Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הממיר הקטליטי יהרס -> אם הרכב מעל שנת 95' לא עבור טסט -> תאלץ לחליף ממיר.

למנוע עצמו לא יקרה כלום.

פורסם

בזמנו, כשה95 נכנס לשוק, דובר על פיית תדלוק צרה כדי משאבה של 96 לא תוכל להיכנס אליה בטעות

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

הפיה הצרה יותר ב95 אכן קיימת. ראיתי כבר אימבציל שהצמיד בכל זאת את קצה הזרבובית של ה96 לפתח המילוי ומילא אי אילו ליטרים.

כיום הוחלפה העופרת ב96 באשלגן. מישהו יודע אם עדיין קיימת סכנה לממיר הקטליטי?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
שלום, יש לי שאלה.

מה קורה לרכב/מנוע, אם ממלאים בו דלק 96 אוקטן, כאשר הוא צריך לצרוך דלק 95 אוקטן?

יש פטנט שנקרא חיפוש...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=120218

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם
הפיה הצרה יותר ב95 אכן קיימת. ראיתי כבר אימבציל שהצמיד בכל זאת את קצה הזרבובית של ה96 לפתח המילוי ומילא אי אילו ליטרים.

כיום הוחלפה העופרת ב96 באשלגן. מישהו יודע אם עדיין קיימת סכנה לממיר הקטליטי?

סליחה?! חשבתי שבגלל שהתחנה חדשה אז הם שמו פיות מיוחדות כאלה שלא מתאימות לי למיכל.

ועוד אחרי זה הייתי צריך לנקות את מה שנשפך בגלל הפיות האלו.

פורסם

רגע, אז לאחר שקראנו את כל זה הגענו למסקנה שאם יש לי גולף שנת 94' עם ממיר קטליטי הרוס בכל מקרה, אני יכול למלא דלק 96 וזה לא ישנה כלום ולא יפגע בכלום וזה אותו דבר בדיוק כמו למלא 95 רק יותר יקר בכמה שקלים? לפי מה שהבנתי שדלק 96 יותר נקי מדלק 95. האם זה נכון?

*עריכה:*

לאחר שקראתי את הקישור כולו ואת כל הדיון, הגעתי למסקנה שעדיף להישאר עם דלק 95, הרי 96 לא עושה כלום למנוע ולא ישנה שום דבר. רק את חשבון הדלק (בכמה שקלים בודדים), ז"א עדיף ללכת לפי הספר רכב שלי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...