Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שהם אומרים "למה מי אתה בכלל?!" או שתבין ש"אתה מתעסק עם משפחת **** ולנו יש כסף ויש לו עו"ד הכי טובים בארץ..." (לא אמרו לי, אמרו לשכנים אחרים שרבו איתם) ובמיוחד, שהם זורקים את הזבל ברחוב ועוד הרבה דברים מעצבנים שהם עושים. אז לא ניראה לי שהם אנשים כאלה שרוצים לשבת איתך לכוס קפה על עוגיות ושוקולד שוויצרי והם אנשים נחמדים במיוחד...

הגעתי להחלטה: אני אחנה את הרכב במורד הרחוב, חבל לי שיהרסו לי את האוטו, ויתנכלו אלי עם תלונות שווא (כבר שכנים אחרים התנכלו למשפחתי ע"י תלונות שווא בעבר).

איתמר.

אז תגיד ששמעון מזרחי הוא דוד שלך, מה אתה רוצה שנגיד לך???

הוא יכול לזמר עד מחר שהוא בן של X וחבר של Y. במקרה הנ"ל החוק היבש ברור מאוד, הוא יכול לקרקר עד מחר, שום עורך דין לא יוציא אותו בחינם מהעסק הזה.

לפי דעתי הפתרון שהצעת הכי טוב, להחנות את הרכב בהמשך הרחוב לא יהרוג אותך. תן לו להנות מהספק שהוא ניצח (למרות שאין פה בכלל קייס, אין לך שום בעלות על החניה הזו). בעיניין הזבל, אני הייתי פונה למוקד העירוני, אם כל השכנים יתקשרו כל הזמן להתלונן עליו באיזשהו שלב מישהו שם יתעצבן והשכן יקבל בראש. אם זה עדיין לא עוזר אז יש מספיק מקומות שתוכל לפנות אליהם להתלונן.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
אם החניה רשומה אצלך בטאבו אז פשוט תזמין משטרה ותגיד שרכב חשוד חונה לך בחניה, אם תוך חצי שעה לא מגיעה ניידת תגיד שאתה רואה חוטי חשמל מפוזרים באוטו ואתה גם שומע תקתוק.
שטויות.

הניידת תבוא ותראה שהרכב לא חשוד ותמשיך לדרכה...

ד"א, לניידת משטרה אין סמכות להתערב במה שקורה אצלך בחנייה.

מה שכן אתה אמור לעשות זה לצלם את הרכב החונה, לגשת יחד עם עותק טאבו לתחנת משטרה ולהגיש תלונה על הסגת גבול. הדבר הינו עבירה פלילית לכל דבר ויידון בבית דין פלילי ולא תעבורתי.

זוהי אינה עבירת תנועה!

הסיבה? (למי שתהה ושאל) - ההגדרה בחוק מציינת שתקנות התעבורה חלות בכל דרך שבה יש לציבור אישור לנוע - החנייה הפרטית שלך היא ללא ספק מקום פרטי שלציבור אין מה לחפש שם ולכן לא ניתן לרשום דו"ח ע"פ ת"ת.

בקיצור, סירסו את המשטרה כאן וב-99% מהמקרים הבעיה נפתרת ע"י ביריונות.

פורסם

הניידת לא תעשה כלום זה נכון, כי יגיע ישר חבלן!

קרה לי בעבר שרכב החנה בחניה פרטית בבניין שגרתי בו, הוזמן חבלן בגלל שהרכב נראה חשוד וזה הספיק כדי לפרוץ את הרכב ולהגיע כמעט לידי פיצוץ. לבעל הרכב זה לא היה נעים בכלל.

בעניין המוקד העירוני, אם הוא מקושר באמת הם לא יעשו לו כלום וזה אני אומר מניסיון קשה לגרום לבעל שופל להחנות במקום מיועד לכלים כבדים במקום ברחוב מטר על מטר, כמובן שזה לא עזר ובנוסף הוא איים להפוך לנו את האוטו עם השופל.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

גם לי היה פעם קטע כזה,אצלנו החניון כל השכנים חונים איפה שרוצים אבל מה יכולים להביא אורחים מי שבא אבל להשאיר חניה לבעלי הבית הקבועים יום אחד החליט שכן להביא את כל המשפחהה שלו ולהחנות מתחת לבניין חניה אחת לא השאירו פשוט לקחתי את הטנדר של אבא שמתי בכניסה ואין יוצא ואין נכנס ההורים שלי לא היו בבית ולקחתי את הרגלים והלכתי (לחניה שלי גרר לא יכול להיכנס ולגרור כי זה צר מידי)הרכב שלי עמד יום שלם והמשפחה שלו נשארה תקוע,השכן למד את הלקח ומאז הוא למד לספור ולהשאיר חניות פנויות...

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם

מניסיון רע שלי עם שכנים אז פשוט תתעלם או שתביא רכב ישן שלא אכפת לך ממנו (כמובן שתשתוף בכדי שיראה כאילו ואכפת לך) ושים אותו מול הבית שלו ,כמובן שגם אולקולטום (זמרת ערבייה) יעזרו לאוירה הטובה +

גם לך יש עו"ד קליבר (במקרה שלי זה נכון =משפחה..) ,

עכשיו תתן לו לתת מכות לרכב (כמובן שתתעצבן בכאילו).

ועניין הזבל אז אתה מוזמן לקחת אותו בשעה שאתה חוזר מבילוי( שעות הבוקר המאוד מוקדמות) ופשוט להניח אותו מול הכניסה אן אפילו על הדלת.

כל הדברים שכתבתי כאן נעשו ואף עבדו ,נסה !

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם
שהם אומרים "למה מי אתה בכלל?!" או שתבין ש"אתה מתעסק עם משפחת **** ולנו יש כסף ויש לו עו"ד הכי טובים בארץ..." (לא אמרו לי, אמרו לשכנים אחרים שרבו איתם) ובמיוחד, שהם זורקים את הזבל ברחוב ועוד הרבה דברים מעצבנים שהם עושים. אז לא ניראה לי שהם אנשים כאלה שרוצים לשבת איתך לכוס קפה על עוגיות ושוקולד שוויצרי והם אנשים נחמדים במיוחד...

הגעתי להחלטה: אני אחנה את הרכב במורד הרחוב, חבל לי שיהרסו לי את האוטו, ויתנכלו אלי עם תלונות שווא (כבר שכנים אחרים התנכלו למשפחתי ע"י תלונות שווא בעבר).

איתמר.

איזה מצחיקים... פשוט תאמר להם "אם יש לכם מלא כסף למה אתם נוסעים בטנדר מתפרק?". תעדכן בתוצאות :)

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

אם כבר פנית לאוף טופיק של כקארספורום... כל יום צופים פה בסביבות ה2000 אנשים.

אני אומר שתתן לנו את הכתובת ונקבע יום וכולנו נגיע לשם ומול 2000 אנשים הם לא יכלו לעשות הרבה אה? :-D

S2000

פורסם

Dar, אני מקווה שהוא פתר את הבעייה שהתחילה אי שם בשנת 2006... :roll:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...