Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת 206 XS

eyal_ro
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני עומד לפני רכישת פיג'ו 206 XS (הדגם של 110 כ"ס) שנת 2002-2003.

אני מעוניין לקבל דגשים מיוחדים שצריך להסב את תשומת ליבי אליהם לפני קניה לרכב הספציפי הנ"ל (לא בכיוון של תבדוק שאין פגיעת שלד....)

כמובן שאבדוק את הרכב במכון בדיקה אך אשמח לקבל טיפים כמו לדוגמא רגישות מנועי פיג'ו למי ברז וכו'...

כמו כן אשמח לקבל מידע על תצרוכת דלק וטווחי טיפולים/ מועד ביצוע טיימינג וכו'.

אבקש תשובות מבעלי ידע ממקור ראשון בלבד ולא ידע מבוסס שמועות....

תודה רבה,

אייל

נ.ב

האם מישהו יודע מהי מידת הצמיג שניתן לאשר על ג'אנט "16 ?

BMW M135I

פורסם

האם בפורום כה גדול ורחב אין לאף אחד מה לתרום לגבי פיג'ו 206 חוץ מזאב??

אשמח להתייחסות לשאלותי,

בברכה,

אייל

BMW M135I

פורסם

קבל התייחסות.......

אייל אני מכיר אותך מספיק זמן, אתה לא זקוק להמלצות הפורום המכובד על מנת לקבל החלטה מושכלת לגבי ה- 206.

סמוך על נסיונך ושיקול דעתך.

בהצלחה,

BARSHAD.COM יועצי רכב וסחר בדיברי מתיקה בע"מ

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

המלצת היצרן היא טיפול כל 30K .

טיימינג ב 60K או 3 שנים.

עד כמה שאני יודע אין בעעיות מיוחדת עם המנועים או עם הרכב בכלל.

לדעתי בשנות הדגם שציינת ניכנס המולטיפלקס של פג'ו לפעולה שסיבך קצת את העניינים.

צריך לברר מתי בדיוק זה קרה, אם זה היה תלוי בי הייתי מחפש רכב בלי הדבר המיותר הזה.

נקודת תורפה של הרכב לדעתי היא הבולמים הרכים שלו וההעברות המשקל המסורבלות.

בכל מקרה, המלצתי החמה היא לרדת קצת בשנים ולקנות את ה GTI.

גם הרבה יותר מאובזרת, גם מנוע מצויין וגם אמינה מאוד.

פורסם

נקודת תורפה של הרכב לדעתי היא הבולמים הרכים שלו .

הבולמים אצלי רחוקים מלהיות רכים... קשיחים ולפעמים מעצבנים (בגלל איכות הכבישים המעולה בארצנו)

פורסם

שלומי - תקן אותי אם אני טועה, אבל אני זה שנוהג יום יום ברכב המדובר (בניגוד אליך, או שאני טועה?)

רכים (בהשוואה לרכבים בלי יומרות ספורטיביות) הם לא... גם לא בהשוואה לגולף GTI (גירסא 4) של חבר

פורסם

לדגמים הראשונים (שנת 2001) היו בעיות בראש מנוע באטם ראש, דבר שהצריך פתיחת הראש והחלפת האטם באחריות. למיטב ידיעתי בשנתונים לאחר מכן האטם שונה והבעיה נעלמה.

גג השמש המקורי והגדול היה בעייתי בשנים הראשונות (גם לפני 2001) וסודר בשנתונים המתקדמים יותר.

הבולמים אכן רכים יחסית, בכתבה שערך עיתון "אוטו" ל-XS 110 כ"ס נאמר שהבולמים זהים לדגם הרגיל של ה-206 וכנראה לא הוקשחו.

כחבילה ספורטיבית מקורית, ה-206GTI תהיה עדיפה משום שאחרי שמוסיפים ל-XS את כל האבזור שמגיע מקורי ב-GTI (גג, ג'נטים קלים ועוד) מגיעים להפרשי מחירים לא גבוהים, גם לרכב מאותו שנתון.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
שלומי - תקן אותי אם אני טועה, אבל אני זה שנוהג יום יום ברכב המדובר (בניגוד אליך, או שאני טועה?)

רכים (בהשוואה לרכבים בלי יומרות ספורטיביות) הם לא... גם לא בהשוואה לגולף GTI (גירסא 4) של חבר

מי שקונה 206XS מחפש רכב ספורטיבי.

