Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי התחיל להתווכח איתי, שכאשר מתחילים נסיעה, לא משנה מה עושים קודם, האם לשלב גיר (או באוטמט להעביר מצב) ואז להוריד אמברקס, או ההפך.

אני אישית, לא יודע על בטוח, אני מדבר מהיגיון, אבל אני חושב שקודם צריכים להוריד אמברקס, ואז להחליט מה עושים, משלבים הילוך (ואיזה).

לא?

ככה גם בחניה, קודם מכניסים להילו סרק (או Parking באוטומט) ואז מרימים אמברקס.

אם משהו יודע, מה יותר בריא לרכב, ומה הפרוצדורה הנכונה יותר, אני אשמח לשמוע. :D

תודה מראש. :D

לתמונות של המזדה 323F שלי תלחצו כאן >> http://www.cardomain.com/id/marco_michieli

פורסם

כנס לרכב. תניע. ההנעה מתאפשרת רק במצב PARKIGN או ניוטרל.

רגל על הבלם.

תוריד את בלם היד.

תעביר להילוך הרצוי.

נסיעה נעימה.

פורסם

תכניס מפתח, סובב סוויץ'.

תניע.

הרכב יקפוץ ויכבה.

תלחץ על הקלאץ', תעביר מראשון לניוטרל, ותניע שוב.

הרכ מונע.

תלחץ על הקלאץ', תעביר לראשון.

גז.

הרכב לא יזוז.

תעזוב את הגז.

תוריד את ההנד-ברקס.

נסיעה נעימה.

:-)

פורסם

בהתחלת נסיעה, לא ממש נראה לי שזה משנה. אם יש לך אוטומט אני הייתי שם רגל על הברקס, מוריד בלם-יד, ומכניס ל-D. זה רק בשביל לחסוך מבלם היד את המפגש עם ממיר המומנט. בידני זה ממש לא משנה לדעתי כי הקלאצ' לחוץ, וממילא כשתרים אותו אז, בשאיפה, לא בלם היד ולא הברקס עובדים.

בסוף נסיעה אני בידני לוחץ ברקס+קלאצ', מכבה, מרים בלם יד, עוזב ברקס כדי שהאוטו 'יתיישב' על בלם היד, ואז משחרר קלאצ'. אגב, אני תמיד חונה בהילוך ולא בניוטרל. הסדר הזה מיועד לגרום למשקל של האוטו 'לשבת' על בלם-היד ולא על הגיר והמנוע.

האמת, לא נראה לי שכל זה משנה במיוחד. כל עוד אתה לא עושה משהו בצורה שגורמת ממש נזק, זה לא כל כך חשוב.

My responses are limited. You must ask the right questions

• תוכן חדש...