Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל המומחים,

שנת 1993, דוד שלי נוסע בפיג'ו 205 CTI אדומה להוטת, שקנה אז לפני שנה מהחברה, ברקע מתנגת מוזיקת Eurodance של שנות ה-90', אחח... היום זמנים. המכונית בזמנו הייתה מלכת הכביש, חלומו של כל צעיר.

נשבעתי שאקנה אחת כזאת שאהיה גדול.

לא תמיד חלומות מתגשמים (מסיבות שונות).

הנה מגיע היום שאני יכול להרשות לעצמי מכונית משלי.

הסכום הוא 58+- אלף שקל.

ברצוני לקנות רכב ספורטיבי ראשון.

חשבתי על אופציות שונות כגון קליאו ספורט, פיגו 106 GTI או איביזה טורבו ספורט אך הגעתי למסקנה (תקנו אותי אם אני טועה) שאחזקה של רכבים כאלה(במצב שהם נמצאות בארץ) יקרה מאוד ויכולה להסתכם בסכומים של אלפי שקלים בחודש (מעל המומצע).

כך שסה"כ צריך לפחות עוד 15 אלף שקל בצד, חוץ מהעלויות השותפות.

חשבתי לקנות מין מכונית ביניים (עד שאצליח לאגור עוד מזומן) שעדיין תהיה זריזה ואף מהירה ותראה טוב, והאמת אני דיי מיואש אני לא מצליח למצוא משהו שמתאים לנתונים.

אני בטוח שמישהו פה היה במצב שלי, ואולי מישהו יכול לעזור לי בבחירה, כיוון או משהו.

אין לי בעייה להשקיע בקנייה, אך אין לי את הזמן להשקיע במוסכים ביום יום.

העבודה שלי היא עד שעות מאוחרות. רוב הנסיעות יהיו בעיר, רק בסופי שבוע יצא לי לנסוע בכבישים מהירים (וגם אז לא הרבה ק"מטרים).

תודה רבה לכל העוזרים.

בברכה,

ZDR.

פורסם

ה-VR6 היא דור שלישי כמדומני, דור הנפילה.

היא אולי מאוד מהירה אבל ספורטיביות נמדדת ביכולת בסיבוב ובתקשור עם הנהג והיא לא ממש מצטיינת בזה.

ציטוט מגיליון אוטו 234 על ה-VR6 "היא נהנית ממנוע חזק ביותר ואבזור רב, אך חובב ההגה ימצא אותה רכה מדי, בעלת עודף תת היגוי והגה מנותק."

פורסם

אם זה בולשיט וכל אחד וטעמו אז אני טוען שג'אסטי זה אוטו ספורטיבי כי הרי כל אחד וטעמו לא?

ברגע שאתה יוצר השוואה בין רכב אחד לשני שהם פחות או יותר באותה קטגוריה של התנהגות

ומנוע אז תוכל להגיד שכל אחד וטעמו ואז גם תוכל להכניס למשוואה איבזור וכד' אבל כשמדובר באוטו שהוא פשוט לא ספורטיבי לא תשנה העובדה שעם כל הכבוד (ויש כבוד) אולי אתה אוהב את האוטו אבל הוא איננו מתנהג.

אבי.

פורסם

אתה רוצה להגיד ש VR6 לא ספורטיבי?

הטעם הוא כאן זה זה ספורטיבי ברכות כן

יש כאלה שאוהבים את זה גס ויש כאלו שלא

ביגלל זה כל אחד וטעמו וחוץ מזה אוטו ספורט לעולם לא ניגמר בזה שאתה קונה אותו

ודיי תמיד משפרים אותו

ולמחפש אני חושב הכי מתאים לך זה סיאט איביזה ספורט

LIFE IS GOOD IF YOU HAVE VW

למכירה סאב http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=139659

פורסם
בולשיטכל אחד וטעמו
אם זו השפה שלך - קרא את כללי הפורום. יש לך מה ללמוד.

פונטו GT

מיצובישי קולט

גולף WR6

רנו מגאן מנוע 2000 קופה

אם זו הדיעה שלך - צא לנהוג. יש לך מה ללמוד גם בתחום הזה.

הפונטו GT - גרסה חזקה מידי על שלדה והיגוי שלא ממש מצליחים לעמוד בכח.

מיצובישי קולט - לאנסר עם 3 דלתות. אין צורך לפרט עוד.

גולף VR6 - גרסה מהירה וחזקה של הגולף. היגוי ושלדה לא בליגת הספורטיביות.

רנו מגאן קופה 2.0 - ניחא.

פונטו GT אחרי שתעשה עליו סיבוב תחזור אלי ניראה אותך אומר שהוא לא ספורטיבי
חזרתי. נסעתי בפונטו GT. היא מהירה. ספורטיבית היא לא.

לפני שאתה ממליץ לאנשים על "מכוניות ספורטיביות" תלמד בבקשה תרבות דיון מהי, וגם קצת הבנה במאפייני מכונית ספורטיבית לא תזיק לך.

עניין נוסף - אצלנו בפורום כשממליצים למישהו על רכב בפורום ייעוץ לא נהוג לרשום שמות של מכוניות שבטעות אתה חושב שהן ספורטיביות. נהוג לכתוב מנסיון בנהיגה במכוניות האלו, ואם יש נסיון גם בהחזקה שלהן זה יכול לעזור. רצוי לכתוב תשובה מפורטת ומנומקת. לענות "קולט" מעיד על בורות.

אם אין נסיון - עדיף לא לענות.

ולפותח השרשור - ב-60K תעשה מה שעשינו בתירגולות - קנה קליאו. חפש במנוע החיפוש.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אם אתה רוצה רכב ביניים ומתכוון להשתדרג בעתיד, למה ישר לבזבז את כל הכסף ? :roll:

מה רע באיזו טויוטה יאריס/יונדאי גטס/פז'ו 206 ושאר מכוניות המיני בתור רכב ביניים ?

חבל להוציא את כל הסכום עכשיו אם אתה גם ככה מתכוון להחליף את האוטו בקרוב..

תקנה בינתיים משהו ספורטיבי לייט.. בסגנות של 206XS.. ותשמור חלק מהכסף בצד..

ועוד חצי שנה-שנה כשתחליט שאספת מספיק כסף, אז תקנה את הרכב ספורט של חלומותיך (בגבולות התקציב כמובן..)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לפותח השרשור, את אתה אומר שיהיה קשה לך לעמוד בעלויות ואתה רוצה מכונית ביניים כהגדרתך, לדעתי אופציה מצויינת היא ה-206 XS, זריזה, מהנה ועלויות לא בשמיים..

סרגי, פונטו GT היא מאוד מהירה בקו ישר, בפניות השלדה מתקשה להתמודד עם כל הכוח, יש תת היגוי חריף, ההגה מנותק לגמרי ולא ממש מרגישים איפה הגלגלים ומה קורה.. בקיצור היא לא ממש ספורטיבית..

VR6, בערך אותו הסיפור כמו הפונטו, רק יותר כבדה ומגושמת משהו.. קצת יותר בטוחה ואוחזת, אבל שוב, תת היגוי וחוסר תקשורת מוחלט..

קולט? אתה צוחק נכון?

• תוכן חדש...