Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חבר'ה

יש לי בעיה שאחרי כל פעם שאני מוציא את הפאנל של המכשיר אחרי שאני מפסיק לישומוע ובפעם הבאה שאני מחזיר אותו הדיסק מתחיל לנגן מההתחלה ולא מהמקום שעצרתי בו בפעם הראשונה.

אולי יש איזשהיא אפשרות שאפשר לבטל או משהו כזה ואולי זה תקלה...

עברתי על כל הספר של המכשיר ולא מצאתי משהו שיעזור לי.

המכשיר הוא 6850 והזכירכם.

תודה.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

שמת לב גם אם השעון ושאר ההגדרות שהגדרת בפעם האחרונה לפני שניתקת את הפאנל נשמרו לך ?

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

כל ההגדרות נארות שמורות ורק הדיסק מתחיל לנגן מההתחלה.

שני הכבלים הצהוב והאדום מחוברים ביחד ל(+) הקבוע של הרכב.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

אחי אני חושבבב שיש לי. לא בטוח אל תרביץ לי אם לא. אבל הפונק' סקאן אולי דלוקה והיא עושה כאלה דברים מוזרים לפעמים..

רותם

פורסם

למרות שהרעיון שלך נישמע טיפשי ניסיתי גם אותו, ושום דבר לא עוזר.

עשיתי גם ריסט וגם לא עוזר.

אם למישהו מיכם יש גם את המכשיר הזה, אני אשמח לדעת האים אצלכם הדיסק ממשיך לנגן מאותו המקום לאחר חיבור הפאנל והדלקת המכשיר?

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

לי יש את אותו המכשיר, ובמיוחד בשבילך יצאתי למטה לרכב :).

לא , אצלי לא קיימת תופעה כזו, והדיסק ממשיך לנגן מאותו מקום שחיביתי והוצאתי את הפאנל..

איך אתה מכבה אותו? לוחץ לחיצה ארוכה על הSRC? ואחר כך לחיצה ארוכה על הוצאת הדיסק בשביל להוציא את הפנל?

פורסם

איך אתה מכבה אותו? לוחץ לחיצה ארוכה על הSRC? ואחר כך לחיצה ארוכה על הוצאת הדיסק בשביל להוציא את הפנל?

בדיוק ככה.

תודה רבה לך. עכשיו אני יודע על בטוח שיש בעיה במכשיר ואני ילך להפעיל את האחריות.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

עשיתי עכשיו משהו מעט שונה: כיביתי את המכשיר ואז לחצתי על פתיחת הפאנל ועוד ליפני שהדיסק יצא החוצה שלפתי את הפאנל... ואז כשהחזרתי אותו הדיסק המשיך לנגן מאותו המקום...

האם זו השיטה שבה יש צורך להישתמש כדי שהדיסק ימשיך לנגן מהמקום שעצרתי בו בפעם האחרונה?

SUZUKI Ignis Sport

• תוכן חדש...