Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל הנושא של הקמת הבמפרים על הכביש, זה טמטום אחד גדול,

אם נהג נוסע מהר מדי, שיקחו לו את הרישיון, אבל מה זה הקטע

המטומטם הזה לבנות גבעות באמצע הכביש? הורסים את המכוניות

ודופקים לנוסעים את הגב!!

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש מקומות שבהם חובה להאט את התנועה בדרך מלאכותית, דוגמת מקומות שבהם יש ילדים (בקרבת בתי ספר וכו')

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
1. האם קיימת איזושהיא מעלה במוצרים הנזכרים?

2. מבקש בהכנעה הוכחה לפריכות הנזכרת, במיוחד בהשוואה לאלומיניום יפני חזק כפלדה כידוע.

2. לא הוכחה אבל ראיה - גם בגולף של אחותי נשבר אגן השמן. נהג הגרר אמר שזה קורה כל הזמן ברכבים של VW.

עוד 2 מקרים (או יותר) הוזכרו כבר בשרשור הזה.

בקיצור, הבעיה נפוצה.

אורי

פורסם
הבעיה זה שעו"ד עולה הרבה כסף ....

ואני לא רוצה להפסיד פה מכל הסיפור הזה.

אגב, אם אין ברירה ואני חייב עו"ד, מישהו פה יכול למהליץ לי על אחד טוב?

פנה ישירות במכתב רשום לרשות המקומית עם דוח נזק, תמונות וחשבוניות. תקבל את כל הכסף בחזרה. נהוג ברשויות המקומיות עד 5000 ש"ח שלא ללכת כלל לחברת הבטוח ולסגור העניין בבית. אם תיתקל בבעיות, תאיים בתביעה בבית משפט לתביעות קטנות. יסגרו איתך לפני שתגיעו לזה.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם
פנה ישירות במכתב רשום לרשות המקומית עם דוח נזק, תמונות וחשבוניות. תקבל את כל הכסף בחזרה. נהוג ברשויות המקומיות עד 5000 ש"ח שלא ללכת כלל לחברת הבטוח ולסגור העניין בבית. אם תיתקל בבעיות, תאיים בתביעה בבית משפט לתביעות קטנות. יסגרו איתך לפני שתגיעו לזה.

אתה יודע למי בדיוק בעיריה אני מפנה את המכתב?

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם
לאגן האלומיניום במקרים הללו יש יתרון אחד בלבד; קירור טוב יותר של השמן.

וגם משקל קל יותר, זה אמור לתרום מעט להתנהגות הכביש.:wink:

אביחי

פורסם

אני נתקלתי בשרשור קצת מאוחר, אז אני מקווה שעדיין רלוונטי...

לי קרה מקרה דומה עם האוטו שלי, עם בור די עמוק לאחר מספר ימים גשומים.

קשה לי להאמין שאם תכתוב מכתב לעירייה הם ירוצו לכתוב לך צ'ק. זה לא עובד ככה. הפרוצדורה היא קצת יותר מורכבת וכנראה שצריך לערב שמאי וביטוח. זה מה שקרה אצלי.

כל פיתרון יצירתי שלך (כמו קודם לתקן את האוטו ואח"כ לדרוש כסף) יכול להסתיים במבוי סתום. כשאני פניתי לביטוח התברר לי שהם די מכירים את הנושא (סה"כ אנחנו גרים בארץ ישראל...) וידעו לעבוד בצורה חלקה ומסודרת.

פורסם

המדור המטפל בביטוח בדר"כ ממוקם בגזברות. ליתר ביטחון, פנה ישירות לגזבר.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

• תוכן חדש...