Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 10 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

עשיתי חיפוש ומצאתי המון המלצות ולא הצלחתי לעשות סדר בראש איזה רכב לקנות

אני צריך רכב מאוד אמין , מנוע 1.5 או 1.6 שיהיה בו הגה כוח

יש לי ניסיון עם דיוו ריסר שזה רכב אמין וחזק אבל היה לו שמן 20W50 ושמתי לו שמן 10W40 והחלפתי פילטר והשמן הוא סינטטי(דלקול) ואחרי 2000 ק"מ הלך לי המנוע...

עכשיו אין לי מה לעשות עם הרכב ולא יודע אם הוא שווה את ה2500 ש"ח להחליף את המנוע או שלמכור אותו בגרושים.

אז אני רוצה רכב שיהיה נוח יפה ואיכותי אולי פיאט טיפו 1.6 שנת 94 או לא יודע מה עוד אפשר לקנות?

או שכדאי לתקן את הרכב שלי?

Daewoo racer 94, Citroen Volcane 2.0 , Alfa Romeo 33 1.7 16V

WhatNext?

פורסם

תעשה את החישוב שלך 2500 שקל על מנוע חדש ויש לך אוטו שנוסע ולפי מה שכתבת אתה גם אוהב.

מצד שני 10000 שקל ויש לך אותו אחר ואז אתה תקוע עם הרייסר שלך תחפש מי יקנה אותה בלי מנוע בכול מקרה תפסיד עליה כסף.

אופציה א הרבה יותר זולה והגיונית לדעתי תקן את הרייסר.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

הי,

לגבי תיקון הרכב שלך, רק אתה יודע אם אתה רוצה להשקיע בו (למרות שכלכלית כנראה זה הדבר הנכון, לפחות עפ"י הפרטים שמסרת)

אני קניתי ZX 95, 1.6 (הזרקה) עם כרית אויר, ח"ח ונ"מ ב 9000 ש"ח.

אם אתה לא מפחד מהשם "סיטרואן" לדעתי זו אופציה טובה.

סער.

פורסם

אני מפחד לתקן את האוטו שלי בגלל שכולם אומרים "אה זה דיוו , אתה תתקן את המנוע , מחר ילך לך משהו אחר" האמת אני לא חושב ככה אבל כל אחד , פשוט כל אחד אומרים שדיוו זה לא אוטו, זה זבל

WhatNext?

פורסם

אז תגיד ל"כולם" (למה תמיד ה"כולם" הזה מדבר שטויות?!?) שעם תקציב כמו שיש לך (10K) אתה פשוט מחכה לSLR החדשה שתצא בגירסה 6.2 ליטר מוגדשת...:roll:

למה מה "כולם" חושב שתשיג בכזה סכום.... רכב נקי מבעיות? אולי אפילו 2005??

עצתי- תקן הדייהו, אני החלפתי מנוע בשלי (לנטרה) והמנוע עובד טוב מאוד, כמו גם שאר המכלולים. כי הכל עניין של א-ח-ז-ק-ה (ותשתדל לשים את השמן הנכון בפעם הבאה)

ישראל: המדינה היחידה שבה העשירים הם בשמאל הסוציאליסטי,

העניים בימין הקפיטליסטי והמעמד הבינוני משלם הכול :x

פורסם

ישנם צרות גדולות יותר .... ממנוע לא תקין ואפשרות תיקון בסכום של 2500 שקל . ואכן הרבה יותר משתלם יהיה לך אוטו עם מנוע חדש שישרת אותך לפחות ל5 שנים הבאות אם תדע להחזיקו בצורה טובה

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

אני מציע בכל מקרה של קניית רכב להכין תקציב גדול משמעותית מ 10,000 ש"ח, הסיכוי למצוא רכב סביר בסכום כזה זעום.

פורסם

בתור התחלה מה זה "הלך מנוע" ? התפוצצה בוכנה? נשבר קראנק? מה קרה לו שהוא "הלך" , אולי מדובר בחצי אוברול ?

שוב , תבדוק קודם כל בפורום "טכני" עם רפי לין לגבי מוסך אמין וטוב שלא יזמבר אותך!

פורסם
בתור התחלה מה זה "הלך מנוע" ? התפוצצה בוכנה? נשבר קראנק? מה קרה לו שהוא "הלך" , אולי מדובר בחצי אוברול ?

שוב , תבדוק קודם כל בפורום "טכני" עם רפי לין לגבי מוסך אמין וטוב שלא יזמבר אותך!

בכל המוסכים שהיתי והיתי ב3 מוסכים אמרו לי שהלך מנוע... ולא ראש מנוע אלא מנוע עצמו.

יש רעש מתכתי חזק חזק פי 2 מחיפושית מהמנוע

WhatNext?

פורסם

שום מנוע,אפילו לא של דייהו(...) הולך אחרי 2000 ק"מ בגלל שעברו משמן 20-50 ל 10-40 או מסינטטי למינרלי ולהיפך.

נכון ששמירה על שמן בהתאם להמלצות יצרן יכולה להאריך חיי מנוע אך בתנאי מזג האויר בישראל מעבר בין דרגות הצמיגות הנ"ל יכול להשפיע אולי לאורך זמן והמנוע היה הולך לו גם אם היית ממשיך לשים 20-50

(אולי אז היה עובר 2050 ק"מ במקום 2000 ק"מ... :-D )

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
שום מנוע,אפילו לא של דייהו(...) הולך אחרי 2000 ק"מ בגלל שעברו משמן 20-50 ל 10-40 או מסינטטי למינרלי ולהיפך.

נכון ששמירה על שמן בהתאם להמלצות יצרן יכולה להאריך חיי מנוע אך בתנאי מזג האויר בישראל מעבר בין דרגות הצמיגות הנ"ל יכול להשפיע אולי לאורך זמן והמנוע היה הולך לו גם אם היית ממשיך לשים 20-50

(אולי אז היה עובר 2050 ק"מ במקום 2000 ק"מ... :-D )

אולי בגלל שהמנוע גם היה ישן (220K) ואולי גם בגלל שאהבתי להגיע כל הזמן לטורים גבוהים בהילוך ראשון-שני.. עד 5-6

WhatNext?

פורסם
אולי בגלל שהמנוע גם היה ישן (220K) ואולי גם בגלל שאהבתי להגיע כל הזמן לטורים גבוהים בהילוך ראשון-שני.. עד 5-6
יש מצב ?

WhatNext?

• תוכן חדש...