Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני קניתי אזעקה חדשה, שאין איך לפרוץ אותה

קניתי כלב חמוד קטן קוראים לו בול טרייר " אמין יותר מכל אזעקה"

הוא קשור ליד הרכב מאז הכל טוב

פרצו לי לאוטו תוך שנה 3 פעמים

עכשיו כלום

pc300077.jpg

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

להחזיק כלב זאת התרעה טובה,אך אם ירצו לקחת את הרכב זה לא יעזור אלא אם הכלב מאומן לא לאכול מהרצפה,כי לצערנו מרעילים היום כלבים כדי לגנוב.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

זה כלב עצבני ביותר, אבל מאולף

הוא אוכל רק ממני, אפילו לא מהחברה שלי

דבר שני יש לו שרשרת ארוכה כזאת שהוא יכול לרוץ בכל החצר

עכשיו כמעט כל השכנים שלי קנו כלב לבית

אין יותר גניבות במושב שלי

פורסם

פשוט מאוד

אפשר להוסיף פיוז על היציאה של האזעקה לויינקרים(למי שאין) של 5 אמפר

ואז לא תהיה שום בעיה .

זה לא מה שיעצור את הגנב.

פורסם

לי יש כלב ואזעקה ולא מתקרבים לאוטו בכלל זה הפתרון הכי טוב שיש במיוחד גלאי זעזועים שכל נגיעה באוטו הוא מזעיק .

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

אז איזה שיטות יש בעצם כדי למנוע מגנבים לגנוב את הרכב?? (אני אישית חשבתי לקשור את האוטו לעמוד תאורה עם שרשרת ברזל דרך הטבעת של הגרירה)

:evil:
פורסם
אז איזה שיטות יש בעצם כדי למנוע מגנבים לגנוב את הרכב?? (אני אישית חשבתי לקשור את האוטו לעמוד תאורה עם שרשרת ברזל דרך הטבעת של הגרירה)
במחשבים אומרים המחשב הכי בטוח הוא זה שלא מחובר לרשת, לטלפון, נעול בחדר סגור ומכובה.... אבל זה לא מציאותי...

אם אתה לא רוצה שיגנבו לך את האוטו אל תיקנה אחד... זו בעיה שכל מי שקונה רכב חי איתה...

גם אם יהיו עונשים של כריתת 4 הגפיים ומליקת האשכים עדיין יהיו כאילו שזה יעניין אותם...

מה לעשות, זה יצר האדם...

לימנוע? אפשר רק לעקב אותם... הכל תלוי כמה אתה מוכן לסרבל את העניין וכמה שאוטו צריך להיות זמין...

בקיצור, תעשה חיפוש, ניראה לי שכל שבוע איזה "חוכם" פותח שירשור בנושא... בחלקם גם אני הגבתי...

תהנה!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אני חושב ששסויץ' סודי יעזור ,איזה ניתוק של מערכת קריטית שרק אתה יודע על קיומה ושמנטרלת רכיב חיוני,לגבי כלב אם ירצו את האוטו גם אריה לידו לא ימנע מהם לקחת אותו,חוץ מזה למורה במיכללה שלי גנבו את הרכב מהחניה בבית עם גרר,אז אם האוטו סומן כלום לא יעזור.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

לפני כשבועיים תפסתי את הפורץ שפרץ לי לרכב

לא שהרכב משהו סיטרואן ZX 1400

ברגע שראיתי אותו פותח את הדלת צלצלתי למשטרה

אמרו לי אנחנו שולחים סיור המתן בסבלנות

לאחר כמה דקות הבחור הניע את הרכב

ביטל אימובילייזר וניתוק של אזעקה

אז באתי ופתחתי את הדלת השכבתי את הבחור על הרצפה וחיכיתי למשטרה

תוך כ 10 דקות המ הגיעו ומתברר שהפורץ היה אחיו של אחד השוטרים

מה כבר נשאר לי לעשות

הרי אנחנו חיים במדינת משטרה

פורסם

הזוי מאוד מכיוון שלקאוואליר יש מגבר מתח למקרים שכאלה.

נבדק.

לגבי כיפוף הדלתות,מעניין מה הילדים האלה חשבו לעצמם? לעזעזל פרזיטים.

