Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם.

האם יש למישהו ניסיון בטחום הזה , אני אפרט קצת מה עומד מאחורי הסיפור .

חתמתי ערבות למישהו והוא הסתבך מאוד , הוא כבר עבר את ההליך הוצאה לפועל וכרגע עומד בשלבי איחוד תיקים .

אני חתום בטור ערב מוגן , מה שזה אומר שעד שלא מיצו את כול ההליכים נגדו לא מגיעם אלי , אך לצערי הבנק כבר ניסה הכול וכרגע הם קיבלו אישור לתבוע אותי . הסכום עומד על כ 19,000 ש"ח.

דיברתי עם עורך דין והוא רוצה 1000 דולר לביצוע תהליך המסר מתן ועד להגשת כתב הגנה , ועם מגיעם לתהליכי משפטים עוד 750 דולר , הסכומים לא כוללים מע"מ.

מה כדאי לי לעשות לשלם וליגמור את הסיפור או לכחת סיכון ע"י עורך דין ולהתחיל בסחבת של בתי המשפט.

אם למישהו יש מידע שיכול לעזור לי אני אשמח .

פורסם

לדעתי שלם את חובך לבנק, ושמור לעצמך את הזכות לתבוע את הבחור בעתיד.

כמו"כ נסה להתמקח עם הבנק על גובה התשלום, גם הבנק לא מעוניין ללכת לבית המשפט.

מנסיון - הבנק עשוי להסכים לתשלום של 10000 ש"ח בלבד תמורת מחיקת התביעה בשלב הזה.

לעומת זאת אם תפסיד, יתווספו לחובך ההוצאות המשפטיות של הבנק...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

קודם כל אם אתה ערב מוגן רוב הסיכויים שאתה לא הערב היחיד. תבדוק עם החייב מי עוד חתום ערבות ותדאג שיחלקו את הסכום בין שניכם.

אחר כך כנס למו"מ עם הבנק לגבי גובה ההחזריפ ופריסת התשלום. אם חתמת אז לא יעזור לך ותצטרך לשלם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תציע פחות, ובתשלום אחד.

לשי ז.

הוא ערב מוגן ו-19000 זה חלקו כערב בחוב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שלום,

אותו סיפור, חתמתי ערבות, ועכשיו תבעו אותי, על 36,000 ש"ח, לא הסכימו להסדר הראשוני, הוצעה להם הצעה שניה, לא התקבלה, עכשיו הסיפור הרגיל, בתי משפט, חקירת יכולת, ותשלום של 100 שקל בחודש סביר להניח.

פורסם

לשי ז.

הוא ערב מוגן ו-19000 זה חלקו כערב בחוב.

את זה צריך לבדוק כי חוק לחוד והתנהגות בנקים לחוד.

חשוב לקרוא גם למה הערבות מתיחסת כי לפעמים הבנקים מחתימים ערבות על כל חובותיו של אותו אדם (כולל עתידיים).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ניסיתי להגיע להסכם עם האורך דין של הבנק , אך הוא לא מוכן לרדת יותר מ18000 ש"ח. הוא אומר לי שזה ההצעה שהוא יכול להגיע כי היא לא תכלול את סכר תר חתו והוצאות בית המשפט עם זה יהיה לפני המשפט .

במידה וזה יגיע למשפט הסכם יעמוד על 20500 ש"ח.

אני לא הערב היחד יש עוד בחור , אבל הסכומים שאני מציין הם לאחר חלוקה בין שנינו.

התייעצתי עם העורך דין שלי שעדיין לא מיצג אותי רשמית והוא טוען שלא עשו לי עדין שם טובה כי הם לא יכולים להחשיב את שכר התיר כה והוצאות בית המשפט בשלב זה כי הם עדיין לא זכו בתיק.

לגבי הערכת יכולת" מצבי לא טוב " כי יש לי חסכונות, אין לי התחייבויות ואני לא במינוס אז לא ניראה לי שזה יעזור לי.

תאמינו לי אני כבר מבולבל ולא יודע מה להחליט , אבל מה שחשוב שאת הלקח שלי למדתי בקשר לערבויות בעתיד.

פורסם

מה שהכי חשוב זה להעביר את כל החסכונות שלך למקום יותר בטוח, במידה ואתה מנסה להזיז אותם בסכום.

אהה כן, אל תחשוב מחשבות על איך נדפקתי, הלך 20 אלף ש"ח, איזה בן **** החבר הזה, או מחשבות על תביעה נגדו...

כסף אתה לא תראה מזה, אלא אם כן זה חבר גבר, שיחזיר הכל לבד בלי תביעות ומשפטים.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

קודם כל שלם את הסכום (מניסיון היה לאבא שלי את זה לפני כחצי שנה)

אח"כ .. אם אתה עדיין חבר של הבנאדם - בכיף, שיחזיר לך בזמנו. יפה שאתה תומך בו.

ואם לא.. תבע את החבר.. אין הרבה מה לעשות . חתמת ..

פורסם

תודה לכול המגיבים.

מחר אני יושב עם העורך דין שלי וניראה לאן פני מועדות , לגבי החזר הכסף מהבחור שחתמתי לו אין סיכוי כרגע לישועה ואפילו אני שוכל לא לדרוש את כספי חזרה בכלל עכב מצבו הרע .

אני פשוט אני מחפש דרך למזער את הסכום הזה בדרך כול שהיא .

לגבי הערכת יכולת אני צריך לחשוב על זה, כי צריך להיות בנוי לדבר כזה, מה שאני חושב שאין לי.

פורסם

אתה צריך מישהו שיודע לדבר, וגש איתו ,או שהוא יגש למנהל הבנק בסניף הרלוונטי, וידבר איתו ישירות, אתה יכול לחסוך כמה אלפים

מנסיון.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...