Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שתי שאלות לי אליכם...........

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשונה, האם אגזוז מעוצב מרתחים לאגזוז הקיים או רק מבריגים?

מכיוון והוא יהיה ניתן לפירוק במידה והוא לא יחובר בעזרת הרתחה.

אז נהוג רק להבריג או איך?

ושאלה שניה...

האם הפדלים מניקל שניתן לקנות, האם הם רק תושבת על הפדל הקיים, או שמסירים את הפדל ומרכיבים אותם. במילים אחרות האם זה רק פאנל או הפדל עצמו.

במידה וזה לא הלבשה אלא פדל אמיתי, לפרק פדק זה בסה"כ שלושה ברגים מאחורי הפדל... נכון?

תודה מראש. :D

לתמונות של המזדה 323F שלי תלחצו כאן >> http://www.cardomain.com/id/marco_michieli

פורסם
במידה וזה לא הלבשה אלא פדל אמיתי, לפרק פדק זה בסה"כ שלושה ברגים מאחורי הפדל... נכון?

תודה מראש. :D

ענית לעצמך, יש 3 ברגים ואז אתה מחליף את כל הפדל.

פורסם

1 ) מה זה אגזוז מעוצב?? רק את הקישוט בסוף? או אגזוז לחץ? :?:

2) רק פאנל

:?: למה אתה צריך פדלים מניקל?????????? :?:

קו---------------------------------------

פורסם

היו לי פדלים כאלה אתה אמור להרכיב אותם על הפדלים של האוטו :!:

בכמה מוכרים לך אותם :?:

רוצה לקנות את שלי?? :?:

קו---------------------------------------

פורסם
לא מומלץ לשים רק יציאה, הרבה ערסים נוטים לפלח את היציאה.

וגם זה מכוער

הטעם זה עניין אישי ויש כאלה שאוהבים את זה , אני אישית חושב שזה מכוער.

פורסם

אם אתה רוצה לשים רק יציאה של אגזוז אתה יכול ללכת למשתיק אני יודע שהוא מרתח לך את הפיה כך שלא יוכלו לגנוב.

הערכה שלי לגבי מחיר 150-200 שח

פורסם

העיניין הוא כזה...

הסיומת של האגזוז מאוד יפה, יש כל מיני, ראיתי כאן באילת אגזוזים (סיומות) כפולים, גדולים קטנים, בשלל הצבעים, והמחירים נעים עד 300 שקל, כאשר זה הכי יקר!

ובקשר לפדלים, באילת פדלים מניקל עולים 90 שקל (סט). כאשר סט של פדלים עם אורות עולים 190 שקל עם כבלים מתחברים למערכת האורות.

אני לא סגור על האגזוז, לדעתי זה משהו נחמד... לא חובה, יכול להוסיף לרכב, אבל לא יודע... קניתי את הרכב, ואני מחפש להוסיף לו משהו כדי שתדעו, אני יוכל להרגיש שהו ממש שלי, איזה טאץ' שלי על הרכב...

(בגלל זה גם שאלתי פה על כל מיני תוספות, שינויים וכודמה, כי אני מחפש לעשות איזו תוספת... ויזואלית רק ...)

או קיי, תודה לכם על המידע. בעיניןי של הפדלים, זה נחמד, במידה והן מעוצבות יפה (בלי אורות! איכס!) ונראה, האם זה מתאים... :D

(אגב, מהאגזוז... ירדתי.... גם כי מסוכן, חושש שלא יתאים, יקר בשביל "רק לנסות" )

לתמונות של המזדה 323F שלי תלחצו כאן >> http://www.cardomain.com/id/marco_michieli

• תוכן חדש...