Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שנפתחים כאלה שירשורים מדי שבוע, אבל זה עדיין מעצבן...

אז ככה,

אני לאחר בילויי בת"א שנקטע מסיבות לא ברורות, בא לחניון שבו עובד חבר קרוב שלי, ומן הסתם שאני גם חונה שם. אני והבן אדם מדברים והוא מסתכל אחורה ורואה רכב שיוצא מהחניה שלו ומתגלגל אחורה. הוא אומר לי:" תראה, עכשיו הוא הולך להיכנס במזדה." וכך היה...

החמור יוצא מהוולוו שלו, מסתכל על הפגוש האחורי שלו, מעיף מבט חטוף במזדה. שואל ככה בשביל הרשמיות "של מי המזדה?" כמובן שאיש לא עונה לא (ולא רק כי רק אני והשומר היינו בחניון) מסתכל מסביב, נכנס לאוטו ומתחפף...

בזמן שאני הייתי שם בעל המזדה לא הגיע, אז השארתי לו מתנה קטנה מתחת לווישר... אני מקווה שהוא יהיה יצירתי איתה...

לילה טוב, ושבת שלום,

דימה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

דימה,

עשית את מה שהיית צריך לעשות בתור אזרח הגון וישר. כל הכבוד. כן ירבו כמוך. אני מקווה שבעל המזדה ינקנק את בעל הרכב הפוגע.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

כל הכבוד לך, הגינות לשמה, קרה לי מקרה דומה בעבר ונהגתי בדיוק כמוך.

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

ועל כך נאמר: כן ירבו!!!

לנקנק אותו פעמיים, פעם על הנזק למזדה ופעם על אי הדיווח. נמאס מבהמות!!

ישראל: המדינה היחידה שבה העשירים הם בשמאל הסוציאליסטי,

העניים בימין הקפיטליסטי והמעמד הבינוני משלם הכול :x

פורסם

פעם שמעתי על מקרה שמישהו דפק רכב והשאיר פתק שבו רשום "מצטער", מהסיבה שלבטח היו סביבו אנשים והיו בטוחים שהשאיר פרטים.

פורסם

אני קורא את השרשור הזה ונזכר ב-2 ה"סקרצ'ים" שהשאירו לי בפוגש הקידמי שלי ב-306.

חודשיים מאז צביעת הפגוש מצבע שחור ללבן(צבע הרכב) , 2 מכות בהפרש של שבועיים. :x

פורסם

אני קורא את השרשור הזה, ואז קורא גם את השרשור על הבחור עם הטמפרה שעשה תאונה באשמתו, ודימה אמר לו "אני מקווה בשבילך שלא הודת באשמה"

עוד סוג של חוצפה...

אור

(שרואה את דימה נוגח במישהו מאחורה באיזה רמזור ת"א, כלומר, אשמה על אי שמירת מרחק, ואז מאשים אותו על שהוא בלם)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
נגרם נזק???

פנס שבור, פגוש מרוסק וכנף מעוקמת... חוץ מזה הכל בסדר...

אני קורא את השרשור הזה, ואז קורא גם את השרשור על הבחור עם הטמפרה שעשה תאונה באשמתו, ודימה אמר לו "אני מקווה בשבילך שלא הודת באשמה"

עוד סוג של חוצפה...

אתה צודק, ואתה לא צודק. במקרה של תאונה שכל המעורבים נמצאים במקום התאונה אפשר להחליף פרטים, ולתת לחברות ביטוח לטפל בזה בשקט. במקרה של פגע וברח, שהחרא יודע שהוא אשם, אבל הוא יוצא מהאוטו שלו רק כדי לוודע שבעל הרכב לא בסביבה, ולא ראו אותו, זה מרתיח אותי... ואני מקווה שהבבון הזה שפגע במזדה יקבל צינור...

אור

(שרואה את דימה נוגח במישהו מאחורה באיזה רמזור ת"א, כלומר, אשמה על אי שמירת מרחק, ואז מאשים אותו על שהוא בלם)

אין לך מושג כמה פעמים המחשבה הזאת של לנגח איזה מישהו ברמזור עברה בראשי (לרוב זה נהגי מוניות, שהם חארות ללא יוצא מן הכלל, והשאר זה סתם ערסים שחותחים ומתנהגים בפראות כאילו הכביש שייך לאבא שלהם...) אבל אני טיפוס רגוע יחסית, ושומר מרחק יחסית, ושומר חוק יחסית, ונוסע במהירות סבירה יחסית, והכל ביחס אצלי. אבל, כל התאונות שהייתי מעורב בהם (2), לא היו באשמתי .

