Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז חברה יש לי כזאת בעיה היום נסעתי לים פתאום התחיל המגבר לקפוץ הרמקולים שהיו מחוברים אליו התחילו להתנתק להתחבר ואז התנתקו בכלל היתה תחושה שהמגבר בכלל לא עובד פעם היתה לי את הבעיה הזאת כשהמינוס היה קופץ היתי מסדר אותו והכל היה חוזר לעצמו עכשיו בדקתי והמינוס במקום והכל בסדר מה עוד יכולה להיות הבעיה יש מצב שהוא נשרף ואיך אני יכול לבדוק זאת

תודה

פורסם

טוב.... יש כמה 2 אפשרוית שאני מכיר:

1. יש מצב שהפיוז שרוף בדוק אותו. :wink:

2. יש מגברים שאם הם חמים מאוד הם מפסיקים לעבוד ואז הם כבים. :lol:

אין לי על מה לסמוך רק על המגדש טורבו...

פורסם

בדקתי את כל הפיוזים את כל החיבורים מינוסים פלוסים ניתקתי חיברתי שנית וכלום את הפיוזים גם בדקתי אבל שמתי לב שיש לי שתי נורות אחת של

power

והשניה של

protection

אז הנורה של ה protection עובדת

אני מקווה שרשמתי את המילה נכון באנגלית

יש למישהו רעיונות מה זה יכול להיות?

(הנורה של ה power לא עובדת)

פורסם

הנורה דולקת עכשיו כל הזמן?

לפי התהליך שהיה שהרמקולים עבדו לסירוגין ואז בכלל לא עושה רושם שפשוט המגבר נכנס ויצא ממצב הגנה עד שלבסוף משהו באמת נשרף. זה נשמע כמו מגבר עם מנגנון הגברה לא מהמשובחים כי מנגון ההגנה אמור לכבות את המגבר עד שהוא מתקרר.

איזה מגבר זה?

פורסם

אחי המגבר לא חם בכלל כי עכשיו אחרי שהאוטו עמד בחניה לילה בדקתי ובכל זאת הנורה דולקת והוא לא חם

זה מגבר של אודיו גודס 4 יציאות

הנורה לא עובדת לסירוגין היא דולקת כל הזמן

פורסם

גם בן אדם שמת מחום (תרתי משמע) הגופה שלו תהיה קרה אחרי כמה שעות.

מן הסתם הוא לא חם, כי המגבר לא עבד כמה שעות. ברגע שהתחילו הניתוקים הוא היה חם ופרפר אבל בגלל שלא כיבית אותו הוא כנראה נפח את נשמתו.

מנגנון ההגנה במגברים ברמה הזו הוא לא מהמשובחים (ראיה לכך שהוא עכשיו לא עובד) אני לא חושב שהבעיה היא פיוז שרוף (למרות שתמיד כדאי לבדוק) אלא שפשוט שרפת אותו ולכן הוא נמצא עכשיו במצב הגנה תמידי.

אין מנוס כנראה מלגשת למעבדה.

פורסם

יש לי עוד שאלה

אם המגבר שרוף אז הרמקולים בכל זאת מקבלים זרם?

כי כשאני מפעיל את המערכת שומעים ברמקולים שהם נידלקים מהמגבר

פורסם
יהי זכרו ברוך :angel:

אבל למה הלך? לקחת אותו למעבדה?

אם הוא כבר גר בנצרת עלית אז שילך וידבר עם היבואן ישר..

AUDIO GODS - You get what you pay for

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

• תוכן חדש...