Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על joice של kaya

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גיסתי עוד כמה שקלים

אני מעוניין לדעת מה דעתכם על הjoice

איך האמינות כי המכוניות שראיתי נסעו הרבה

בעיות שיש לשים לב לפני שקונים מכונית כזאת?

מה צריכת דלק שלו?

משפחה

פורסם

נסעתי הרבה שנים בספייסוואגן שהג'ויס הוא העתק ברשיון שלו.

אני לא יכול לומר הרבה על האמינות ואיכות ההרכבה כי בזה יכול להיות הבדל.

בשאר הדברים אני משער שהם מאד דומים. מכונית שימושית באופן מדהים. מושב אמצעי מאכלס בקלות 3 מבוגרים בניגוד לפרייבטים וסטיישן רגילים (הסוד הוא במיקום הגלגלים האחוריים...) דלתות גדולות ונוחות, גישה נוחה לאחור, לשים לב שמנגנון החלקת הספסל האמצעי קדימה פועל כמו שצריך.

גם המושב האמצעי בספסל האמצעי נוח לישיבה (נדיר במיניוואנים)

המושבים מאחור לילדים ונערים בלבד. אם תשתמש בכל 7 המושבים תמצא את תא המטען קטן מדי.

מכונית כיפית לנהיגה בזכות הנדסת אנוש ותנוחת ישיבה מצויינות מלבד התמיכה הלא טובה מספיק של רגלי הנהג והקפיץ הקל מדי של דוושת הגז שגורמים להתעייפות של הרגל בנסיעות של יותר משעה.

מצד שני זווית הגילגול בסיבובים קצת חריגה גם בהשוואה למיניוואנים.

מנוע בסדר גמור, גיר מעצבן.

נוחות נסיעה טובה, בולמי זעזועים מעולים - כמעט אין צורך להאט בפסי האטה ומאפשרים נסיעה מהירה בדרכי עפר.

עבירות טובה מאד יחסית לרכב רך ומבנה חכם של הרצפה המקטין פגיעות מלמטה הם בונוס נאה (למרות שגמרתי עם מכת שאסי מלמטה...)

צריכת דלק בעיר היתה בד"כ 6-7 ק"מ/ליטר.

מחוץ לעיר 11-12 אם כי בבדיקת חסכון מרבי הצלחתי פעם לעבור את ה 15.

הרבה מכוניות הן מחברות וליסינג.

לסיכום: המקור מעולה, ההעתק - חכה לחוות דעת על אמינות ואיכות.

אחרי שחיפשתי מיניוואן חדש וראיתי את מיטב תוצרת 2005 אני מעריך עוד יותר את הדגם הזה שהוצג בתחילת שנות ה'90

אגב היצרן נקרא KIA ולא KAYA

פורסם

לפי דעתי KIA קארניבל רכב מיניוואן הרבה יותר טוב מה-JOICE, יותר חסכוני, השוק שלו הרבה יותר טוב, והרבה יותר מרווח על זה אין בכלל מה לדבר. כמובן שהכל מניסיון של 3 שנים עם הרכב (ששירת אותנו נאמנות) ונמכר במחיר מחירון. וכל זאת לאחר שגם בדקנו את ה-JOICE ומצאנו שקארניבל טובה יותר מכל הבחינות.

פורסם
לפי דעתי KIA קארניבל רכב מיניוואן הרבה יותר טוב מה-JOICE, יותר חסכוני, השוק שלו הרבה יותר טוב, והרבה יותר מרווח על זה אין בכלל מה לדבר. כמובן שהכל מניסיון של 3 שנים עם הרכב (ששירת אותנו נאמנות) ונמכר במחיר מחירון. וכל זאת לאחר שגם בדקנו את ה-JOICE ומצאנו שקארניבל טובה יותר מכל הבחינות.
יש לך מזל. אני שמעתי על יותר מאחד שמקלל אותו. אחד מהם הצליח להיפטר ממנו רק בטרייד-אין.

בדגמים החדשים, שעושים פחות בעיות (פנסים מרובעים מאחור), המקום האמצעי במושב האחורי לא ראוי לישיבה ויש למעשה 6.5 מקומות...

הפיאט שלי מקבל כרגע שרות במוסך קאיה. נדהמתי מהמספר של קרניבלים עם מנועים פתוחים (ואחד עם דאשבורד מפורק) שהיו במוסך בשני הביקורים שלי שם.

כפי שכתבתי, אני לא יודע כלום על האמינות של קאיה ג'ויס.

פורסם

נסה לשלוח ה"פ לקובי מילוא, היתה לו כזאת בליסינג שלוש שנים - והוא דווקא היה מבסוט.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לא צריך ה"פ - אני פה :wink: .

היה לי ג'ויס כמעט 4 שנים, והייתי מאד מרוצה. חוות דעת מפורטת יותר תוכל לקרוא בתגובה שלי בשירשור הבא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=74447&highlight=%E2%27%E5%E9%F1

עצה כללית - חיפוש בפורום על המילה "ג'ויס" היה מביא אותך לשם ישר...

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

אם המקום השביעי והגיר האוטומטי לא הכרחיים כדאי לבדוק גם את המולטיפלה.

בגאז' גדול משמעותית, חסכונית ביותר, יציבה ומרווחת (אני ראיתי בעיניי מיטת נוער בגודל מלא נכנסת לתוכה, גם בזכות הרוחב).

לא יאומן שהכל נכנס במכונית קצרה מ4 מטר!

• תוכן חדש...