Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

לפני כשנה בערך עברו לכן שכנים שהם החליטו שמכיוון שהם קרובי משפחה של קבלן גדול מאוד בנגב הם ינהלו את כל השכונה (צועקים על כולם, חושבים שהכל שייך להם, זורקים זבל ברחוב, עושים רעש בלי הפסקה, ועוד ועוד).

בשבוע שעבר הם התחילו להחנות את מכוניתם בחנייה שצמודה לבית שלי מכיוון שיש בה צל מתחת לעץ וגם מכיוון שבונים לידו ועל רכבו עף כל האבק. יש לציין שהוא גר ממולי.

בקיצור, אני לא עשיתי מיזה סיפור והחנתי את האוטו מול הבית שלו, כי אין לי איפה להחנות, וכמובן שכיסיתי את האוטו בכיסוי 4 עונות. השכן והמשפחה שלו התחילו לעשות פרצופים שזה לא מוצא חן בעניהם.

היום נישבר לי.

החשד: השכן בכל פעם שעובר מחטיף מכה לאוטו שלי וגורם לאזעקה לפעול.

ההוכחות: בכל פעם שהאזעקה עובדת, השכן נמצא ליד האוטו וכמה פעמים שיצאתי הוא נסע מהר עם הטנדר המעפן שלו והסתכל עלי במבט של "מה הבעייה שלך?!"

ניסיתי לחכות בחוץ כדי לראות למה הרכב מזעיק אבל אין לי את כל היום ואין לי כוח לחכות כל היום.

מה אתם מציעים לעשות בנושא? אני לא מתכוון להיכנס איתו לעימות אלים מכיון שהוא ניראה "קצת" יותר גדול (במימדים) ממני ו"קצת" יותר חזק ממני.

פורסם

פעם הבאה כשהאזעקה פועלת אתה צועק מהחלון עוד לפני ש"ראית" מי זה...

"מי זה הגנב הבנזונה שמתקרב לי לרכב, אמא, תביאי לי את האקדח!"

אולי זה יעבוד :)

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

עזוב את השיטות האלה - אולי פשוט תלכו אליהם ותעשו "סולחה"?

תן לו להרגיש "צודק" - ככה זה עובד בארץ, ובמיוחד עם אנשים כאלה.

תגיד לו שאם הוא נפגע (לא יודע ממה), שאתם רוצים להסתדר וזהו.

תן לו "להרגיש גבר" וזהו. אתה תהנה משקט - והוא ינפח את האגו שלו.

פורסם

זבל ברחוב?

למה יש מוקד עירוני? אני זרקתי זבל (בפח) והחתולים פיזרו לי אותו ומיד השכנים התלוננו ובא פקח לתת לי אזהרה לסדר את הפח שהחתולים לא יפזרו שוב את הזבל. פעם הבאה אם לא היתי מסדר היה דוח.

בעניין האוטו, אם יש אפשרות שים מצלמה שתצלם את האוטו ותתעד, כשהוא יתפס תשלח לו עותק לבית עם מכתב מפורש שבפעם הבאה תגיש תלונה במשטרה על ניסיון חבלה וכ"ו.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

איזה קטע, יש לי בדיוק שכן זבל כזה גם כן.:-(

אין מה לעשות, אצלי זה הגיע למצב של אלימות ומשטרה, בא איזה נקניק אחד בכחול ואחרי שיחה איתו הוא אומר לי שהטרדתי את הבת שלו מינית. (אם תראו איזה כונפההה.......)

בסוף לא נסגר כלום מהמשטרה כי לא רציתי תיק שם על משהו שלא עשיתי....

רק תראה להם שאתה לא פראייר....

שי.

פורד פיאסטה 83':arrow:

פורסם
רק תראה להם שאתה לא פראייר....

שי.

איזה משפט חכם, תלמד אותי גם משפטים כאלה אולי?

עכשיו אתה מבין למה היתה שם משטרה? יש לי פלשבקים של עצמי מסביר לאנשים מבוגרים על התוצאות וההשלכות של דברים שהם עשו...

פורסם

אתה מוזמן ללמוד,

לך תנקה את הזבל של השכן שלך ואח"כ גם תנגב לו את התחת ותסביר לו שלא התכוונת לכעוס עליו שהוא חנה לך בחנייה הפרטית שלך, שרשומה אצלך בטאבו ושאתה משלם עלייה מיסים....להיפך, אתה מאוד שמח על זה!

נו באמת, ארז.......לבנאדם שאין משהו ענייני להגיב, עדיף שישתוק.

שי.

אההה, והייתה שם משטרה כי אמא שלי הזמינה אותה אחרי שהוא חטף ממני בעיטה לחזה וזה אחרי שהוא התחיל לרוץ אחריי במטרה ללכת מכות,בכל החנייה, אז הוא החליט שהוא מפחיד אותי ו"שאני אחכה עד שהבן שלו יחזור הביתה ואז הוא יזיין אותי" (מילים שלו).

