Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיצר לאבא שלי יש הונדה סיויק 99 אוטומט...ובתיבה שלו יש כמובן P N R ואז

D4

D3

2

1

בסדר הזה..עכשיו ב D4 נוסעים זה ברור..השאלה שלי מה השאר עושים (D3 2 1?) כאילו מה כל אחד נותן מבחינת כוח ומהירות?

תודה...

פורסם

כשאתה על 1 אז יש רק את ההילוך הראשון.. אתה תסע כל הזמן בראשון... תתן פול גז אתה תגיע למנתק הצתה והואוטו יפסיק להאיץ...

2 - יש לך רק את 2 ההילוכים הראשון זאת אומרת אתה תזנק.. ואז האוטו יעביר לשני וזהו...

ככה ב3 ו4...

פורסם

בטוח אחי?למה מתחילים ב D4...

ושמתי לב שאבא שלי לפעמים מעביר ל d3 או 2 ואז אתה מרגיש יותר כוח...

פורסם

שגיא אם אתה לא יודע אל תרשום, לא הכל טריוויאלי בחיים...

ב-1 הגיר ינעל על הילוך ראשון, מיועד לעליות קשות.

ב-2 הגיר ינעל על הילוך שני, מיועד ליציאות מהמקום בכביש רטוב(מונע את הפרפור שייווצר בהילוך ראשון) או בכלל בכל מקום שלא רצוי פרפור(חול, שלג וכו')

ב-D3 הגיר במצב דרייב אבל נעול לשלושת ההילוכים הראשונים - יעביר מראשון, לשני ולשלישי. דרוש במצבים שדרוש כוח זמין(לנותני הגזיות מבינינו), אבל בפועל מיועד להאטות לפני רמזור, במקביל לכפתור האוברדרייב, רק פחות נוח.

ב-D4 - הגיר מתפקד כרגיל בכל ארבעת ההילוכים.

אלעד

פורסם
בטוח אחי? ....

ושמתי לב שאבא שלי

אם הוא אחיך, כתוב לו "אבא שלנו".

אם הוא לא אחיך אז השתדל להמנע מהביטוי הזה בכתיבה בפורום.

ברוך הבא.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
שגיא אם אתה לא יודע אל תרשום, לא הכל טריוויאלי בחיים...

ב-1 הגיר ינעל על הילוך ראשון, מיועד לעליות קשות.

ב-2 הגיר ינעל על הילוך שני, מיועד ליציאות מהמקום בכביש רטוב(מונע את הפרפור שייווצר בהילוך ראשון) או בכלל בכל מקום שלא רצוי פרפור(חול, שלג וכו')

ב-D3 הגיר במצב דרייב אבל נעול לשלושת ההילוכים הראשונים - יעביר מראשון, לשני ולשלישי. דרוש במצבים שדרוש כוח זמין(לנותני הגזיות מבינינו), אבל בפועל מיועד להאטות לפני רמזור, במקביל לכפתור האוברדרייב, רק פחות נוח.

ב-D4 - הגיר מתפקד כרגיל בכל ארבעת ההילוכים.

אלעד

אתה בטוח שב2 הגיר יהיה כל הזמן בשני גם אם מזנגים מעמידה?

אצלי זה לא ככה...(אבל לי אין סיוויק...)

פורסם

בדרך כלל, D2 או 2 או איך שבא לכם לקרוא לו מוגבל לשני ההילוכים הראשונים, לא יודע אם בסיוויק היא מאיצה משני (במכונית יותר מתקדמות, את האפשרות הזאתי מקבלים בלחצן).

פורסם

אני, מבחירה, לא מומחה גדול לתיבות אוט'...

אבל אני ממש לא בטוח ש-D2 בכל רכב אוט' נועל את הגיר להילוך שני ומאיץ את הרכב מעמידה מהילוך שני. מצב כזה (זינוק בשלג) מושג ע"י כפתור יעודי צמוד לתיבת ההילוכים שעליו לוחצים.

מצב D2 מגביל את הגיר עד הילוך שני ומיועד לשליטה על האצות אבל בעיקר לשליטה על הבלימה בדרך הררית (בלימת מנוע). כך זה גם ב-D3 כאשר יש רכבים שבהם כפתור ביטול overdrive מחליף את מצב D3.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לפי מה שאני יודע, וכל זה מתייחס לתיבת ההילוכים האוטומטית שיש במאזדה יש:

D, כל ארבעת ההילוכים

S, שלושת ההילוכים הראשונים

L רק 2 הראשונים.

כפתור קטן ליד השחרור של הנעילה גיר, שנקרא הולד (hold) משנה את התמונה. ההולד דומה לכפתור overdrive, אבל קצת שונה.

בD עם הולד יש את שלשות ההילוכים הראושנים. בדיוק כמו בS.

בS עם הולד התיבה אכן ננעלת על הילוך שני, לסיוע בהתחלת נסיעה במקום חלקלק.

בL עם הולד התיבה שומרת על הילוך ראשון, ולא מעבירה, גם לא במנתק.

60 שניות על תיבות הילוכים אוטומטיות.

אור.

פורסם

כנ"ל בפוקוס, מונדיאו, 626 ואחרות. 2 בבורר ההילוכים משמעו נעילה בהילוך שני קבוע, גם בתחילת הנסיעה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

באלמרה יש D, 2,1 + כפתור OVERDRIVE OFF.

כאשר הגיר על 1 - הילוך ראשון בלבד.

כאשר הגיר על 2 - הילוך ראשון ושני בלבד.

למרות שלא כתוב D2 אלא רק "2" באלמרה זה מגביל את ההילוך המקסימאלי לשני ולא את המינימאלי.

• תוכן חדש...