Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחרונה קניתי איביזה שנת 2002. בפעם הראשונה שבאתי לתדלק גיליתי שאין כפתור שפותח את המכסה כמו בכל שאר המכוניות שאני מכיר, ובאמת המכסה התרומם אחרי דחיפה קלה.

השאלה היא, האם באמת אין כפתור בדגם הזה ?(סטלה) כי גם אין נעילה על הפקק או משהו כזה, יכול להיות מצב כזה או שהכפתור פשוט נהרס ואני לא מוצא אותו...

תודה מראש !

נ.ב

חיפשתי כבר בכל המקומות האפשריים מתחת לכסאות,בתא כפפות,ליד הארמברקס...

פורסם

לא מכיר את האיביזה , אבל בפוקוס החדשה מכסה (דלתית המכסה ,יותר נכון)הדלק נפתח ביחד עם הנעילה המרכזית של האוטו ללא צורך בכפתור או מפתח. יכול להיות שגם שם הפטנט זהה. נעל את האוטו ובדוק האם עדיין אפשר לפתוח את המכסה.

אה . הנדברקס. אתה לא מושך את הידית עם הזרוע.

פורסם

אה . הנדברקס. אתה לא מושך את הידית עם הזרוע.

יש על זה דעות חלוקות...אפשר גם וגם, הרי פעולת המשיכה מתבצעת עם כל היד ולא רק עם כף היד אבל זה ממש לא קריטי ולא נכנס לזה.

תודה בכל מקרה.

פורסם
לאחי יש קורדובה דגם סטלה שנת 2001 וגם אצלו אין כפתור. מכסה הדלק ננעל ביחד עם הנעילה מרכזית,

כך היה גם בפולו 2002 של הוריי.

איתמר ג'ורג'.

לא חדש, קיים גם בב.מ.וו משנת 89

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

המכסה נפתח בנעילה מרכזית, אבל אם יש בעיה בנעילה יש בתא המטען בדופן ימין מאחרי הכיסוי קצה חבל לבן שפותח גם הוא את המכסה.

פורסם
בפוקוס החדשה מכסה (דלתית המכסה ,יותר נכון)הדלק נפתח ביחד עם הנעילה המרכזית של האוטו ללא צורך בכפתור או מפתח.

גם במרצדס 230E משנת .... 1983 .

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
יש על זה דעות חלוקות...אפשר גם וגם, הרי פעולת המשיכה מתבצעת עם כל היד ולא רק עם כף היד אבל זה ממש לא קריטי ולא נכנס לזה.

תודה בכל מקרה.

תראה לי מקום אחד שרשום באנגלית ARMBRAKE ולא HANDBRAKE

רז, עכשיו במקום על המתאייםחמש נשמע על היום על המתאייםשלושיםאי?

• תוכן חדש...