Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם זה מנחם אתכם, הגולף שלי נפלה 2000 ש"ח בחודש אחד,

אחרי שבמשך כל התקופה שחיפשתי רכב, היא לא ירדה בשקל.

מצטרף למקרה של אייל, נפילה דומה קרתה לגולף של הוריי בחודש האחרון. קנינו אותה בסוף מאי המחירון עמד על 47500 וכיום המחירון כמעט 45600 שבמשך כל הזמן שחיפשנו אוטו ועקבתי אחרי מחירונים של מכוניות הגולף לא ירדה כלל וכלל.

כואב הלב...היה בעבר מישהו שניסה להתחרות ביצחק לוי אבל לא הלך לו, וחבל.

אם אני הייתי שמאי הייתי מוסיף למשל שאם לרכב יש הסטורית טיפולים מלאה (לא חייב במוסך מורשה מספיק לפרט בקבלות ק"מ תאריך ומה הוחלף) אז להעלות במחיר.

ואת המחירונים של המכוניות שבאמת צריך להוריד (הכוונה למכוניות העדר- לאנטיס, גטס וכו'-לא להעלב מי שיש לו אוטו כזה, זה לא אישי) אותם הייתי מוריד הרבה יותר במחיר מכיוון שהשוק מוצף בהן וכן גם הליסינג.

איתמר ג'ורג'.

פורסם

לזה שניסה להתחרות בלוי יצחק קוראים אפרים מוהר, יש לו עדיין סוג של מחירון אבל היקף הפעילות שלו כולל הירידה לפרטים לא מספיקה, היו חסרים הרבה דגמים במחירון שלו. זאת גם הסיבה שמחירון "הגה" לא מתרומם.

לוי יצחק מצליח בזכות שיווק אגרסיבי,

שם שהוא קנה לו,

כל עולם הרכב הישראלי מתבסס עליו,

חברות הביטוח מתבססות עליו,

הוא יורד לפרטים,

הוא הכי מקיף,

ממעקב בחודשים האחרונים אחרי המחירון שלו זה נראה כאילו תוכנה פשוט מורידה את המחירים שרירותית בלי קשר למצב וסקר השוק.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לוי יצחק לא תמיד יורד לפרטים, עדיין יש דגמים שלא מופיעים בכלל או שלא מופיעים בשנתונים מסויימים

ואם תוכנה היא זאת שמורידה או מעלה ערכים, אז זאת פשוט מרמה! והמחירון שלו לא מייצג בכלל את אופי השוק.

צריך לשים לו בשידור חוקר או משהו כזה לראות באמת לפי איך נקבעים אצלו המחירים, קשה לי להאמין שכל חודש הוא עובר רכב רכב לפרטים ולפי זה קובע מחיר סופי.

ועוד דבר, אמא שלי מוכרת עכשיו את המזדה, האוטו נחשב 2003 במחירון, אבל עלה לכביש ביוני 2002, מה שאומר שבפועל הרכב 4 שנים על הכביש, אבל מה? בגלל שהוא נחשב 2003 מחשבים לנו את הק"מ ל3 שנים ולא כמו שבפועל לפי 4 שנים על הכביש.

בקיצור סמתוכה

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
ממעקב בחודשים האחרונים אחרי המחירון שלו זה נראה כאילו תוכנה פשוט מורידה את המחירים שרירותית בלי קשר למצב וסקר השוק.

למה אתה מלכלך ??

הוא מבצע סקר שוק ... מרים טלפונים ... משווה מחירי פתיחה ומחיר בפועל ... מחזיק צוות של טלפניות, סטטיסטיקאים ומה לא ??? נוהג על רכבים, במיוחד לאון טורבו, מבקר במוסכים, במיוחד של צ'מפיון, ובכלל הוא עובד מאד, אבל מאד, קשה (עלינו)

(רק שכל פעם ששואלים אותו, הוא אומר שהשיטה חסויה, וגם כמות הטלפונים, נציגים וכ"ו חסויה ... )

חארטה בארטה ברשות החוק, חברות הביטוח וחברות הליסינג

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

ועוד דבר, אמא שלי מוכרת עכשיו את המזדה, האוטו נחשב 2003 במחירון, אבל עלה לכביש ביוני 2002, מה שאומר שבפועל הרכב 4 שנים על הכביש, אבל מה? בגלל שהוא נחשב 2003 מחשבים לנו את הק"מ ל3 שנים ולא כמו שבפועל לפי 4 שנים על הכביש.

בקיצור סמתוכה

דבר דומה קרה לפולו שהייתה להורים שלי ואתה יודע מה עשינו? מכיוון שהיא הייתה שמורה, לא הורדנו על זה במחיר והתעקשנו! וכן, בסופו של דבר הגיע בחור מבוגר ביחד עם בנו והחברה שלו שהתלהבו מהאוטו,

ראו שהאוטו שמור ומטופל, הם לא אהבו שהפלסטיקה במצב לא מי יודע מה ושהייתה חסרה טאסה, ממסר איתות שהיה צריך לתקן וצינור של המזגן שהיה קרוע, בקיצור במקום להוריד 2000 ש"ח על הק"מ לפי לוי יצחק, סיכמנו עם הבן אדם שנכנסים לבדיקה ב- 50 אלף (המחיר היה 51 אלף) ושלא נדבר על זה שלאוטו לא היה טסט!.

