לחופש גדול, חט"ב, והרבה ילדים מציקים שצועקים באולם הקולנוע "ווי ווי תראה ת'ג'נטים של הניסן"...

אבל בכל זאת, החלטתי אתמול שבא לי לבדוק על מה כל המהומה (והאמת לא ציפיתי להרבה בעקבות הביקורות)... ולהגיד ת'אמת, זה בדיוק כמו שהביקורות מבטיחות: משעשע, לא הגיוני וחסר כל פרופורציות כאשר האפקטים קצת פוגמים בדבר האמיתי...

בכל מקרה, מה שבאתי לבדוק כאן זה כמה דברים בנוגע למכוניות:

1) איזה דגם הייתה האיוו האדומה? 8 או 9?

2) המכוניות שבהן נהג הגיבור בתיחלת ובסוף הסרט היו "ניסאן סילביה" החדשה, נכון??

3) מהו הרכב הכתום-שחור של האל?? חרשתי כמה אתרים ולא הצלחתי למצוא את הרכב הנ"ל...

4) לגבי המנוע שהם הכניסו למוסטאנג: זהו מנוע של סקייליין (נכון?), ששתול בתוך סילביה??

5) מהו הרכב האמריקאי שהיה בתחילת הסרט? (שניפצו לו את השמשה האחורית) (נראה כמו שברולט אבל אני לא בטוח)

6) איך קוראים לדגם של הביואיק של וין-דיזל בסוף הסרט?

ושאלה אחרונה: איך זה שהבחור עם הווייפר בתחילת הסרט - זורק כדור בייסבול על השמשה האחורית, מנפץ אותה (תוך השארת חור חינני בשמשה), ואז רואים את הכדור מקפץ על האספלט אחרי המכה...

WTF???... (טוב, אני מניח שהעניין של החוסר הגיון תפס פה הרבה תנופה).

בכל מקרה - אשמח אם תוכלו לענות לי על השאלות...

תודה!

בברכה!

יונתן.

פורסם

ראית בסינמה סיטי, אגב?

אתמול הלכתי להקרנה והייתה תקלה והסרט הפסיק אחרי 5 דקות.

מרגיז!!

כמובן שאנשים התבכיינו שהם שילמו בשביל לראות דריפטים, אז כולם קיבלו את הכסף שלהם בחזרה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

2) אני מדבר על הרכב ששון נוהג בו, לא המאפיונר היפני. (קצת כבוד - אני יודע לזהות 350Z :wink: )

אני דיי משוכנע שזאת סילביה... הייתכן כי אני טועה?

3) לוטוס?? איזה דגם?

4) בתחילת הסרט, האן (עמיתו של D.K) נותן לשון להתחרות ברכב שלו ("המונה ליזה של הדריפטים"), הרכב הוא ניסאן סילביה - נכון??

בסוף הסרט - כשהם מוצאים את הסילביה מרוסקת מאחורי המוסך, הם מוציאים ממנה את המנוע שלה ו"שותלים" אותו בתוך המוסטאנג...

הרכב שהם מוציאים ממנו את המנוע, הוא ניסאן סילביה, אבל המנוע עצמו הוא מנוע של סקייליין - נכון?

5+6) טרחת לענות על כל שאר השאלות, ועל האחרונות אתה שולח אותי לחיפוש של משהו שאני אפילו לא יודע איך לקרוא לו? :?

אולי בכל זאת תגיד לי באיזה רכבים מדובר כאן? (או אם מישהו אחר יכול לעזור לי כאן?)

לקונדסון: ראיתי את הסרט בקניון מלחה בירושלים... חוץ מההפסקה, לא היו פה עצירות של הסרט... (וואי איזה בעסה עד שמחליטים לראות סרט יש תקלה!)

בברכה!

יונתן.

פורסם

3) מהו הרכב הכתום-שחור של האל?? חרשתי כמה אתרים ולא הצלחתי למצוא את הרכב הנ"ל...

אני דווקא הייתי בטוח שזה הונדה NSX שעברה כמות נכבדה של פחחות וצבע במיוחד על חלקה האחורי.

:screwy:

פה תמצא תשובות לחלק מהשאלות ששאלת:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=120556

שי.

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

האוטו הכתום היה בכלל אר אקס 7 עם קיט מלא של ווילסייד

במוסטאנג היה sr20 לפי מה שאני ראיתי...

בתחילת הסרט כן הוא נוהג בסילביה אס 15 (האחרונה שיצאה)

והאיבו הייתה 8

פורסם

אני רק יכול להוסיף שלאחר הסרט חלה התפרעות מטורפת במגרש החנייה וזה קורה שוב ושוב בכל סרט המשך שיוצא של סדרת המהיר ועצבני.

כל מיני מסכנים עם "עונדות" מסריחות בלי ABS וכריות אויר ובטיחות שמשחקים בחיים שלהם.

אנשים ממש רצו לרכבים במטרה "להרביץ" מהירויות ולהשתולל.

גם בהקרנה שלכם היו תופעות כאלו??

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

סינימה סיטי, לאחר כל אחת מההקרנות זה קורה מחדש.

ו90% מהאנשים שעושים את הדריפטים במגרש חנייה איכשהו נוהגים בהונדה.

כותרת: מנוע ממשיך לעבוד אחרי כיבוי

יש לי פיאסטה 88...

פיאסטה- המכונית היחידה שתסע גם בלי מנוע :smile:
פורסם

סרט עלוב ביותר. האמת-לא נהניתי ממנו כלל.

הסצנה היחידה שעשתה לי את זה, הייתה הדריפט המהמם של המאפיפאני ההוא בעלייה של החניון.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...