Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התצפית האולטימטיבית.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא נוהג לרשום תצפיות, אבל אני ראיתי פרארי. בארץ.

ולא, אני לא איזה ילד מתלהב שראה יונדאי קופה עם קיט ומדבקה של סוס, אני ראיתי (ולא פחות מכך שמעתי, פרארי).

המדובר ב-360 ספיידר אדומה עם מספר זר, אתמול ברחוב הירקון (ורדפתי אחרי עד הטיילת) בת"א.

זהו. כן ירבו.

(add lightness' (Colin Chapman'

פורסם

אתה בטח מדבר על האוטו הזה?

FerrariF-360.jpg

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

ואני היום זכיתי לראשונה לראות על הכביש את ה-CLS 350.

שחורה, ג'אנטים שחורים ענקיים...וננהגת בידי אישה מאוד מושכת..

גם לזה אפשר לקרוא תצפית אולטימטיבית. :twisted:

פורסם

אני לא חושב שיש כאן מקום להערות "מגניבות",

אבל אני חושב שבזמן האחרון, גדלה המודעות המוטורית (יכול להיות שבגלל אישור החוק לספורט מוטורי) - ישנן מס' פרארי בארץ, אושרה עליית למברוגיני ארצה, מס' הפורשה גדל בקצב מהיר.

אני לא רוצה להשמע כמו ילד מתלהב כשאני אומר את השמות הללו, אבל אני כן רוצה לומר שלדעתי - זו התקדמות.

עד לא מזמן, אפשר היה רק לדמיין רכבים כאלה על הכביש, פה בארץ.

• תוכן חדש...