Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

2XL7

1XL5

2000RMS TOTAL

זה זמני בצורה הזו אני מתכנן תיבה לפי מידות הרכב אני רק יכול להגיד לכם שהחלפתי 4 פעמים מראות שנפלו ברכב...

my subs.jpg

פורסם

טוב ככה:

הL7 בתיבה הכחולה אני זוכר אצלייך.

הL7 בתיבה השחורה היה של מיקי וגברי בעבר..

הL7 האחרון שהבאת [בתיבה סלוט ללא הלבד]היה בעבר גם של מיקי אבל לא היה בשימוש ונימכר לבחור אחר מהפורום שלנו ולאחר מכן נימכר לאחר כשבועיים אני משער לך ..[1300 שח אם אני לא טועה]..

בכ"א אני לא מבין את הצורך[או טימטום] בטריפל L7..

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
בכ"א אני לא מבין את הצורך[או טימטום] בטריפל L7..

אני לא רואה את ההבדל או "החוכמה", בין הטריפל L7 לבין 4 CVR-ים.

אשמח מאוד אם תאיר את עיני.

בברכה, שי.

פורסם

אחי ההבדל הוא בלתי נתפס.. שמעתי 4 CVR ו3 L7 תאמין לי שיש הבדל באיזה עשר דיבי אחי מבחינת ווליום אבל אין ספק ש CVR יותר מדוייק ואיכותי עם תחום תדרים יותר רחב גם

פורסם

למה זה כל כך מכוער?כי אולי לא משנה לו איך זה ניראה?אולי הוא רק קנה את הרכיבים ובודק את האפשרויות שלו לפני שהוא עושה בניה ל3 סאבים שתעלה לו כסף?במידה והוא יתחרט וירצה רק 2?

פורסם

לפי דעתי הוא מנסה פשוט לקבל עוד דציבלים בתחרות לא מעניין אותו איך זה נראה או נישמע

אבל הוא רשם שהוא מתכנן בניה לפי הרכב אז בכייף . יכול לצאת אחת הדברים הבניה הזאת.

מקווה שתשיג את מה שאתה מחפש. תגיד השמשה האחורית לא קורה איתה כלום? כי הסאבים

מופנים ממש אליה

LIFE IS GOOD IF YOU HAVE VW

למכירה סאב http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=139659

פורסם
לפי דעתי הוא מנסה פשוט לקבל עוד דציבלים בתחרות לא מעניין אותו איך זה נראה או נישמע
תפסיק לקטול.

לפי דעתי אתה לא יודע מה אתה מדבר!!!

אתה מכיר את הבנאדם!? אתה יודע מה הוא אוהב? האם הוא SQ / SPL / SQL ? האם אסתטיקה חשובה לו!?

לא.

אז די. להגיב תחסוך מאיתנו את השניות המבוזבזות שבקריאת ההודעות שלך.

שי.

• תוכן חדש...