Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריכה לעשות טיפול 10,000 לרכב ואני עוזבת את המוסך היחיד שטיפל בנו מאז שרכשנו את הרכב.

אני מעוניינת לקבל המלצות על מוסכים טובים, אמינים ומקצועיים שיכולים לטפל תקופתית ברכב שלי.

תודה,

אורית

פורסם

מנסיון של מספר שנים עם קרייזלר וסוזוקי (מוסך זהה לשניהם)

מוסך הקניון רחוב ברוך הירש בבני ברק (מול קניון איילון) מורשה סוזוקי

036194860

אומנם לא זול! אבל תמיד עשו את מלאכתם נאמנה ומעולם לא היו לי תלונות לגביהם

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

באיזור התעשיה הרצליה פיתוח: מוסך טיראן.

המוסך הוא מורשה סוזוקי (אני מטפל שם דוקא בניסאן...) - מוסך משפחתי, נחמד, מקצועי ואמין.

מחירים הוגנים. ממליץ!

:turn-l:
פורסם

מוסך זיסו

סלמה 44 (פינת הראש 2) תל-אביב

03-6829968

יוסי או משה

גם אמין, גם מקצועי וגם מכיר טוב טוב את הסוויפט שלנו.

אל תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל תרבות מוטורית, שאל מה תרבות מוטורית יכולה לעשות בשבילך.

המלצת השבוע: יפני זה money.

• תוכן חדש...