Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שדרוג מערכת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אחרי שגנבו לי סאב ומגבר החלטתי להצטייד מחדש

נשאר לי באוטו קומפוננט של מורל פולס מקדימה ומאחורה וחשבתי על להחליף תקדמיים לדוטק ולהשאיר תאחוריים

בקשר למגבר חשבתי על הג'י בי אל המפורסם בגלל כל ההמלצות שהלכו פה עליו (מישהו יודע אם הוא עוד בדיוטי פרי?)

על הסאב אין לי איזה דגם בראש אני רק יכול להגיד לכם שיותר חשוב לי שיהיה חזק וירעיד תאוטו מאשר מדויק (אבל שלא יהיה מרוח ברמה מגעילה טיפה זה בסדר)

לפני זה היה לי מגבר דה רוק 800 של מאגנט וסאב xtc 1200 260 rms גם מאגנט

חשוב לי שיהיה שדרוג של המערכת מבחינת האיכות והעוצמה

התקציב לי עומד כל 2700 בינתיים ואם ממש תדליקו אותי אני יכול לסחוט ת4000 (עוד מעט גיוס יש דודים טובים חחחח)

תודה

פורסם

אז ככה באמת המגבר 4 ערוצים שנותנן את התמורה הכי טוב למחיר הוא ה JBL או אהאינפינטי שמקביל אליו.

נכון ליום ראשון אני יודע שהוא עוד היה במלאי בדיוטיפרי\ אם אתה לא מביא אותו מישם המחיר שלו הוא 1400 ש"ח + -

תוסיף לזה 1000 ש"ח של הדוטק.

לגבי סאב , שיעבוד בגישור של 2 ערוצים של ה JBL הייתי ממליץ על ה VMAX שעולה 1000 ש"ח + -

סה"כ - 3400 ש"ח + - (שהמגבר לא נקנה בדיוטפרי...)

עכשיו יש לך אפשרות אחרת שהיא לחבר את הדוטק + הפולס ל JBL ולהביא ל VMAX מונו.

במצב הזה הייתי ממליץ לחבר עליו את ה מונו של לייטינג אודיו 250.1 בולט - שעולה 700 ש"ח + -

ככה המערכת שלך יוצאת 4100 ש"ח, ההבדל הוא שכאן גם האחוריים מוגברים (ממש לא חובה..)

פורסם

balasss,

השבוע קיבלתי מגבר כזה שנקנה בדיוטיפרי.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

שתי מגברים זה יותר מדי בשבילי יש לי קולט 94 והמצבר גם ככה עושה בעיות ככה שאם אני יוסיף עוד עומס למערכת אז זה לשדרג את המצבר או אלטרנטור או קבל וזה כבר עובר תתקציב אבל תודה על העזרה

נראה לי שאני יקנה תדוטק והג'י בי אל ויעבור חנות חנות וישמע דגמים של סאבים על המגבר

יש למישהו עוד המלצות לסאב חזק שיודע לרדת לנמוכים טוב להרעיד תאוטו כדי שאני יוכל לשמוע?!?!

תודה לכל העוזרים

• תוכן חדש...