Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

נתונים: קליאו B שנת 2000 נפח 1600 ק"מ 122,000

אני מאיזור המרכז

קניתי את הרכב לפני קצת יותר משנתיים ורוב הבעיות היו קשורות להילוכים: חיישן הילוכים, החלפת צמת הילוכים בגלל נזילה, חיישן לחץ שמן...

אבל תמיד יש הרגשה בנסיעה במהירות נמוכה שיש מכות במעבר הילוכים ורעידות עד שלפני כמה ימים היתה מכה אחת יותר מדי ובהילוך D (וגם בנמוכים) לא נכנס להילוך אבל כן נכנס לרוורס.

במוסך המורשה אמרו שהדיסקיות הילוכים מחליקות וצריך שיפוץ גיר (מעל 9K עם עבודה)

אני רוצה לדעת אם יש מקום טוב וזול יותר? ואיזה אחריות צריך לבקש?

וגם אם אני משפץ האם זה פותר את מקור הבעיות ואז לא כדאי למכור ישר?

תודה

פורסם

יש פה מומחה בפורום לגירים אטומטים , יש לו מעבדת גירים .

שמו בישראל ספי

057-3868964

052-3868964

מאחל לכולם המון בריאות וטוב.

פורסם

בקשר למכות בהעברת ההילוכים במהירות נמוכה, קח בחשבון שזה נורמלי לגמרי בגירים של רנו וזה ממש לא מצביע על בעיה.

וזה שהגיר החזיק לך מעמד 122 אלף ק"מ מבלי שיפוץ זה כבר דבר יפה מאוד.

בקשר למחיר הוא מוגזם בטירוף שיפוץ גיר אמור לעלות לך בין 5 ל-6 אלף אתה לא חייב את המוסך המורשה בשביל זה.

פנה לספי מהפורום מומלץ מאוד.

• תוכן חדש...