Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, הנה דוגמא לסקירה קצרה שכתבתי:

מאזדה RX8

אחת מההפתעות של היום. אני ציפיתי למכונית לא רעה שתשמש כפלטפורמה לימודית בכדי ללמוד את הבסיס הדרוש לנהיגה על המכוניות החזקות יותר בהמשך היום.

עיצוב: כבר כשהתיישבתי בתוך המכונית הופתעתי מרמת הגימור הגבוהה של פנים הרכב ועיצובו הפנימי. לוח המחוונים והדאש-בורד עובו טוב מאוד והקנו תחושה של רכב יוקרתי.

נוחות: בהשוואה למכוניות אחרות המכונית הזו הייתה נוחה. מיקום ההגה היה לא רע ומרחק המושב מן ההגה היה טוב.

ביצועים: כשקיבלתי את המושכות הופתעתי מן העוצמה שהרכב הזה מפיק. אני זוכר את ההאצה בהתחלה. נדהמתי לראות מה יוצא מהמנוע הקטנטן (1.3 ליטר)...הבעיה היא שחוסר המומנט טיפה האפיל על החוויה אך זאת הרגשתי רק בדיעבד כשאר התיישבתי במכוניות עתירות המומנט אחר-כך. האצות הביניים היו לא רעות בכלל. במהירויות גבוהות יותר (110-140 קמ"ש) לקח לרכב קצת יותר זמן להתגבר על סגירת הפער אך התמודד עם זה בצורה טובה.

רעש מנוע: דווקא רעש די מוזר. מעיין רעש של הרבה אוויר שעובר. מעיין נשיפות חזקות ומהירות. אישית, לא אהבתי, אבל זה כנראה הרעש של מנוע וואנקל...

האם להוסיף עוד דברים? התנהגות כביש אולי? להוסיף מפרט טכני? תנו גם ביקורת שאדע מה לעשות ולהרחיב על המכוניות האחרות. רק שתדעו שעל המכוניות החזקות יותר יש לי הרבה יותר מה לכתוב כי אני פשוט זוכר מהן הרבה יותר...

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בוודאי שלהוסיף התנהגות כביש, תחושות, מפרט. אם יש לך זמן וכוח - אתה מוזמן לשפוך מידע. אנחנו מבטיחים לקרוא.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני, מה אתה רוצה ממנו ? אם הוא יכנס לאיזור הזה הוא רק יחטוף ירידות ש-"מה הוא כבר מבין, הוא בן 18 ועם כלום ניסיון" והאמת, במידה מסויימת של צדק.

אוריפ, תכתוב מה שנראה לך אבל מה שאתה מרגיש שלם איתו בהתחשב בניסיון שלך, אל תאלץ ניתוחי התנהגות כביש וכאלה.

וגם אל תתבאס מהתגובה שלי כי זאת לא הכוונה. באמת שלא. סתם הערה.

וכמובן שאחלה חוויה ואני כבר מזמן סימנתי את את המקום הזה אצלי לעשות בהזדמנות (ולכל המתלוננים, זה לא קורס ולא השכרה של הרכב אלא בעיקר חוויה של נהיגה במכוניות 'על' במסלול, דבר שכנראה שלא ממש ייצא לנו. והמחיר עבור זה סביר בהחלט).

אה, וגם מזל-טוב ליום-הולדת :wink:

ניר

פורסם
אז להוסיף מפרט ותחושות שלי?

אתם בכלל רוצים שאעשה זאת?

כן . בתנאי שתקח בחשבון שיש בכל קהל כולל בפורום הזה כמה "נשמות טובות " שיודעות יותר לקטול מאשר לבנות . אז תעשה את זה . אבל תבנה עור של פיל . ומאידך תספר לנו מה אתה הרגשת

בברכה ותודה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

ניר עזוב את רוני,

הוא עדין בוכה על זה שהוא לא קיבל את המנוי למגזין אוטו לשנה ביום שלישי..

דרך אגב, במחיר של 450 פאונד

הייתי מעדיף להשכיר F430 או F360 ישנה יותר למשך יום שלם!

תרשום חוויות נהיגה, זה תמיד נחמד לקרוא

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

תום, במחיר של 450 פאונד אתה לא משכיר שום פרארי ליום שלם..

מקסימום פורשה 911.. רגילה.. וגם בזה אני בספק..

מה גם שבשביל זה תצטרך להיות מעל גיל 30 (ברוב החברות) בעל 2 כרטיסי אשראי עם קרדיט של לפחות 10 אלף (דולר/יורו) בכל אחד מהם

תהיה מוגבל (מאוד מאוד) בכמות הק"מ שתוכל לעשות על הרכב ועוד כל מיני הגבלות..

והדבר הכי "בעייתי".. תצטרך לשלם הרבה מאוד מאוד מאוד כסף על דלק..

מחירי הדלקים באירופה (ובאנגליה במיוחד) גבוהים בעשרות אחוזים מהמחירים בארץ, והפרארי/פורשה הן לא מכוניות חסכניות במיוחד, בלשון המעטה. במיוחד אם אתה הולך ללחוץ..

(ומה שווה אוטו כזה בלי ללחוץ?)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אני חושב שאתה טועה..

אני ינסה לחפש ולעלות לפה איכשהו

ראיתי באחד מהעיתונים הבריטיים מודעות השכרה של פרארי במחירים מאוד נמוכים

יכול להיות שמדובר בF355 אבל גם זה בסדר מבחינתי.. :wink:

הגיוני שתהיה הגבלת קילומטרז'ים מסויימת, חדל דיבורים אני יחפש מחר ונראה

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

גם לי יש את כל העיתונים הבריטיים האלה (EVO ו CAR)..

