Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[הישג] הסוסתיא נוסעת!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדכון קטן בקשר לסוסיתא אחרי ה-מ-ו-ן זמן שלא היתה התקדמות, היום הושלמה מע' הברקסים לגמרי ,אחרי שיפוץ המשאבה המרכזית התגלה שכל משאבות האופן (צילינדר בלם) גמורות, לכן הן נשלחו לשיפוץ, 2 בכל גלגל קידמי + 1 בכל אחורי, סה"כ 6 משאבות בלם ,לאחר שיפוץ של 2 קידמיות שמאליות +אחריות התגלה כי המשאבות של גלגל ימי קידמי לא תקינות וככל הנראה אין יכולת לשפצם, לכן נקנו שתי משאבות חדשות שהורכבו יחד עם צנרת ברקסים נחושת חדשה לגמרי, דראמים (תופים) ורפידות חדשים לגמרי הורכבו גם-כן, מה שסוגר את פרק מע' הבילום ברכב לאחר שכל מה שהיה אפשר לשפץ - שופץ ומה שלא - הוחלף בחדש.

היום פורק הסטרטר ונשלח לשיפוץ יחד עם הקרבורטור שעושה קצת בעיות,משאבת השמן ותושבת מנוע ימנית.

זה הכל להפעם, מצטער אך אין תמונות היום....

עדכון נוסף בקרוב.

---עריכה---

אני מחפש כבר כמה זמן את האום שסוגר את המיסב בגלגל ימני קידמי, ההברגה שחוקה והמיסב לא נתפס טוב. אם משהו יודע הכין ניתן להשיג מוזמן לשתף :-D

תודה

איל

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם

יש לבדוק היטב כי ההברגה של הציר (היכן שהמיסב "יושב") אינו ניפגע.

באם תוכל לצלם את האום (כמו כן רשום את מידותיו)

אולי אוכל להשיג אחת כזאת.

ירון מאיר

פורסם
יש לבדוק היטב כי ההברגה של הציר (היכן שהמיסב "יושב") אינו ניפגע.

באם תוכל לצלם את האום (כמו כן רשום את מידותיו)

אולי אוכל להשיג אחת כזאת.

ירון מאיר

תודה ירון, אני אבדוק את זה כנראה רק שבוע הבא, בכל אופן הסטיקרים כבר בדרך אליך בדואר פנימי.

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם

שלום לך

האם נח סלוצקי לא יכול להשיג לכם את האום המיוחל??

נסה להעביר צילום או מידות

אני בשבוע הבא יגיע למוזיאון בשעות הבוקר אני יביא עימי.

באיזה שעה מתחיל כל הפעילות שם??

ירון מאיר

• תוכן חדש...