Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שתי שאלות,

1. שלוש וחצי שעות לכל ה"חוויה"? זה מספיק? כמה מתוכן נהיגה?

2. כמה חופש נותנים לכם שם? (או במילים אחרות, הם ממש יכעסו אם תחזיר את המכונית בלי צמיגים?)

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בוודאי שאכפת להם...

הם לא יתנו לך לנסוע מהר/לאט מידי כי יש לידך מדריך כל הזמן שיגיד לך לתקן דברים שלא עשית כשורה...

יש להם צמיגים יקרים, אני מניח, כי הם של פיירלי. אין לי מושג מה הדגם אז אל תשאלו... ### חחח זו לא מילה בעברית ###

פורסם
בוודאי שאכפת להם...

הם לא יתנו לך לנסוע מהר/לאט מידי כי יש לידך מדריך כל הזמן שיגיד לך לתקן דברים שלא עשית כשורה...

יש להם צמיגים יקרים, אני מניח, כי הם של פיירלי. אין לי מושג מה הדגם אז אל תשאלו... חחח

אז רק 4 סיבובים ועוד עם מדריך לידך?.. :neutral:

עושה רושם שזה בעיקר נועד כדי שתוכל לומר לחבר'ה שנהגת בפרארי ולמבורגיני מאשר באמת לנהוג בהן כמו שצריך.. לפחות ככה זה נראה לי..

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

זה לא רע 4 סיבובים על כל רכב. ברור שיהיה מדריך, בכל זאת אם יתנו את המכוניות חופשי ישברו אותן מהר מאוד. תלוי בגמישות של המדריכים, אני לא חושב שהם מגבילים אותך יותר

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

טוב מה אתם רוצים שיתנו את המכונית לשבוע עם כל כך מעט כסף?

יש מקומות שאפשר ממש לשכור מכוניות מהסוג הזה, כמו שכירה רגילה ואז תעשה עם זה מה שבא לך... פה הם באים להדריך אותך על נהיגה במהירות גבוהה וצבירת ניסיון במהירות כזו. אפשר לנהוג בהן כמו שצריך. ככל שאתה עושה יותר סיבובים אתה צובר קצת יותר ניסיון ולכן המכוניות החזקות יותר הן בסוף. ומה הכוונה של לנהוג כמו שצריך?

חוץ מזה תאמין לי שיש אולי 2 ילדים שזה מעניין אותם במה נהגתי מהחברים שלי... ### חחח זו לא מילה בעברית ###

האמת שבפרארי המדריכה הייתה נחמדה ונתנה לי עוד סיבוב למרות שהייתי אמור לקבל רק 4.

פורסם

תשמע חביבי אני מבין שעשית חיים משוגעים... ולפי דעתי זה מה שחשוב!!!יצאת בחתיחה אחת וזה יותר חשוב!

ועכשיו כמה שאלות...

לא משנה כמה זול זה היה... זה היה בטוח? למרות המדריכים?? הרמת הדרכה הייתה טובה??

כמה חופש באמת נתנו לך... במידה ורצית קצת " להישתולל " עם הרכבים?

וכמה אתה באמת למדת מכל החוויה??

אני מבין שאתה בן 18 אבל אולי הספקת לעשות קורס החלקה?? ואם כן... מה השוני בלימוד? (לימדו אותך נהיגת מרוצים או סתם להרגיש מכונית-על?)...

כן אני יודע הרבה שאלות אבל זה נושה שמאוד מעניין אותי... מקווה שתענה לי עליהם...

פורסם

סיכום כשיהיה לי כוח זה פשוט לכתוב די הרבה...

אולי בערב, סורי על העיכוב.

בוודאי שזה היה בטוח... למה שזה לא יהיה? המדריכים מאוד נחמדים וכולם מקצועיים. כולם נהגי מרוץ במקצוע או תחביב או לפחות עשו קורס מקיף בנושא.

עדיין לא הבנתי מה ההגדרה שלכם ל"חופש" ו"להשתולל"? אם הכוונה לדונטים, פתיחות וכאלה התשובה היא לא בנימוק שאין איפה לעשות את זה. זה מסלול מירוצים לא מגרש החלקה. אם אתם מתכוונים ללחוץ עד הסוף על הגז תוך כדי נסיעה, פניות במהירות גבוהה וכדומה, התשובה היא כן הם נותנים אבל רק אחרי שהם בוטחים בך. גם יש איתך גיליון ציונים שובר ממורה למורה שרואה המה נקודות החזקות והחלשות שלך ועובד עליהן קצת.

למדתי שליטה על הרכב במהירות גבוהה, לא שיהיה לי איך לישם זאת (כרגע ### חחח זו לא מילה בעברית ###) בארץ.

ולא, לא עשיתי קורס החלקה.

פורסם
טוב מה אתם רוצים שיתנו את המכונית לשבוע עם כל כך מעט כסף?

יש מקומות שאפשר ממש לשכור מכוניות מהסוג הזה, כמו שכירה רגילה ואז תעשה עם זה מה שבא לך... פה הם באים להדריך אותך על נהיגה במהירות גבוהה וצבירת ניסיון במהירות כזו. אפשר לנהוג בהן כמו שצריך. ככל שאתה עושה יותר סיבובים אתה צובר קצת יותר ניסיון ולכן המכוניות החזקות יותר הן בסוף. ומה הכוונה של לנהוג כמו שצריך?

חוץ מזה תאמין לי שיש אולי 2 ילדים שזה מעניין אותם במה נהגתי מהחברים שלי... חחח

האמת שבפרארי המדריכה הייתה נחמדה ונתנה לי עוד סיבוב למרות שהייתי אמור לקבל רק 4.

על הפררי או על המדריכה?

ל TB, אם הנסיעה הטיול החל מעוד חודשיים וחצי אני מצטרף בטוח!

פורסם

נשמע מאוד מעניין... מישהו יודע אם יש כאלו קורסים גם בצרפת?

אני מתכוון להיות בצרפת בקיץ וחשבתי להוסיף משהו כזה לטיול...

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

פורסם

car pimp - למסלולים יש קורסי מרוץ בצרפת, אתה מוזמן לברר אצלהם.

משהו בדיוק בסגנון הזה אני לא יודע אם יש, אבל לפורשה יש "בית ספר" בצרפת שמלמד נהיגת מסלול וכו' על פורשות מן הסתם;)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
car pimp - למסלולים יש קורסי מרוץ בצרפת, אתה מוזמן לברר אצלהם.

משהו בדיוק בסגנון הזה אני לא יודע אם יש, אבל לפורשה יש "בית ספר" בצרפת שמלמד נהיגת מסלול וכו' על פורשות מן הסתם;)

אם זה על 911 אז זה כדאי , מי שיצליח לשלוט בהיגוי יתר על 911 עם לשבור הגה לכיוון ההפוך , יצליח לעשות את זה עם כל רכב אחר

בברכת מועדים לשמחה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

אני יודע שבגרמניה אתה בוחר על איזה רכב, וההפרש בין בוקסטר ל911 ל911 GT3 ל911 טורבו עומד על כמה עשרות עד מאות בודדות של יורואים.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...