Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

RC 620 - On - Orion 8002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ל-PDF של הRC620:

http://www.bostonacoustics.com/manuals/RCManual.pdf

נתוני ספיגת הספק כאלה הם לא משהו חריג בשביל מוצרים של בוסטון. הסט Z6 שלהם הוא 3 אום ויכול לנגן בנינוחות כאשר מאחוריו מגבר 400RMS:

http://www.bostonacoustics.com/car/car_quick_specs.aspx?product_id=216

בקשר לשאלה המרכזית של הת'רד. 200 RMS זה המון כוח, מספיק כוח בשביל שיישארו עתודות כוח (DYNAMIC HEADROOM) בעת נגינה בעוצמות גבוהות.

אין סיבה שלא יהיו תוצאות טובות עם הספק כזה.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

אני שמעתי את הZ6, הם עבדו על על GT28 שמוצהר 200 על 4 אום אז אני מניח שהם קיבלו 250-300 וואט. הסט נשמע מעולה ובעל אופי שדומה יותר לפוקל או לסטים גרמניים טובים מאשר לסטים "רגועים" כמו דיינאודיו או מורל.

גם לי ההספקים האלה נראים גבוהים מאוד (מאוד מאוד) אבל גם קיימים רמקולים ביתיים עם יכולות ספיגת עוצמה של 1KW כמו הנאוטילוס 800, כך שזה ממש על גבול הסביר. בכל מקרה אני לא חושב שבוסטון "עובדים עלינו" זו חברה מכובדת מ"בית טוב" - D&M Holdings שבבעלותו בין היתר דנון ומקינטוש (חברת האודיו - לא מדובר במחשבי אפל).

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

פורסם

השאלה היא האם קיים, במידה ואחליף את הסט, סט קומפוננט אחר שיוכל להתמודד עם הספק של 200WRMS, חוץ מהסטים של בוסטון??? (כמובן שאם אחליף את הסט אחפש אופי צליל שונה).

בברכה, שי.

פורסם

המורל אלייט יכול לספוג עוצמה כזאת.(לפי הנתונים)

ואני חושב שיש סט של פוקל שיכול לספוג עוצמה כזאת.

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

פורסם

כלומר, אם אני קונה את המגבר, אז אני יכול להשתמש אך ורק - כמה אבסורדי שזה נשמע - בסטים של בוסטון?

פורסם

סט שהיצרן שלו מצהיר עליו 100RMS ולא מדובר בסט קקמייקה מיצרן מצ'וקמק יוכל לפעול ללא בעיה מיוחד אם מאחוריו פועל מגבר 200RMS. זאת, אם כיול המערכת יעשה במקצועיות ושיקול דעת נכון.

רכשת כבר את ה-אוריון 8002? אני בטוח שיש אופציות טובות ממנו בהתחשב במחירי אוריון בארץ.

הRC620 הוא 4 אום ולכן ניתן גם לשקול אפשרות של מגבר 4 ערוצים כך שהאפשרויות בעתיד יהיו טובות יותר גם כתוצאה מגמישות רבה יותר בשימושים הבאים וגם מהסחירות של מגבר 4 ערוצים (מול מגבר 2*200) במידה ותרצה למכור אותו בעתיד.

פורסם

בוא נגיד שיש לי כרגע אוריון 4004 שעובד עליו בגישור,

ואני רוצה לקבל תוצאה טובה יותר-בהשקעה של 250$ בחו"ל.

פורסם

אם יש לך אוריון 4004 כרגע שעובד בגישורים לא יהיה לך שיפור משמעותי, אם בכלל, במעבר ל - 8002.

מדובר במגברים מאותה סדרה של אותה חברה לכן ניץן להניח שהרכיבים במגברים דומים והצהרות ההספקים מבוססות על אותו אומדן. לכן, לא יהיה הבדל משמעותי בין ההספקים שיועברו לרמקולים וההבדלים היחידים יהיו ירידה בדמפינג פקטור ועליה מסויימת בTHD. הבדלים הללו יהיו קרוב לוודאי בלתי שמיעים ואם הם יהיו שמיעים זה יהיה רק כאשר אתה תהיה במקום שקט עם מנוע מכובה ותנסה בריכוז למצוא את ההבדלים- וזה גם בספק רב מאוד.

את ה250$ תשקיע ברכישה והתקנה של קיט דיינמט אקסטרים BULK או חומרים דומים. ההשפעה של מהלך כזה על איכות השמיעה תהיה משמעותית בהרבה מאשר מעבר מאוריון 4004 ל 8002

• תוכן חדש...