Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הבעת תודה

אלעד
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נהג הונדה אקורד שחורה יקר,

היות ואין לי מושג מי אתה ואינני יודע איך לפנות אליך באופן אישי, אכתוב את הבעת התודה שלי אליך בפורום ציבורי, בתקווה שתקרא את דבריי ותזהה את עצמך, וגם בשביל שכולם ידעו איזה אדם יקר אתה.

רציתי להודות לך מקרב לבי על אימון הנהיגה שהעברת לי הערב בכביש החוף בשעה 22:25 לערך.

כבר הרבה זמן שלא עברתי אימון כזה, ועוד בחינם, בוודאי לא בזמן שאני משייט להנאתי ב-100 קמ"שים עגולים בנתיב הימני מדרום לצפון, קצת לפני הירידה לשפיים.

יאמר לזכותך שלא הקלת עלי. נסעת בנתיב האמצעי, למרות שבעצם לא עקפת אף אחד (כי לא היה את מי לעקוף). חשבתי שלא שמת לב אלי, מסתבר שטעיתי.

יכלת כמובן להדליק איתות, אבל אז האימון שלך לא היה מושלם, כי הייתי מבין, כנראה, שאתה עומד להכנס לנתיב שלי והייתי כנראה מאט ונותן לך להשתלב, או פשוט עובר לנתיב ליד ומפנה לך את הנתיב שיהיה כולו שלך.

אבל לא. החלטת לתרגל אותי קצת, וכך אכן עשית. כמעט כשהיינו ממש שווים, הפנית את ההגה שלך בחדות ימינה.

נראה שהאימון שלך עבד ממש טוב, כי מסתבר שאני עדיין זוכר איך לעשות בלימת חירום ואיך להתחמק. כמו שוודאי שמת לב, בלימת החירום בשילוב ההתחמקות והמהירות הגבוהה יחסית (אמרנו כבר: 100 קמ"ש) גרמה לטוסיק של הכסופה שלי לצאת בסערה שמאלה בהיגוי יתר מרהיב עין ומשובב נפש.

אל דאגה, לאחר שהצלחתי לחמוק ממך ולאחר שאתה הפנית באותה תנועה חדה את ההגה שלך בחזרה לנתיב שלך, יכלתי סוף סוף להתפנות לטפל בהיגוי היתר שלי שרק הלך והחריף. למזלי, אני עדיין זוכר שבשביל להתגבר על דבר כזה, צריך לתקן מעט עם ההגה ולחזור לגז על-מנת להדביק את הטוסיק הסורר חזרה לאספלט.

ראית כנראה שעברתי את המבחן שלך בהצלחה, אז הפעם באמת שאותתת כמו בן-אדם וירדת לכיוון שפיים (ולא לכיוון שלי).

אז רק רציתי לומר לך תודה.

תודה שנסעת באמצעי למרות שבכלל לא עקפת אף אחד.

תודה שלא עלה אפילו בדעתך לאותת.

תודה שסטית כשכבר הייתי ממש מקביל אליך.

תודה שחזרת לנתיב האמצעי והשארת לי מספיק מקום למשחקי זנב משעשעים.

תודה על כך שהבהלת אותי עד שאפילו נפלטה לי צעקה (וזה לא דבר שקורה ביום יום).

תודה שהוכחת לי שהבלמים וההגה בכסופה שלי עדיין תקינים (באלפא, אחרי הכל, זה לא כזה דבר מובן מאליו*).

תודה שהשארת את החבר שלי שישב במושב ליידי המום לחלוטין (זה בסדר, אחרי שזה עבר לו אני חושב שהוא די התרשם מזה שעברתי את המבחן. במחשבה שניה, הוא היה די מסכן אם הייתי נכשל...)

תודה על אימון הנהיגה שהעברת לי ושהוכיח לי שעדיין אני זוכר דבר או שניים מקורס הנהיגה המתקדמת.

תודה על כך שגרמת לי שוב להרגיש מאושר על כך שביזבזתי כל כך הרבה כסף שלא בדיוק היה לי על הקורס ההוא, שאילולא הייתי עובר אותו, ודאי הייתי מתרסק אל גדר הבטיחות או אולי ישר עליך.

מי יתן וירבו עוד הרבה אנשים כמותך.

בכבוד רב,

אלעד.

* נאמר בציניות, אה? כפרה עליה, אף פעם לא מאכזבת אותי! :inlove:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

ומדוע זה שלא רשמתה את מספר הרכב ?

אולי ביקור קצר בביתו של שוטר או מישהו אחר, היה משפר את יכולות הנהיגה של אותו סורר.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

אנשים, אני חושב שלא הבנתם משהו:

כל העסק מרגע שהתחיל ועד רגע שהסתיים ארך לא יותר מעשר שניות. נשמע קצת? עם נהג לא מיומן, זה המון זמן כדי שתתרחש תאונה.

לקחת את המספר שלו?! תגידו, אתם רציניים? אני מנסה להשתלט על היגוי יתר, המספר שלו זה הדבר האחרון שמעניין אותי באותו רגע.

