Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני מספר דקות ניגשתי לרכב הוא קר והזזתי את צינור האגזוז ושמתי לב שישנו שבר בריתוח בחיבור בין הצינור כשהוא נכנס לדוד

הדוד הכי הכי אחרון זה שקרוב לבאגז , רציתי לדעת האם ניתן לתך את זה או שישנו צורך להחליף אגזוז?

הוספתי תמונה להמחשה

השבר מוקף בעיגול האדום

בברכה

דן

sd223.JPG

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

פורסם

לבאים מכיוון הקריות,עוברים צומת קריית אתא, ממשיכים ישר,פניה אח"כ ימינה לכביש שירות, עד הסוף ישר, בסוף ימינה, מגיעים לכיכר, בכיכר שמאלה והוא נמצא ממש ראשון מצד שמאל.

50 ש"ח הוא מרתך לך את זה עם אחריות לשלושה חודשים.

פורסם

לרתך אני יכול לבד

השאלה האם זה יחזיק

אני לא רוצה קודם לעשות ואחרי זה לגלות שזה לא יהיה כמו שצריך

אפשר לרתך או לא ?

אתה מדבר על מוסך דרעי ?

פורסם

אם אתה יודע לרתך היקפי בצורה טובה, אין סיבה שלא תעשה את זה לבד.

כמובן שאתה צריך להוריד את האגזוז לגמרי.

פורסם

חבר טוב שלי יודע לרתך

הבעיה היא איפה להרים את האוטו

ירדתי למטה והסתכלתי שוב וראיתי שכבר היה שם ריתוח , כנראה שבעל הרכב הקודם חסך כסף וריתח את האגזוז ......

פורסם

אולי כדאי שתבדוק את מצב האגזוז, אם בעל הרכב כבר ריתך בעבר, אולי כדאי כבר להחליף לחדש.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

נהגת שודים יקירתי הייתי עושה את זה בשמחה , בידיוק כמו שהייתי כבר מזמן מחליף זוג צמיגים אבל בגלל שקשה קשה ואין הרבה כסף אז אני מנסה לתקן מה שאפשר ולחסוך כמה שיותר

אבל כמובן אם לא תיהיה ברירה אני אחליף

ובהקשר לדיון שפתחתי לפני שבוע בקשר לרעשי חיכוך של ברזל בברזל אז הרעש היה מהחיכוך של הצינור בדוד

פורסם

אם החלטת לרתך הריתוך צריך להיות בצורה הטובה ביותר, על מנת שלא יתפרק שוב בנסיעה.

לא קשור אבל אם כבר הזכרת שאתה צריך צמיגים, אתה יכול להכנס ללינק הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=929005#post929005

וליצור קשר עם הבחור שפירסמתי את הטלפון שלו, הבחור מכר מהעבודה ועובד בתחום תחנת הדלק שלנו בפנצ'ריה, בקש ממנו הצעת מחיר, ותאמר לו שליטל מהיילו הפנתה אותך.(זה תמיד עוזר:-D ).

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
נהגת שודים יקירתי הייתי עושה את זה בשמחה , בידיוק כמו שהייתי כבר מזמן מחליף זוג צמיגים אבל בגלל שקשה קשה ואין הרבה כסף אז אני מנסה לתקן מה שאפשר ולחסוך כמה שיותר

אם אין לך כסף , תעמיד את האוטו בחנייה ואל תסכן את עצמך ואת האחרים. (אני מדבר על הצמיגים).

לגבי הדוד - אם מדובר בתפר שנפתח - ניתן לרתך (ריתוך , ב-ך') - אבל בד"כ מדובר בפח רקוב , ואז אין הרבה מה לעשות חוץ מלהחליף (מה גם שבד"כ הרקבונות החיצוניים מעידים על חלקים פנימיים גמורים).

פורסם

גבי האגזוז-

הצעתי לך-במידה ואתה רוצה לחסוך ובמקביל שהריתוך יחזיק מעמד באיזור האכול פרק את הדוד והצינור מהאוטו לחלוטין במוסך וקח את החלק לרתך מקצועי (ולא סתם אגזוזן) שימלא את האיזור בברזל בריא מבחוץ מסביב עד לאיזורים עם פח נקי עבה מספיק.

עדיף להצטער על מה שעשית ולא על מה שפיספסת...

פורסם
גבי האגזוז-

הצעתי לך-במידה ואתה רוצה לחסוך ובמקביל שהריתוך יחזיק מעמד באיזור האכול פרק את הדוד והצינור מהאוטו לחלוטין במוסך וקח את החלק לרתך מקצועי (ולא סתם אגזוזן) שימלא את האיזור בברזל בריא מבחוץ מסביב עד לאיזורים עם פח נקי עבה מספיק.

אתה יכול להמליץ על רתך טוב באיזור חיפה , גם מה בערך טווח המחירים על ריתוך כזה , השאלה היא האם לא כדאי כבר לשים חדש ?

ובמזל טוב ליטל אני שמתי היום בבוקר זוג צמיגים חדשים של ואנלאר , משהו קוריאני נשמע אבל יחזיק את האוטו כמו שצריך , קיבלתי זוג ב 350 ש"ח

קשה קשה

אין כסף :)

פורסם

ובמזל טוב ליטל אני שמתי היום בבוקר זוג צמיגים חדשים של ואנלאר , משהו קוריאני נשמע אבל יחזיק את האוטו כמו שצריך , קיבלתי זוג ב 350 ש"ח !!

קשה קשה

אין כסף :)

זול זול מדי!

ועל זה כבר נאמר:" זול וזווגלובק מתחילים ב ז**, ובשניהם מתישהו תאכל בסוף נקניקיה!"

כל הזכויות לציטוט שמורות לשמר!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

חבר הפורום, דני זומרשטיין, הפנה פעם מישהוא אל אגזוזן בחיפה ובעל הרכב המליץ עליו לטובה בפורום מכוניות "תפוז":

"פינת הפח" שברח' סיליזיאן 15 חיפה, טל' 04-8533281 ובקש את משה.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...