Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עליתי הביתה לפני חצי שעה בערך, עבדתי על האוטו כמה שעות טובות, עשיתי פלאשינג לרדיאטור, פעמיים, פעם BG ופעם פרסטון. בפעם הראשונה יצא בוץ של ממש, בפעם השנייה יצאה המון ג'יפה וחתיכות גסות של ג'יפה אמיתית, פירקתי את הרדיאטור ומילאתי אותו בנפט וניערתי ממש ממש חזק ושוב שטיפה, הרכבתי שמתי מים נתתי לו לעבוד 15 דקות ושוב הוצאתי את המים ושמתי חדשים, חזרתי על זה 4 פעמים עד שיצאו מים נקיים. עכשיו כשמסתכלים מהפקק לבפנים רואים את הצלעות ולפני זה ראו בוץ.

אחר כך לקחתי את התיבה של הפילטר אוויר ופשוט ניסרתי אותה למידות של הפילטר עצמו, קיצרתי את הצינור של הנשם, שמתי סיליקון מסביב לפילטר ויצרתי מערכת יותר טובה מהתיבה המקורית והמכוערת. מחר אני צריך לנקות את המנוע, לקחת את המכסה שסתומים לציפוי ניקל, ולרוקן את הבאגאז', פחות משקל = יותר כייף בסיבובים!

God bless the rear wheels drive

:)

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

וואלק בנצי.. אתה חמוד אתה!!

אני שוקל לאות הזדהות לקנות גם אסקורט 2 דלתות..

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

מנסיוני (11 שנה בעלים של פייאסטה )בדומה לאסקורט החלפתי יוניט חום +רדיטור חדש +מניפה + בעבר גם מיכל עיבוי .הרכב לאחר 250000קמ נוסע בטמפרטורה נמוכה מאוד בכול עונה .החלפים לפורד זולים .לא מומלץ להוציע את התרמוסטט מניסיון ( לשעבר על ברנדה 76)

פורסם

זהו שלי אין תרמוסטט, לא היה אבל יהיה בקרוב, מיכל עיבוי גם אין לי. אבל יש לי חלקים בשפע ככה שתעסוקה תמיד יש לי.

יש לי עוד 2 רדיאטורים, 3 אלטרנטורים, 1 סטרטר, 6 ג'אנטים עם צמיגים, גיר נוסף, בקיצור ברנדה לחלקים עם עוד חלקים בבאגז' וסיירה 1.6 4 הילוכים עם מנוע אחרי אוברול לחלקים ד"א היא למכירה ב800 ש"ח עם רישיונות והכל אבל ללא טסט כבר שנתיים אז היא לחלקים בלבד...

haters will hate

פורסם

שים לב למיקום האסקורט היפה שלך (זוכר שסיפרתי לך שגנבו לי 76 )לפני שנים . שבוע שעבר בדרך לביתי הבחנתי כהרגלי באסקורט שחורה 74 .מיסכן גנבו לו 4 גלגלים (גנטים מגנזיום) ברחובות .לי אישית גנבו חלקים מה-1303 וגם כיסויבגלגלים של - הפיאסטה 84 מין טסה .

פורסם

האסקורט שלי מאובטחת די טוב, יש שרשרת בניסה לחניון, שכנים עצבניים שהאוטו שלי נמצא 2 מטר מחלון חדר השינה ומה שמפריד בין הרכב לכלבים זאת חומה קטנה וחמודה שגם עכברוש עובר בקפיצה, בלי שום קשר, אי אפשר להניע את הרכב שלי אם אני לא נמצא, אף אחד לא יודע איך.

haters will hate

פורסם
האסקורט שלי מאובטחת די טוב, יש שרשרת בניסה לחניון, שכנים עצבניים שהאוטו שלי נמצא 2 מטר מחלון חדר השינה ומה שמפריד בין הרכב לכלבים זאת חומה קטנה וחמודה שגם עכברוש עובר בקפיצה, בלי שום קשר, אי אפשר להניע את הרכב שלי אם אני לא נמצא, אף אחד לא יודע איך.

מה העניינים בנצי ?

הדבר הזה מזכיר לי שלהורים שלי בעבר היתה אסקורט MK1, יום אחד אבא לי ירד לאוטו וראה שגנבו אותו,

הוא לא הבין איך גנבו אותו כי הרכב היה עושה בעיות בהנעה ורק אבא שלי היה יודע להניע אותו, אחרי שהוא הלך לחפש ברחוב הוא מצא אותה חונה בחניה על הכביש כ-100 מטר מהבית, היסתבר שהרכב כניראה עשה בעיות בהנעה, הגנבים התייאשו ולקחו BMW שחנתה ברחוב והחנו את האסקורט במקומה :lol: .

אגב אני צריך ממך אם אפשר חלק קטן מהברנדה, את כיסוי הברגים של המראה הפנימית שעשוי מפלסטיק שמיתפורר עם השנים, תעדכן אותי.

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• תוכן חדש...