בברכה,

דימה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

דימה, תמיד יש פעם ראשונה, מבטיח לך...

מקווה שתהיה בנאדם הגון מספיק כדי לא לנסות להפיל אשמה על אחרים, בדיוק כמו שאתה לא אהבת את אותה הנהגת שנכנסה לך בקלאו בר"ג אז, אני לא חושב שאותו נהג שפגעת בו יאהב, או למעשה "מה ששנוא עליך, אל תעשה לרעך"

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

ממש עצוב!

המצב הזה מגעיל , דימה אתה אדם טוב.

בשישי בצהרים גם אני ירדתי למטה התבוננתי ברכבי ונדהמתי לגלות שהדלת שליד הנהג נכנסה פנימה בצורה אכזרית !

כמובן מכת חניה לדעתי יהיה קילופי צבע, מה אתם חושבים שהיה משהו על הוישר ?.....בחלומות הלילה

עצבני ומבואס, כפיר.:?

פורסם

אם אתה חושב שזה משהו מיוחד , אז קבל סיפור קצת יותר מגעיל:

פ"ת - סגולה, מול פלאפון יש מתחם חצץ כזה שכולם חונים בו (חניה חינם דהה),

בקיצור אני חניתי גם, הלכתי לעיסוקי בפלאפון, חזרתי לרכב ובדרך לשם כמעט דרסה אותי איזה ילדה מפונקת עם הונדה שחורה, כי הייתה עסוקה בטלפון וכנראה שכחה שצריך לתת לאנשים לעבור ולא מתחת לגלגלים שלה, בסוף קפצתי מהר אחורה, היא בכלל לא הסתכלה, ובקללות רמות הלכתי לכיון האוטו

לאחר מכן, אני רואה את אותה גברת נכנסת לחניה, עדיין בפלאפון , כמעט דורסת אותי פעם שניה !!!!

טוב מיילא..

נכנס לאוטו , מניע, מפעיל מזגן ומחכה כמה שניות ומחפש דיסק טוב, מחליט שאין כלום ויוצא לחפש בבגאז אולי הסט דיסקים שם.

יוצא החוצה והפלא ופלא, הגברת מנסה להיכנס לחניה שברור שהיא לא תצליח, מה שמסתיים ב

1. טמבון שבור

1. בקלית שבורה

1. בגאז עקום ב

1. כנף אחורית שמאלית שהפכה קעורה.

אני מסתכל עליה, היא מסתכלת עלי, ונוסעת לחניה אחרת, חונה את הרכב (עדיין בפלאפון) , יוצאת החוצה ושואלת אותי אם יש לי נייר ועט, אני אומר שיש לי עט אבל לא נייר, היא אומרת "אני נכנסת לפלאפון אני אקח מהם"

אמרתי נהדר. לאחר מכן הלכתי לפלאפון (כיון שאני עובד שם :) ) ועמדתי בדלפק מולה שקיבל את המכשיר, כך שיצא לי לשמוע את שמה ואת שם המשפחה, ולאחר מכן טרחתי לכתוב דף מפורט עם הנזק , השעה, התאריך, האוטו , הצבע, השם ושם המשפחה, וכמובן פלאפון שלי לכל מקרה שצריך של עדות.

לאחר מכן שמתי את זה על שמשת הרכב שנפגע והלכתי לאכול ממול כדי לראות מה תעשה הגברת

נחש מה????????

כן כן , אותה אחת שאמרה "אני הולכת להביא נייר ועט מפלאפון" , לקחה ברוב חוצפתה את הדף שעל השמשה, נכנסה לרכבה, ונסעה לה!

מכעיס??? מאוד!!!!!!!!!! כמובן שלאחר מכן השארתי עוד דף מפורט אפילו יותר :)

בערב התקשרה אלי בחורה שהרכב שייך לה, יעצתי לה מה לעשות (להתלונן במשטרה) וכך היא עשתה :) היא קיבלה את כל הפרטים של הנהגת הפוגעת והם בדיונים :)

כמובן שגם יעצתי לה לצלם את המכה, ובעלה אף אמר שיגיע לגברת לצלם את הרכב שלה :)

בקיצור, גועל נפש ישראלי.

פורסם

באמת כל הכבוד אורן , חוצפה ישראלית זה לא יאמן .

אני השבוע צריך ליסוע לפחח שינסה להוציא החוצה את המכה ולישר את הדלת והכל על חשבוני.

יהיה טוב.

• תוכן חדש...