Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

הבוקר שהנעתי את הרכב ראיתי לפתע שאחת הנורות דלוקה

ואז היא הפסיקה לדלוק ברציפות והתחילה להבהב

הנורה נמצאת ליד המחוג של הדלק

העלתי תמונה לכול מקרה

האם מישהו יודע מה זה המנורה הזאת?

ואיך ניתן לתקן את התקלה שהיא מתריעה עליה

?

Photo0003.jpg

My Car: Peugeot 205 GR 94

כן כן גם הצרפתיה שלי נהנת לעשות לי בעיות

פורסם

נראה כאילו זה הנורה שמתריאה על זה שצריך למלא דלק....

פורסם

לפי ספר הרכב: "חסר מים במערכת (דיזל)"

2006 - פיזו 205 95, זה מה שהתקציב אישר, אבל *** לקח.

2008 - מהעבודה קורולה 2008 אם תיבה שמחליפה רגע אחרי.

2012 - שברולט ספארק זה ה-זבל.

פורסם

מה בדיוק מצוייר במנורה? סליל?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

כמו דוד עם צינורות משני הצדדים

ועולה ממנו אדים

My Car: Peugeot 205 GR 94

כן כן גם הצרפתיה שלי נהנת לעשות לי בעיות

פורסם

אהלן :

מנסיוני עם פג'ו 205 אני חייב להגיד לך שהמנורה הזאת מעידה על שריפה בלתי תקינה של תערובת הדלק המשמעות לכלוך ואו מערכת בלתי מאוזנת בהזרקה החד נקודתית ?

טיפול , K44 פותר לך את הבעיה או החלפת החיישן המוצב (מצטער ברח לי השם המקצועי ) על צינור האגזוזט קרוב לסעפת הפליטה , אם תביט במנוע מקדימה תוכל לראות אותו חופשי , בהצלחה .

פורסם
אהלן :

מנסיוני עם פג'ו 205 אני חייב להגיד לך שהמנורה הזאת מעידה על שריפה בלתי תקינה של תערובת הדלק המשמעות לכלוך ואו מערכת בלתי מאוזנת בהזרקה החד נקודתית ?

טיפול , K44 פותר לך את הבעיה או החלפת החיישן המוצב (מצטער ברח לי השם המקצועי ) על צינור האגזוזט קרוב לסעפת הפליטה , אם תביט במנוע מקדימה תוכל לראות אותו חופשי , בהצלחה .

חיישן למדה ??

ים long time no

פורסם

לא מים בדיזל (מה קשור??) ולא חסר לך דלק... יש לך בעיה במערכת הזרקה כמו שצביקה פיק כתב.

תבדוק את זה.. חבל להתקע .

בהצלחה, נאור

כבר לא 205, גם לא 106...

Golf Generation 2002

• תוכן חדש...