בקיצור, נכנסנו לבדיקה הכל יצא פיקס והיו דברים קטנים (צינור של מזגן שהיה קרוע, שפשוף מתחת לדלת וצמיגים אחוריים) בקיצור אבא שלי הוריד לו על זה עוד 1500 ש"ח ונפרדנו לשלום (סה"כ 2500 ש"ח שלפי לוי יצחק היינו רק על הק"מ צריכים להוריד 2000 ש"ח!).

מה שאני בא להגיד פה זה שאתה לא חייב להוריד על זה במחירון אם האוטו שמור!

כי שאתה נכנס לבדיקה כבר לא מייחסים לק"מ חשיבות אלא למצבו של הרכב!

איתמר ג'ורג'.

פורסם

לוי יצחק גאון.

עם ישראל אידיוט שעוקב אחריו, הוא מצידו עושה קונטיינרים של דולרים על אפקט העדר שלנו.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

רכשתי את הפאביה בדיוק במחיר המחירון לפי שקלול הקילומטראז' המגוחך שהיה ברכב.

מכרתי את הפאביה (רגע של געגוע :-() קצת מעל מחיר המחירון, אבל בזה שוקללה גם ירידת ערך שהיתה לרכב כתוצאה מהתאונה אצל בעליו הקודמים.

ארבעה חודשים - 6000 ש"ח. למה? כי כנראה התחלפה שנת מודל במחירון של המזר.

אין דרך לעקוף את השיטה שלו?

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם

הפאביה שלך זה הרכב הכי שמור על פני כדור הארץ! ואתה לא היית צריך להוריד שקל על התאונה כי על תאונה כזו אין ירידת ערך! (קרא את המקרה עם האיביזה של הוריי)

היית דורש 50 אלף ותאמין לי שיש כאלה שהיו נותנים לך עלייה 50 אלף כי זה אוטו נדיר! אל תשכח שכבר אתה היית יד שנייה, אתה קנית מיד ראשונה עם קילומטרז' נמוך! ואתה נסעת איתה המון!

אולי אתה הרסת אותה ובגלל זה הפסדת כסף! (אם היית מוכר לי בסוף מאי היית מרויח:wink: כי לא מצאתי פאביה בכלל וההורים שלי היו מוכנים לשלם מעל המחירון)

איתמר ג'ורג'

פורסם

הלו, למה הרסתי, הייתי צריך להעלות לך את דו"ח הבדיקה :)

חוץ מהתאונה - הכל תקין. הוא היה נקי יותר מדו"ח הבדיקה המקורי. (מגוחך ככל שיהיה)

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם

אז דוגרי אני אגיד לך, זה בעייה שלך שהורדת במחיר! היית צריך לדרוש יותר!

לא היית צריך להוריד על זה אם לדבריך דו"ח המכירה שלך היה כ"כ טוב!

אם הורדת במחיר כניאה שהייתה סיבה וזו לא התאונה!

אני מכיר את הפאביה הנ"ל טוב מאוד! אז בבקשה!

פורסם

הוא אומר שהוא מכר קצת מעל המחירון...

בכמה כבר רצית שהוא ימכור?

זו הבעייה ברכבים של סיאט וסקודה צלילת ערך.

אסף

פורסם

אני לפני כ 8 חודשים קניתי את המיצובישי כריזמה שלי אוטמטית ממודל 98, הרכב מלוקק גם בבדיקה הראו את זה, ממש נקי חוץ מתיקון בכנף והחלפת טמבון למקורי.

לרכב שלי יש ספר טיפולים והוא טופל במרכזי כל חייו.

שקניתי מחירו עמד על 36 קניתי ב 34 לבסוף, עכשיו שאני מעונין למכור אני מקבל טלפונים עם הצעות מוגחכות של 22, 23 שהמחירון עומד על 29.

גם ירידה מאוד משמעותית שבקצב הזה זה 18% בשנה.

מאוד עצוב שגוף אחד שהוא לא ממשלתי ולא מופרט קובע א זה, למה אין מתחרים על אותו בסיס בקרים וסטטיסטיקות?

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

הנה "תאוריית הקונספירציה" שלי:

אתה לא תראה ירידת ערך קיצונית ברכבים שהם נפוצים (אם בליסינג ובהשכרה), כל עוד רכבים אלו שומרים על מחירם באופן יחסי רוב הציבור (רוב האנשים הולכים אחרי העדר) ויותר חשוב מכך חברות ההשכרה והליסינג מרוצים. כאשר רוב הציבור מרוצה, הרי הרכב שברשותו של הישראלי גם "אמין" וגם שומר על ערכו ובנוסף החברות ששולטות בענף מרוצות (ליסינג והשכרה) כי הרכב לא מאבד יחסית מערכו.

כאשר רוב הלקוחות מרוצים ובנוסף ענף הביטוח נותן לגיטימציה ללוי יצחק (המחירון שלו הוא זה שקובע גם אצלהם) אז העסק משגשג.

קשה יהיה לצאת עם מחירון שונה כי למחירון לא יהיה "גב" מרוב שוק הרכב הישראלי.

אסף

• תוכן חדש...