Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב לא בטוח אך יש מצב שאני מוסיף על השרייד שלי באזור ה8-10 אלף וקונה משהו יותר נחמד.

אני מחפש אז משהו שניתן להשיג באזור ה25-28 אלף..

מה שחשוב שיהיה מרווח יחסית (יותר מהשרייד בעיקר מאחורה)

חזק יותר (לא בהרבה אבל חזק יותר)

ולפחות מעט חדש יותר (השרייד שלי 93)

למישהו יש איזשהי הצעה?

חשבתי על בראבו אבל שמעתי שהיא זוללת פול דלק זה לא לטעמי כל כך, אולי אני טועה.

השאלה הנוספת היא בכמה לדעתכם יש מצב למכור שרייד יד שנייה שלאחר שכלול מחיר מחירונה עומד על 18 וחצי.. 180K, קלאץ' חדש.. ג'אנטים, מערכת.. מטופלת היטב היטב.. כמה שריטות פה ושם זהו.

תודה רבה,

יגאל

:drinking:

פורסם

אני רואה שקיבלת את העיצה שלי..! טוב מאוד! :D

אם אתה מחפש משהו מרווח, חזק וחדש יותר מהשרייד - מה אתה אומר על איזו ZX ספורטיבית?

במחיר שציינת (סביבות ה28 אלף) אתה יכול למצוא וולקן 95 2 ליטר שתעלה על השרייד לא רק בקטגוריות שביקשת אלא בכל קטגורייה שהיא (חוץ מאולי חיסכון בדלק).

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

אין מצב !!!!

אני לא קונה שום דבר צרפתי תשכח מזה...

חוץ מזה חיסכון בדלק נורא חשוב (חיסכון יחסי לפחות) אני לא צריך מפלצת כמו הוולקן.. זה גם אוטו מכוער.. לא רוצה ! :)

תמליץ לי משהו יותר נחמד... אולי איזה האצ'בק של הונדה יכולה להיכנס לי בתקציב יותר יתאים לי.. מה אתה אומר?

וגם בקשר לשאלה השניה תודה.

פורסם

אף האצ'בק לא יכולה להיכנס לך בתקציב.:nono:

הכי ישנה זה 94' והיא עולה איזה 37k הונדה אוטו יקר, ובצדק....

חוצמזה הביטוח שלו הכי יקר שיש. (יחסית למחיר כמובן). אתה שואל למה???

איזה עבריין לא רוצה הונדה? :black:

תודה מראש.

פורסם

טוב אז נו הונדה פור מי - חפיף.

מה כן אז?

אני לא רוצה צרפתי.. חשבתי על גולף.. 92-93... אבל נראה לי ישן מדי, יותר מדי בעיות.

אולי כדאי איזה פונטו 96 ומעלה..

מה אתם אומרים?

(יש גם שאלה שניה אגב:) )

פורסם

פונטו מומלצת מאוד - גם בין המרווחות בקבוצה (הרבה יותר מרווחת מהשרייד), גם צריכת דלק מצוינת, גם נוחה, גם אמינה, גם ביטוח זול וגם תיקונים זולים מאוד. אני ממליץ בחום.

יניב

פורסם

וואלה, על איזה דגם אתה ממליץ?

בא לי קצת יותר מה75 סוסים.. הוא לא קצת חלש?

מצד שני נראה לי עדיף שנתון חדש יותר מאשר ללכת על ה90 סוסים שהוא דגם יקר יותר.

מה אתה אומר?

פורסם

ה75 דגם טוב מאוד. יש אותו לחבר שלי והיה לשכן שלי , הוא לא עצל כלל וכלל בגלל זמינות כח טובה בסלד נמוך. המנוע קטן, הגיר ידני כך שצריכת הדלק טובה מאוד, ומשום שזו פיאט גם הטיפולים זולים מאוד.

לגבי ה90 , אין לי מושג. מה גם, שלא ראיתי הרבה כאלה, בעיקר יש 3 דגמים:55,60 ו75,וה75 אכן המומלץ ביותר.

בכל אופן, בתקציב שלך הפונטו לדעתי, היא החירה הטובה ביותר.

יניב

פורסם
אני לא צריך מפלצת כמו הוולקן.. זה גם אוטו מכוער..

וולקן זה אוטו מכוער??

הוא הרבה יותר יפה מפונטו, שרייד וסיוויק ביחד.

על טעם וריח אין להתווכח.

• תוכן חדש...