דבר אחרון: ישר אחרי שתיקנתי הוא ירד לכיוון שפיים, כך שלא המשכתי עוד לנסוע ליידו.

לילה טוב לכולם.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
ומדוע זה שלא רשמתה את מספר הרכב ?

אולי ביקור קצר בביתו של שוטר או מישהו אחר, היה משפר את יכולות הנהיגה של אותו סורר.

אתה באמת חושב שהמשטרה תעשה משהו עם דברים כאלה?

Wellcome to Israel

עזוב, טוב שלא ביזבזת דיו על רשימת המספר...

פורסם
אנשים, אני חושב שלא הבנתם משהו:

כל העסק מרגע שהתחיל ועד רגע שהסתיים ארך לא יותר מעשר שניות. נשמע קצת? עם נהג לא מיומן, זה המון זמן כדי שתתרחש תאונה.

לקחת את המספר שלו?! תגידו, אתם רציניים? אני מנסה להשתלט על היגוי יתר, המספר שלו זה הדבר האחרון שמעניין אותי באותו רגע.

דבר אחרון: ישר אחרי שתיקנתי הוא ירד לכיוון שפיים, כך שלא המשכתי עוד לנסוע ליידו.

לילה טוב לכולם.

אתה אשם
:puzzled:
פורסם

בהתאם

אני רוצה להודות לאותן 4 דתיות לאומיות שחשבו שיהיה זה חכם לחצות את הכביש בכניסה של גינות סחרוב לבאים מכיוון ת"א באותו מקום שהן נמצאות מחוץ לשדה הראייה של הנהג (מי שמכיר את המקום יודע על מה אני מדבר)

תודה על כך שגרמתן לי להגיע לעצירה מוחלטת מ-60 קמ"ש תוך הפעלת ה-ABS

תודה שבזכותכן אני יודע שגם ה-ABS וגם הבלמים באוקטביה שלי עובדים כמו שצריך

תודה שבזכותכן אני יודע שאפשר לעצור עצירה מוחלטת מ-60 קמ"ש עם סימני בלימה קצת יותר ארוכים מהאוטו עצמו

תודה שגרמתן לקפה להישפך על ידית ההילוכים, הפאנל שמסביבה, בלם היד וסביבתו

תודה שגרמתן לטרמפיסטית שלי לשעוט קדימה ולנסות להוכיח לאוקטביה שהיא יכולה להיות יותר מהירה

באמת תודה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

קורס נהיגה מונעת :

1.שני בחורים גרוזינים מבית טוב.

2.מבחר שרשראות, ברזל וקרשים.

3.נהג האקורד השחורה.

4.רכב שלו בגאז' גדול כדי לפנות את השאריות.

חוץ מזה עניין המשטרה היה די בציניות, וכן אני הייתי עוקב אחריו ומסביר לו את דעתי בנושא (יש לי לום ברכב).

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

אני רוצה להתעלק ולהודות לאותו ערס מוזר עם קוקו ומשקפי שמש בגודל של חלון ראווה בשנקין, עם ההונדה הלבנה בחולון, שראה אותי מאותת קטע כביש מהרמזור של מקווה ישראל, כדי לעבור מהנתיב השמאלי אל הימני, היות ואיזה בחור חמוד עוד יותר החליט שבשמאל נוסעים 40 וזה מספיק, הוא המשיך לנסוע בקו שלי ולהביט עלי עד הרמזור של רחוב חנקין, שם כבר איבדתי את השפיות שלי, עברתי נתיב עליו, ואז הוא האיץ, אח"כ ברמזור הוא הוציא את הראש שלו מהחלון בתנועות של קופיף וסימן לי "משוגע", אח"כ נהיה ירוק וניסיתי לעקוף אותו, כי הבנתי שיש לי עסק עם בבון, כאן מתחיל המשחק המסוכן:

ילד אשכנזי שנראה כמו גנב רכב מאיזו חברה, נוהג ביונדאי אקסנט, מזגן דולק, ערס עם משקפיים ענקיות וחברה שלו במושב הימני, נוהג בהונדה סוויק, לא יודע אם אוטומט או לא לא ממש מעניין אותי, כמובן, איך שהוא רואה אותי עובר נתיב, הבבון עבר נתיב איתי, אז מה עשיתי ?

(אגב, אני מאוד לא ממליץ לעשות את זה !!!)

נסעתי באמצע (בין 2 הנתיבים), מאוד קרוב אליו (ירידה) עם רגל על הברקס, סטיתי ימינה, הוא סטה גם, הוא מסתכל עלי במראה, אני שובר שמאלה חזק עם פול גז (לא שזה מזיז, כבר הזכרנו אקסנט), עד שהוא קלט אותי, כבר היינו בקו שווה מראה למראה, כלומר אבוד לו, עקפתי...

ערסים אני אוהב אתכם, תמשיכו לשעשע אותי :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...