המודעות שיש שם זה החל מ300-400-500 לירות שטרלינג, וזה שיש תמונה של פרארי לא אומר שהמחיר הוא באמת לפרארי :)

חבר שלי התלהב, ניסה לברר ומסתבר שה400 ליש"ט שרשומים במודעה זה המחיר של הרכב ליום.

(דובר על פרארי ישנה, אני לא זוכר איזו.. יש מצב שזאת הF355)

אבל זה לא כולל ביטוח, ובנוסף לזה אתה צריך לשלם 1 ליש"ט עבור כל קילומטר ועוד מליון תוספות ככה שהמחיר בפועל הגיע ל800 ליש"ט ליום בודד, באמצע שבוע.

וכמובן, שגיל התחלתי עומד על 30.

אחרי שההתלהבות שלו הצטננה מעט הוא החליט לוותר על הרעיון הזה והסתפק בהשכרה של סמארט roadster :roll: (עלה 180 פאונד לסופ"ש (שישי-שבת-ראשון)..)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
הסתפק בהשכרה של סמארט roadster :roll:
:shock:

חתיכת הצטננות הייתה לחבר שלך

טוב יכול להיות שבאמת טעיתי..

תום

פורסם

דרך אגב, במחיר של 450 פאונד

הייתי מעדיף להשכיר F430 או F360 ישנה יותר למשך יום שלם!

תום

גם אם זה היה נכון, מה שאתה אומר, אני חותם ב 99% שאת הרכב אתה מחזיר לאותה חברה שהשכירה לך אותו, בשקית ניילון....

בכול מקרה, אני מכיר ויודע על כל מני קורסים כאלו ואחרים בחו"ל, אבל זה חדש לי - אבל לא לעוד הרבה זמן, אין ספק שמאוד נדלקתי על הרעיון וב 100% זו מתנת היום הולדת הקרובה שלי (באוגוסט, בשני שאני מסיים את המבחנים).

בזמנו, לפני כמה חודשים, היה לי בראש משהו אחר...ראיתי איזשהו סיקור של תוכנית הטלוויזה G10 בערוץ 10 (תכנית מוטוריקה למי שלא מכיר) על קורס של שבוע או חמישה ימים בגרמניה של מרצדס, ונושא הקורס הוא על התנהגות של רכבים חזקים מאוד בעלי הנעה אחורית, עם כול הטכנולוגיות החדישות שמתקנות את הנהג ולומדות את מהלך הנהיגה ובלעדיהן...

זה משהו כמו 5 ימים או שבוע במתחם שלהם, כולל לינה וארוחות, והרכבים הנלמדים הם דגמים שונים של S, SL, CL ועוד כמה, מכול מני שנים...אם אני לא טועה הכי ישנה שם הייתה איזו SL או CL 500 משנת 80 ומשהו...וממנה מתקדמים בלימוד ובנהיגה עד לCL 500 משנת 2004 או 2005 בשביל להמחיש איך במהלך השנים עם הטכנולגיות השונות, הרכב מתקן את הנהג ולומד את הנהיגה.

מיותר לציין שלאחר שביררתי קצת פרטים, הסכום שהופיע אל מול עיניי התחיל 20,000 - 25,000 רק התשלום על הקורס....אז ככה שמה שגיליתי בת'רד הזה נתן לי אלטרנטיבה לא רעה בכלל, וזה כנראה יתגשם.

אומנם אין ספק שאם מחשבים בכללי, נהיגה מצטברת של 3-3.5 שעות על המכוניות המדהימות האלו, זה אולי נראה קצת לא משתלם, ואולי "קצר מדי", אבל אם חוזרים שניה למציאות, אני בספק אם בגלגול הזה, מישהו פה יזכה לחווית נהיגה על אחת מהמכוניות הללו יותר ממה שמוצע....ולכן, שוב, אם אנחנו נשארים במחשבה מציאותית, ב 99.9 %, לישראלים כמונו (ולישראלים בכלל) זו חוויה של פעם בחיים (אלא אם כן ייפלו על מישהו כאן 6 מספרים זוכים של הגרלת לוטו, אז הוא יהיה ב 0.1 % שזו לא תיהיה חוויה של פעם בחיים בשבילו).

אני הייתי בשוק כשראיתי את המחיר - אם אני לא טועה זה יוצא טיפה פחות מ 4000 ש"ח, נכון? כמובן לא כוול את הטיסות לינה וכל מה שמסביב...לא מאמין שיש עוד דבר דומה לזה בעולם.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

יש באנגליה עצמה עוד כמה מקומות בסגנון אבל זה מה שאני חשבתי שיש לו את יחס מחיר/תמורה הטוב ביותר.

שלא יהיו אי הבנות, השהות שם היא כ3 וחצי שעות. סך השעות בתוך המכוניות בסה"כ פחות משעה או אולי אפילו הרבה פחות...

פורסם

ביצועים: כשקיבלתי את המושכות הופתעתי מן העוצמה שהרכב הזה מפיק. אני זוכר את ההאצה בהתחלה. נדהמתי לראות מה יוצא מהמנוע הקטנטן (1.3 ליטר)...הבעיה היא שחוסר המומנט טיפה האפיל על החוויה אך זאת הרגשתי רק בדיעבד כשאר התיישבתי במכוניות עתירות המומנט אחר-כך. האצות הביניים היו לא רעות בכלל. במהירויות גבוהות יותר (110-140 קמ"ש) לקח לרכב קצת יותר זמן להתגבר על סגירת הפער אך התמודד עם זה בצורה טובה.

...

rx8 עם מנוע 1300?

ה אמיתי?

פורסם
rx8 עם מנוע 1300?

ה אמיתי?

כן 1300 אבל וואנקל. עשה חיפוש בנדון.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...