Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי איביזה 2001 סיגנו 1600 ידני קופה!

הרכב עפ תוספות של אופאן אייר ג'אנטים מגנזיום 16.

שקניתי את האוטו ב4.9.05 המחירון היה ללא תוספות 56000 עם תוספות הוא הגיע ל63000

היום בדקתי את המחירון אצל לויי יצחק והוא עומד על 42750! ללא תוספות ירידת ערך גדולה מאוד לדעתי!

האם יתכן דבר זה.? אוש מא יכול להיות טעות במחירון?

לדעתי זה לא הגיוני כי מכוניות ללא שוק לא מאבדות מחיר רב כזה.

אשמח לשמוע תגובות דעות.

שמוליק

פורסם

האם יתכן דבר זה.? או שמא יכול להיות טעות במחירון?

לדעתי זה לא הגיוני כי מכוניות ללא שוק לא מאבדות מחיר רב כזה.

אין טעות במחירון, מכוניות ללא שוק דווקא מאבדות יותר מערכן משאר מכוניות עם שוק - כך שמה שלא הגיוני כאן זו התזה שלך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כמה איביזות סיגנו 1600 ידניות ממודל 2001 יש בשוק?

כמה מהן נמכרו בשנה האחרונה?

מספיק מוכר אחד ש"ינדב" לסוקרים של לוי יצחק שהוא מכר ב10000 מתחת למחירון, וחצי שנה אחר כך אתה מגלה צניחה במחירים.

לא מרוצה? תמכור במעל מחיר המחירון. אם הרכב שווה, אולי יהיה מי שישלם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יצחק לוי אדיוט!

הפאביה של ההורים של אוראל למרות שעברה חתיכת תאונה נמכרה ב-4 אלף מעל המחירון!

לכו תספרו את זה ללוי יצחק!

האוטו שלך באמת שווה? שמור? אני מאמין שתצליח למכור אותו מעל המחירון.

איתמר ג'ורג'.

פורסם

חתיכת תאונה?

לא היתה נגיעה בשלדה, למיטב זכרוני רק צבע לכל הצד.

נ.ב. איביזה לא ידועה בשמירת ערך טובה. גם כשקנית ב56 אלף זה היה במחיר יחסית נמוך לשאר הרכבים בשוק.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

עדיין אייל, גם לפאביה המחירון צונח ועובדה שהוריו הצליחו למכור את האוטו בקלות וגם היום קשה מאוד למצוא פאביה 16v 100 כ"ס ידניות.

ועוד משהו, רוב אלה שהולכים לקנות מכוניות מחפשים אוטו בלי תאונות. לי (וגם להורים) לא איכפת כל עוד אין נגיעה בשלדה כי זה בסה"כ צבע.

רק נתתי דוגמא לרכב שלמרות שעבר תאונה ולמרות שהמחירון שלו צונח נמכר בקלות מכיוון שהוא היה מצויין ושמור מאוד.

איתמר ג'ורג'.

פורסם

שמע, מי כמוני יסכים איתך .

עד שמצאתי גולף נקייה לגמרי שעונה על כל הדרישות שלי, לקח לי הרבה מאוד זמן.

אבל הדוגמא שלך לא הכי טובה, כי התיקון היה כה טוב שהוא זניח , ולא היתה ירידת ערך.

ייתכן אפילו שהחליפו דלתות לחדשות ואז בכלל זה חסר משמעות.

אל תשכח גם שהקונה לא היה סתם מישהו מהרחוב, אלא מישהו מהפורום שמכיר את הרכב.

אני לא חושב שמישהו אחר היה משלם סכום כזה אם לא היה מכיר את הרכב, כי תאונת צד ברכב

של אדם שאתה לא מכיר, זה לא דבר של מה בכך.

אייל.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל, שכחתי להוסיף בהודעה הקודמת וגם לבחור:

להוריי הייתה בעבר איביזה 94' 1.3 55 כ"ס הזרקה, ללא מזגן.

האוטו היה שמור בפנאטיות ותמיד נוצץ והצבע היה במצב חדש ולא היו מדבקות ושטויות על האוטו (וגם כל המערכת המכאנית, טיפולים בזמן ואפילו לפני, הכל פיקס), הייתה אצלנו מאז שיצאה לאויר העולם כ- 8 שנים ו-170 אלף ק"מ.

עברה 6 (!!!) תאונות ללא פגיעות בשלדה אבל היו הרבה תיקונים והבדלי גוון (וגם תיקוני צד)

ובכל זאת לפני שהיא נגנבה הציעו עלייה המון מעל המחירון ולא פעם אחת!

