Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיבר במקום פח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע אם זה המרום הנכון אבל...

בכל מקרה, אני בונה באגי וחשבתי לעשות לו מעטפת מפיבר שיהיה מגנייב, השאלה היא באיזה עובי צריך להיות הפיבר, הוא לא צריך לעמוד בתאונה לזה יש קשתות הגנה זה רק ליופי.

ומה דעתכם על זה ?

2909597.jpg

פורסם

זו לא רפליקה של נובה אלא חיפושית עם קיט של סטרלינג,

אני לא יודע מהן העלויות של קיט כזה אבל התוצאה החיצונית ( מבט מקרוב על המכונית בתמונה כשהייתה במצב טוב)

מרשימה ביותר , בהצלחה:mm_yeah:

פורסם
אני לא יודע אם זה המרום הנכון אבל...

בכל מקרה, אני בונה באגי וחשבתי לעשות לו מעטפת מפיבר שיהיה מגנייב, השאלה היא באיזה עובי צריך להיות הפיבר, הוא לא צריך לעמוד בתאונה לזה יש קשתות הגנה זה רק ליופי.

ומה דעתכם על זה ?

סלח לי שאני שואל....אבל אני גם צריך/רוצה לעשות ציפוי פיבר על משהו...

תוכל להפנות אותי למוצר שאתה משתמש בו והסבר קצר (או קישור) על אופן השימוש?

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

תעשה חיפוש קצר בפורום אודיו על פיבר ותקבל תשובות.

מכיוון שאני מתכנן בניה גדולה אני רוצה לדעת מה העובי המינימלי שניתן להשתמש בו.

הפיבר לא זול ורצוי לחסוך.

• תוכן חדש...