מה שכן, מאז הוא לא מחנה אצלי בחנייה.

פורד פיאסטה 83':arrow:

פורסם
הם החליטו שמכיוון שהם קרובי משפחה של קבלן גדול מאוד בנגב הם ינהלו את כל השכונה
הם אמרו שהם יכולים לעשות מה שבא להם בגלל שהם קרובי משפחתו של אותו גביר בעמיו?

אחרת, נראה לי שגם הגישה שלך לא חיובית במיוחד.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

תוריד את העץ עם המקום שיש צל והוא לא יחנה שם יותר!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

גם לי היה שכן שכל הזמן עשה לי דווקא וחנה בחנייה הפרטית שלי. כל הזמן הוא והאורחים שלו (הוא הדריך אותם לשתף פעולה) חנו לי בחנייה הפרטית.

בהתחלה החנתי את הרכב בצד, רחוק מכל החניות. אחרי מספר חודשים שזה לא עזר התחלתי לחסום רכב רכב שחנה אצלי בחנייה. כדי שאני יזיז את הרכב, השכן קרא לי מלמטה וביקש יפה.

יום אחד אני חוזר הביתה ומגלה שיונדאי גטס חונה לי בחניה. חסמתי אותה.

אחרי משהו כמו 15 דקות בעלת הגטס התחילה לפתוח את הפה ולצרוח.

מה שעשיתי זה שרבתי עם השכן ועם האורחים שלו (צעקות עד שכל השכנים יצאו החוצה). הוא מצידו צרח "בוא אני יהרוג אותך" אבל לא התרגשתי, ומאז החנייה ריקה. סוף טוב הכל טוב....

פורסם

תעשה חיפוש, היה פה הרבה דיונים על שכנים סוררים.

נתחיל בזה שגם אתה לא תלית שכולה תכלת. אם החניה היא ציבורית (ברחוב) זה שהבית שלך נמצא ממול לא אומר שהיא שייכת לך. קרה לי כבר מקרה עם שכן שחשב שעם הבית הוא קנה גם חלק מהרחוב.

אם החניה רשומה אצלך בטאבו אז פשוט תזמין משטרה ותגיד שרכב חשוד חונה לך בחניה, אם תוך חצי שעה לא מגיעה ניידת תגיד שאתה רואה חוטי חשמל מפוזרים באוטו ואתה גם שומע תקתוק.

בוא נעשה לך סדר חדש בראש, הרחוב שלך לא בבעלותך, אם אני רוצה אני גם יכול לבוא ולחנות ברחוב שלך ואתה לא יכול לעשות שום דבר נגד זה. הפתרון היחיד הוא לנסות לסדר את העיניינים בניכם. אני בכלל לא מבין אתה ההגיון פה, האם שווה לך כל העצבים האלה? אז תחנה עוד 50 מטר מהבית ותלך עוד דקה מהרכב לבית, לא יגרם לך שום נזק בגלל זה. להפך, העצבים והריבים עם השכנים שלך יגרמו לך הרבה יותר נזק בפוטנציה מאשר ללכת עוד דקה ברגל.

אין שום חוק שיכול להכריע האם אתה או השכן שלך יכולים לחנות בחניה ציבורית. אבל אם הוא זורק את הזבל ברחוב או עובר על החוק בצורה כזו או אחרת אז טלפון קטן למוקד העירוני יפתור את הבעיה (ופה החוק ברור מאוד). אני מבטיח לך שזה שהוא קרוב משפחה של קבלן לא יעזור לו נגד הרשויות.

לסיכום, עוד דיון מיותר על עצלנות וחוצפה ישראלית.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
הם אמרו שהם יכולים לעשות מה שבא להם בגלל שהם קרובי משפחתו של אותו גביר בעמיו?

אחרת, נראה לי שגם הגישה שלך לא חיובית במיוחד.

שהם אומרים "למה מי אתה בכלל?!" או שתבין ש"אתה מתעסק עם משפחת **** ולנו יש כסף ויש לו עו"ד הכי טובים בארץ..." (לא אמרו לי, אמרו לשכנים אחרים שרבו איתם) ובמיוחד, שהם זורקים את הזבל ברחוב ועוד הרבה דברים מעצבנים שהם עושים. אז לא ניראה לי שהם אנשים כאלה שרוצים לשבת איתך לכוס קפה על עוגיות ושוקולד שוויצרי והם אנשים נחמדים במיוחד...

הגעתי להחלטה: אני אחנה את הרכב במורד הרחוב, חבל לי שיהרסו לי את האוטו, ויתנכלו אלי עם תלונות שווא (כבר שכנים אחרים התנכלו למשפחתי ע"י תלונות שווא בעבר).

איתמר.

• תוכן חדש...