Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן אני מתכנן בנייה אנשים המבנה הנוכחי הוא לשמיע בלבד אני בוחן אפשרויות לפני שאני רץ למדידות וחומרים וכסף היופי זה הדבר האחרון אחרי שהכל נשמע פרפקט סך הכל זאת מערכת והמטרה היא לשמוע כל האסטטיקה זה בסוף אחרי שהכל יהיה לטעם האוזן שלי

בקשר לבניות אני תמיד פתוח להצעות ורעיונות שלכם סך הכל לא חסרים כאן תותחי סאונד שעברו יותר ממני מערכות בחיים :)

בקשר לשמשה... חשבתי על זה באמת אבל בנתיים היא סורדת חחח אני יותר מפחד על כל הדלת בבאס גבוה זה נראה כאילו היא הולכת להתפרץ החוצה חח

פורסם

בתמונה תא המטען נראה ממש קטן זה מאוד משונה כי מבחוץ הרכב גדול אתה משתמש בכל המושבים?

חשבתה אולי להוריד את האחוריים אם אין לך בהם צורך

או שאולי התמונה לא מראה את האמת ותא המטען גדול יותר?

LIFE IS GOOD IF YOU HAVE VW

למכירה סאב http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=139659

• תוכן חדש...