הייתה פעם אחת שמישהו מהמרכז (אנחנו מב"ש) שראה את האוטו עצר את אבא שלי והתחנן שימכור לו את האוטו, אבא שלי לא רצה למכור וכדי להעיף אותו מעליו אמר לו שהוא רוצה 7 אלף מעל המחירון. הבן אדם לא התווכח ואמר לו אין בעייה מחר אני לוקח את האוטו לבדיקה ותקבל את הכסף. אבא שלי פשוט לא היה מוכן למכור (אני לא מבין למה...)

אבל אני יודע שיש אנשים שכן ישלמו מעל המחירון גם לאוטו שעבר תאונה ללא פגיעת שלדה וגם אני בניהם, אם יש אוטו שמגיע שישלמו עליו מעל המחירון, למה לא.

עריכה:

עוד סיפור למה כדאי בקנייה פחות להסתכל אם אוטו עבר תאונות:

דוד שלי לפני 3 שנים הלך לרכוש רכב משפחתי לאחר שגנבו לו את ה- 306 שלו.

הוא רצה אוטו גדול ונוח והכי חשוב היה לו שהאוטו לא עבר תאונה. בקיצור, הוא מצא מגאן 2001 אוט'

שלא עברה תאונות. אבל הוא נפל בפח. למה? כי האוטו לא היה מטופל בחברה אלא במוסך שהיה פעם מורשה של קראסו וכיום כבר לא כי תפסו אותו מרמה אנשים, ודוד שלי בעצמו המשיך לטפל באותו מוסך שהבעלים הקודמים טיפל בו. לאחר הקנייה רצועת הטיימינג נקרעה. תבינו שהוא לא שילם מעט על הנזק הזה...

ועוד דבר: אני לא יודע אם הרכב עבר תאונה או לא כי דוד שלי לקח את האוטו לחבר שלו שהוא פחח שאישר לו שהאוטו לא עבר תאונה ואין פגיעת שאסי וכן הוא גם הלך עם הבעלים לחברת הביטוח כדי לקבל אישור העדר תביעות

. יום אחד הוא הביא לי את האוטו שאני יעשה לו ווקס.

אמרתי לו תשמע, יש משהו מוזר בצבע שלך, הצביעה לא אחידה וגם הוא לא חלק בכל המקומות וניראה לי שהאוטו שלך עבר צביעה. אמנם צביעה מקצועית כביכול כי אין הבדלים שרואים בבירור הפרש בשכבת צבע אבל עשו איזו עבודה של פחחות ובפירוש יש הבדלי גוון בין ספי הדלתות ובין הדלתות עצמן (הן בגוון יותר בוהק וחדש) וכל מי שראה את הדברים שהתכוונתי אליהם חושב שהאוטו עבר צביעה.

אז לדעתי זה שרכב עבר תאונה ללא פגיעת שלדה לא מהווה שיקול בקניית רכב.

איתמר ג'ורג'

פורסם

על המחירון של הלאון-4 שקניתי לפני חצי שנה אני מפחד להסתכל, יכול להיות שבגיל שלי אקבל התקפת לב :x , אחרי 3 חודשים היא ירדה ב 9000 ש"ח,

מי אמר לוי יצחק אידיוט פעם ראשונה ?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=103153&highlight=%EC%E5%E9+%E9%F6%E7%F7

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

האיביזה טורבו שהייתה לי נקנתה ב76 וקיבלתי עליה 57, זה לאחר כמעט שנה שהיית אצלי.

סיאט מאבדים חזק.

רוצים נדל"ן ? קנו מיאטה. שנת 95 ירדה ב14 שקל ב8 שנים האחרונות :)

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

מי זה הלוי יצחק הזה? מי נתן לו את הזכות לקבוע מחירים? ולפי מה הוא קובע אותם?

לפי מיטה זכרוני באוקראינה לא היה מחירון! יכלת למכור את הרכב ב-1000$. ואם הוא היה שמור ומטופל יכלת לבקש ללא בושה 10000$ והיו קונים ממך!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
האיביזה טורבו שהייתה לי נקנתה ב76 וקיבלתי עליה 57, זה לאחר כמעט שנה שהיית אצלי.

סיאט מאבדים חזק.

רוצים נדל"ן ? קנו מיאטה. שנת 95 ירדה ב14 שקל ב8 שנים האחרונות :)

שמע, יד 7 זה הרבה :-D

אם זה מנחם אתכם, הגולף שלי נפלה 2000 ש"ח בחודש אחד,

אחרי שבמשך כל התקופה שחיפשתי רכב, היא לא ירדה בשקל.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...