Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחבר שלי יש שברולט קוואליר עם אזעקה כמו לרוב חברי הפורום,

לפני כמה זמן הסתבר לו שבעצם ניסו לפרוץ לו לאוטו דרך הוינקר... מופתעים?? כן גם אני הייתי.

קיצור השיטה היא שדרך הוינקר שבצד הרכב, שכאמור יש לו קשר לאזעקה הם גורמים לקצר במערכת האזעקה וכך גורמים לאזעקה לשבות ולפרוץ לאוטו בשושו.

אז מה אנחנו עושים?? בעצם האזעקה עוזרת לנו או שלא?

Polo 2012

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שמים אזעקה מחברה שמכבדת את עצמה, ודברים כאלו לא יכולים לקרות.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

לפחות יש לכם אזעקה, לי אתמול פרצו לאוטו [205] ע"י כך שכיפפו את הצורה של המשקוף דלת שלי מעל לחלון בפינה ואז הצליחו להחדיר יד ולהרים את הצופציק של הדלת ולפרוץ ,הפכו לי את הצורה של האוטו [פשוט קיבלתי חררא שקלטתי את הרכב מבפנים חצי מושחט] אבל מה,את המערכת לא תקפו ובזזו ממני [סאבים,הגברות,אלמנטים,פאנל בשווי של 7K] וזה המזל הגדול שלי.

לפי הממצאים אילו היו ילדים בגיל טפש עשרה שמטרתם הייתה לחפש כסף,פלאפונים דברים יקרי ערך,נוסף על כך ניסיון לגנוב את הרכב ללכת איתו לחולות של הים ,לזמבר לו את הצורה ולקראת הבוקר להשאיר אותו באיזה חור זרוק .אני לא היחידי בבניין הלילה שפרצו לו,גם לשכן שלי בעל פיאסטה דינמיק אשר ניפרצה וממנו כן בזזו את הפאנל ואצלו בכלל לא היה רב בריח אפילו והרכב היה במרחק של 3 מטר מהחניה המקורית שלו ככה שלדעתי גם לו בנוסף לבזיזה של דברים עם ערך,ניסו גם לו ליגנוב את הרכב.

פשוט מגעיל מה שהולך פה בארץ ובעיקר בעיר חדרה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

הקטע עם הוינקר.. עשו את זה ב'עקיצה בשישים שניות' עם איזה קאדילאק משנות החמישים.

כנראה משם הם קיבלו את הרעיון.

אסף ממש רע לשמוע כזה דבר.. אבל זו דרך הפריצה הכי נפוצה לרכבים [אל תשאל איך אני יודע :)]

מזל שלא נגעו לך במערכת

ומקווה שלא נגרם יותר מדי נזק.

ומקווה שפעם הבאה תוכל למנוע את זה

אלי.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
מופתעים?? כן גם אני הייתי.

דווקא לא.

לפני 7 שנים פרצו לי לרכב בצורה כזו. נשרפו כמה פיוזים של האזעקה (קליפורד) ואחרי סידורי החיווט של הפנס איתות (בכנף) והחלפת הפיוזים - הכל עבד רגיל.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

צריך פשוט להגביר אכיפה..

המשטרה הזו לפעמים הורגת אותי ..

תדברים החשובים באמת הם לא אוכפים..ואוכפים בדרך כלל דברים שקל להם לאכוףף..

צריך להגביר סיורים

ולהגביר ענישה על גניבה או פריצה לרכב וזה יכול לעזור..

פורסם

למשטרה לא ממש איכפת מגניבות הרכב, הם טוענים: "יש ביטוח, שיחזיר את הכסף"... למה זה צריך להיות ככה?? מה ז"א יש ביטוח? אז אם כך למה בכלל צריך משטרה שגם ככה לא מועילה הרבה...?

פורסם

לבחור עם ה-205 שפרצו:

ראשית,מצטער לשמוע על הפריצה.

שנית,פרצו לך בדרך הכי ידועה שנהוגה ברכבים מסוג פז'ו, המשקוף של הדלתות (בעיקר בדגמים הישנים יותר) כל כך דק שמקפלים את כל הדלת בלי בעייה.

לגבי האכיפה של המשטרה,זה בולשיט כל העניין שבזה השוטרים צריכים להתעסק,ואני אומר את זה בתור אחד שגם לי פרצו לא מזמן לרכב.

אתם באמת חושבים שהמשטרה יכולה לעצור את זה ? (בהנחה שכל ה"עבודה" מרגע הפריצה ועד שהגנבים מסתלקים עם המערכת לוקחת בערך 15 שניות).

אחרי שפרצו לי לרכב,יצא לי לבדוק פעם אחת את העירנות של אנשי הבילוש של המשטרה כאשר ירדתי לכסות את הרכב ב-2 בלילה ובדיוק עברה ניידת בילוש,אז התעסקתי עם הדלת כאילו במטרה לפרוץ (את הרכב שלי...),הם האטו,והמשיכו לנסוע כאילו לא קרה כלום.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
הקטע עם הוינקר.. עשו את זה ב'עקיצה בשישים שניות' עם איזה קאדילאק משנות החמישים.

זאת הייתה יגואר, ואיגור יש משהו בדברייך! מניסיון.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
צריך פשוט להגביר אכיפה..

המשטרה הזו לפעמים הורגת אותי ..

צריך להגביר סיורים

אם צריך להגביר את הסיורים לך תתנדב ותפסיק להתלונן מה לעשות שחסר שוטרים מפריע לך שאין נוכחות באזור שלך תתנדב פעם בשבועים,בחודש ואולי זה יעזור חשבת?

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם

האזעקה אינה עוזרת היא פשוט מפריאה לגנב, מי שבאמת ירצה יגנוב את הרכב ומי שיש לו את הקהונס לפרוץ לרכב שחונה מתחת לבניין תוך שהוא מכופף את הדלת בוודאי שהדבר האחרון שיעניין אותו היא האזעקה.

אני משרת ביפו ולכן חוץ מריפודים אין לי שום דבר ברכב הוא פשוט ריק מבפנים וחונה הכי קרוב לש.ג שאפשר, האזור מוכר כבעיתי ושיטות הפריצה אותן הזכרתם מוכרות לתושבים המקומים .

ראיתם פעם 3 פג'ו מדגמים שונים עומדות במרווחים של רכב או שניים והדלתות שלהן מכופפות החוצה ?

אם לא אתם מוזמנים.

למשטרה אין מספיק כ"א כדי להילחם בתופעה ולכן אנחנו לא מצפים מהם לשמור על כל רכב שיש בו מערכת.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

אני לא בטוח שזה אפשרי לנטרל אזעקות חדשות יחסית מהוינקר,ישנו פיוז שמגן על קצר מהוינקר,אך אני בטוח שחבר הפורום דני יוכל לשפוך אור על הנושא ביתר פירוט.

ובקשר למשטרה,באמת לא איכפת לה מכלום ואני לא מתכוון רק לגניבות ופריצות רכב,כמו כן וציינו זאת אין מספיק כוח אדם,ואם אדם רוצה יותר פטרולים שיתנדב למשטרה,ככה גם יהיו לך קשרים עם השוטרים המקומיים לגבי עבירות תנועה שתבצע,אז ככה תרוויח פעמיים.

שבוע טוב רן.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

• תוכן חדש...