Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רק למקום עצמו (המכוניות ההדרכה וכו') שלמתי 450 פאונד, אבל יש חבילות זולות יותר.

כמובן שיש להחשיב עלויות אחרות כמו כרטיס טיסה, לינה, כלכלה, הגעה למקום וכו'...

פורסם
ההתנהגות כביש של הלמבו הייתה טובה יותר.

אתה מוכן להרחיב? ולא רק על הלמבו, על כל המכוניות. תודה

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

עלויות תחשבו לבד. כמ העולה להשכיר רכב כדי להגיע למקום? ללון באזור? אוכל שתייה? כרטיס טיסה... אני לא יודע בדיוק כמה זה עלה כי זו מתנה... לא מגלים את הסכום המדוייק... חחח... אבל בכל זאת נשארנו בלונדון גם אח"כ, ולא שילמנו על הטיסה וכו'...

להרחיב מאיזו בחינה?

פורסם

להרחיב מאיזו בחינה?

כתבת שללמבו התנהגות כביש הכי טובה - איך זה התבטא? ספר גם על ההבדלים בתאוצות, התרשמות ממכלולים כמו הגה, בלמים, תיבת הילוכים וכן הלאה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני אתן פירוט מורחב מאוחר יותר, אבל בנתיים הנה הדירוג הכללי שלי על המכוניות:

1. פרארי. בחיי כמעט מושלמת.

2. למבו. אם היו טורחים לרווח אותה קצת יותר היא הייתה במקום הראשון.

3. מרצדס. הנוחה ביותר מכולם ויחסית חזקה.

4. פורשה. כל כך לא נוחה שזה הרס די מהחוויה אבל לטובתה יאמר שכשנותנים גז היא מתנהגת למופת.

5. מאזדה. אבל קרוב מאוד לפורש. הייתה ההפתעה של היום לא ציפיתי שהיא תהיה ככה (לטובה). לא מתנהגת כמו כל השאר אבל יחסית למחיר שלה היא זו שנותנת את התמורה הטובה ביותר...

פורסם

אוריפ זה 450פאונד זה על נסיעה במסלול שכוללת את כל המכוניות?!?!

ואיך נקרא המסלול..

ומה לגבי ביטוח ודברים כאלה? זה כלול ב450?

פורסם

Gargoyle אם היית קורא את ההודעה של Discover בעמ' הקודם (שאני מאמין שמכולם הייתה מכוונת דווקא אליך), היית נכנס ללינק המצורף Ultimate Supercar Experience , ומוצא תשובות לשאלות שלך.

הינה הלינק בשביל שלא תצטרך להתאמץ ולחזור לעמ' הקודם:

http://www.thruxtonracing.co.uk/ultimatesupercar.html

פורסם
Gargoyle אם היית קורא את ההודעה של Discover בעמ' הקודם (שאני מאמין שמכולם הייתה מכוונת דווקא אליך), היית נכנס ללינק המצורף Ultimate Supercar Experience , היית מוצא תשובות לשאלות שלך.

הינה הלינק בשביל שלא תצטרך להתאמץ ולחזור לעמ' הקודם:

http://www.thruxtonracing.co.uk/ultimatesupercar.html

ראיתי קראתי, וכבר פתחתי תוכנית חיסכון והתחתי במסע שכנוע עם ההורים.. חחח

מצטער על הפיפוק בהודעה הראשונה שלי,

האמת שלא ציפיתי לעלויות נמוכות כ"כ..

אוריפ, ראיתי את המסלול, ישנם מספר קטעים שנראים כאילו אפשר לפתח בהם מהירויות לא רעות בכלל, לאיזה מהירויות אתה הגעת? האם היו הגבלות על המכוניות ? (בקרת אחיזה? בקרת תת היגוי והיגוי יתר?)

פורסם

כמו שראית אין אפילו ישורת אחת במסלול הזה, אבל יש פניה מאוד מתונה שאותה הם מחשיבים לישורת. שם הצלחתי לפתח 200 קמ"ש וזה הכי הרבה שהגעתי אליו.

בוודאי שיש הגבלות אלקטרוניות (אלו שבאות עם הרכב הם לא הוסיפו כלום), הם לא יתנו למישהו כמעט בלי ניסיון לנסוע במכוניות כאלו בלי קצת עזרה מהרכב...

אני רק חוזר ומזכיר שיש עוד המון עלויות שיכולות להכפיל ולשלש את עלות הנסיעה... שלא תחשבו שזה כל כך זול. אכן לא יקר בכלל יחסית למה שמצפים מזה אבל עדיין...

• תוכן חדש...