לגבי עניין הכלב,יש לי דוג דה בורדו במשקל 60 ק"ג בן שנה וחצי,זה אומר שאני ישחרר אותו לשמור על הרכב?

כמה סיבות למה לא:

1.אני גר בבניין.

2.אני גר בשכונה עם הרבה ילדים,ולא רוצה ללכת לבית כלא כי איזה ילד שיכור התמזמז על האוטו שלי.

3.היום הכלב שלי,גם כן אוכל רק מכף ידי,אבל תאמין לי חבר כשמישו יציע לו סטייק כשאתה לא באיזור הוא יקח,ועוד איל יקח-ואולי אפילו ירעילו אותו.

תחשוב על זה ידידי.

פורסם

לכל החכמים למינהם לפני חודש וחצי גנב ולי פאגרו קינג חדשה מהבית והיתה לה מערכת אזעקה משוכללת ביותר פשוט חיברו לאוטו מחשב של אוטו גנוב והניעו אותו בלי אזעקה ובלי כלום פשוט וקל אם מישהו ממכם חושב שכלב יעצור את הגנבים אתם טועים כי הם יהרגו אותו בדרך והדבר היחיד שעוזר זה כדור בראש בפעם הרשונה שניה ישמעו שגנב ניסה לפרוץ לבית או לאוטו וקיבל כדו אז רק ככה זה יפסיק .

פורסם

תזכירו לי רק מתי פעם אחרונה אזעקה ברכב עצרה איזה גנב? אולי הראשונה שהוקנה, מאז עוברים קורסים הגנבים על כל האזעקות, וקליפורד נחשבת לאזעקה סבירה לחלוטין, וכן, שמעתי על זה כבר לפני 10 שנים שאפשר לשרוף אזעקה דרך וינקר.

מבאס אה, אל תבנו על האזעקות שלכם, נסו להיות עירניים כמה שיותר. (למרות שאי אפשר לשמור על מכונה 24/7)

אופנוען

פורסם

אחרי שפרצו לי לרכב,יצא לי לבדוק פעם אחת את העירנות של אנשי הבילוש של המשטרה כאשר ירדתי לכסות את הרכב ב-2 בלילה ובדיוק עברה ניידת בילוש,אז התעסקתי עם הדלת כאילו במטרה לפרוץ (את הרכב שלי...),הם האטו,והמשיכו לנסוע כאילו לא קרה כלום.

זוהי דרך מחשבה של קצין מורעל... בלי להכיר אותך אני יודע.

חבל שקודם תחטוף מכות מהמשטרה ואז תבהיר להם מי אתה...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

העניין אם הוינקר מזכיר אירוע מצחיק,

ההונדה של השכן.

חבר שלי נסע ליד הרכב ושלושה בדואים התחילו לברוח,

אחרי כמה שעות הוא חזר וראה שאין וינקר והתחיל לצחוק

שירדנו לרמה של :-o גניבת וינקרים:-o .

ואנחנו התחלנו :lol: לצחוק עליו:lol: .

האוטו עדיין עומד, הוינקר לא עזר להם.

2006 - פיזו 205 95, זה מה שהתקציב אישר, אבל *** לקח.

2008 - מהעבודה קורולה 2008 אם תיבה שמחליפה רגע אחרי.

2012 - שברולט ספארק זה ה-זבל.

פורסם

אז אולי כדי להסיק מכך שאין טעם שהעזעקות יהבהבו בוינקרים?

אולי מספיק שיחוברו לצופר לצורך הזעקה עצמה פלוס הצפצפה של האזעקה.

דריכה ונעילה יתבצעו ללא היבהוביי וינקרים.

אומנם זה יהיה קצת חסר בזיהוי מרחוק של "איזה רכב מצפצף?" אבל אם ידוע לכל גנב שוינקר הוא המפתח שלו למכונית, אולי צריך להפסיק את זה? או לשנות את איך שזה עובד. למישהו יש פיתרון חשמלי?

איך אפשר לעשות שברגע שמקצרים את הוינקר משהו יעצור אותו וזה לא יגיע למוח האזעקה?

פיוז חלש ליד הוינקר יעזור?

אופנוען

• תוכן חדש...