בהשוואה לרכבים ספורטיבים אחרים הבולמים רכים, דבר שבא לידי ביטוי בהעברות משקל לא הכי חדות.

זה בעיקר קריטי למי שנוהג ברכב בצורה ספורטיבית.

פורסם

היי,

בתור התחלה - אני ממש אבל ממש מעדיף לקנות רכב ללא סאן רוף!

לגבי הבולמים, יצא לי לנהוג לא מעט על 206 XS שנת 2002 ובתור אחד שנהג על 106 עם קוני - האוטו ממש לא רך וזוויות הגלגול לא רציניות!

ועכשיו לעוד שאלה:

מישהו יודע מאיזו שנה נכנסה מערכת המולטיפלקס ל-206 ?

אייל

אה וד"א - אני לא מחפש רכב ספורטיבי - אלא רכב ליומיום שיהיה גם קצת מהנה....אחרת כבר הייתי יושב ב-172...

BMW M135I

פורסם

אייל,

אני חושב ש ה GTI מעבר ליכולות מנוע וניהוג עדיפות מציגה סביבה נעימה יותר (מושבים, סטריאו בקרת אקלים, מגבים עם מהירות ע"פ עוצת הגשם) וממש לא הייתי מוותר על הגג הוא פשוט נפלא.

אני לא לד קטן ומתלהב וחי עם הרכב כבר כמעט 5 וחצי שנים. נוסע כל יום נסיעה מנהלתית עבודה וחזרה כ 50 ק"מ.

המולטיפלקס נכנס אי שם ב 2002.

Mazda MX-5 NC RWD

Subaru Forester 2.5 Sport AWD

BMW R1200GS Adv

פורסם

בתור אחד שנהג על פיג'ו 206 XS מודל 2006 ידנית עם 12K על השעון אני יכול להגיד שהרכב הזה מאוד חזק (110 כ"ס). הוא מגיע ל- 150 קמ"ש בקלות.

סחיבה בעליות מצויינת, הסאן רוף מוסיף המון (אפשר לפתוח אותו לגמרי ואפשר להזיז רק את הכיסוי כדי שהגג יהיה שקוף).

(נהגתי גם על פיג'ו 307, גיר טיפטרוניק, מודל 2002 עם 53K על השעון, דגם XR והרכב הזה פשוט עגלה לעומת ה- 206. אפילו עם האונו אני משיג ביצועים יותר טובים מה- 307).

רק חבל שהמתגים של החלונות חשמל נמצאים במקום גרוע מאוד.

עוד חיסרון הוא שאי אפשר לשבת 3 אנשים במושב האחורי. פשוט אי אפשר!

פורסם

אייל שלום

הייתה לי 206XS 2001 חדשה 90 כ"ס כסופה עם SUNROOF מקורי במשך 4 שנים עד שעברתי למזדה 3 מהחברה...

רכב מצויין, נהנתי מכל רגע וגם מהגג, נסעתי איתה קרוב ל 80000 ק"מ בלי שום בעיות מיוחדות מלבד טיפולים שוטפים בתקופת האחריות

חייב לומר שלא פעם אני מתגעגע...

תהנה מכל רגע.

אשמח לענות על כל שאלה

פורסם
בתור אחד שנהג על פיג'ו 206 XS מודל 2006 ידנית עם 12K על השעון אני יכול להגיד שהרכב הזה מאוד חזק (110 כ"ס). הוא מגיע ל- 150 קמ"ש בקלות.

סחיבה בעליות מצויינת, הסאן רוף מוסיף המון (אפשר לפתוח אותו לגמרי ואפשר להזיז רק את הכיסוי כדי שהגג יהיה שקוף).

(נהגתי גם על פיג'ו 307, גיר טיפטרוניק, מודל 2002 עם 53K על השעון, דגם XR והרכב הזה פשוט עגלה לעומת ה- 206. אפילו עם האונו אני משיג ביצועים יותר טובים מה- 307).

רק חבל שהמתגים של החלונות חשמל נמצאים במקום גרוע מאוד.

עוד חיסרון הוא שאי אפשר לשבת 3 אנשים במושב האחורי. פשוט אי אפשר!

ביחס למודגש באדום - לא מדובר ב307 מנוע 1.6?

אם כן - די ברור למה הרכב הרגיש עגלה ביחס ל 206.

• תוכן חדש...