Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתעלם מחוסר האמון שחלק מכם חש כלפיי ( בטח בני יצנזר וכו'...), אני מבקש מאד למתן כאן תגובות.

שימו לב לתגובתו של קובי שהיא מלאכת מחשבת ולא פליטת מילים.

הנושא מוצה ואין צורך להגרר לויכוחים אינסופיים.

בני, מנהל הפורום

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
.

מה שקצת הרגיז היה הסגנון, שניסה (ללא הצלחה) להסתיר ביקורת על כך שמועדון החמש לא נתן התרעה מספקת לטעמך להרצאה, להבדיל ממועדון האופנועים המסודר שקבע את המועד לפני חודשיים. י

למיטב זכרוני ההרצאה הנ"ל נזכרת כבר בקלסיקון שהופיע לפני כחודש ימים, חברי המועדון יודעים על האירוע כבר מזמן - מדובר רק בתזכורת...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
מוזר שאתה מדבר ככה על דוברות וכל דבר שקשור למועדון ה5. לאחר שאוזני סמרו מרוב הפנינים ששפכת עליהם ב SO CALLD קפה. (כולם יודעים שאני שונא קפה).

הרצחת וגם ירשת?

אדון קובי

שוב אתה מדבר באויר, וגם לא לענין, פרט לעובדה שאתה מזכיר, וחבל שבזלזול, את ביקורך אצלי בבית.

לענייננו: מה אתה מתכוון: "שאתה מדבר ככה על דוברות וכל דבר שקשור למועדון ה5" ? מה כתבתי לא בסדר ?

כולם יודעים שיש לי חילוקי דעות עם מועדון ה5, ואתה מוזמן להעלות בפורום את מה שאמרתי לך ב"פנינים" שהזכרת, ואסביר לך את המהות של הביקורת שלי בכל ענין שתעלה (אם).

ביקשתי ממך בעבר, ואני מבקש ממך שוב: אם יש לך השגות על משהו שאמרתי, או כתבתי, תפרט - ואני אסביר את עמדתי, הן בפורום והן בה"פ, איך שתרצה. ללכלך מישהו זה קל מאוד, ביחוד שאתה לא נותן הזדמנות להתגונן, בכך שאתה מפרסם תגובה מעליבה על מישהו - ואף אחד לא יודע על מה אתה מדבר.

לסיכום אני ממליץ גם על שינוי בסגנון הכתיבה, שלפעמים, בוטה (הקשיחות והזלזול) ולפעמים שגוי (אוזנים מזדקפות - בד"כ רק אצל חיות-מי שסומרות אלה השערות), ומה הנמשל ל-"רצחת וגם ירשת" ?

פורסם
אם אתעלם מחוסר האמון שחלק מכם חש כלפיי ( בטח בני יצנזר וכו'...), אני מבקש מאד למתן כאן תגובות.

שימו לב לתגובתו של קובי שהיא מלאכת מחשבת ולא פליטת מילים.

הנושא מוצה ואין צורך להגרר לויכוחים אינסופיים.

בני, מנהל הפורום

שני קובים הגיבו, למי כוונתך ?
פורסם

הכוונה לתגובתו של קובי מילוא

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בוקר חורפי כמו אביב

הכל רחוץ ונקי מסביב

רציתי לכתוב טור זעיר

על חויות ב144 לכוכב יאיר

אבל בטרם היום העריב

בפורום הזה שוב פורץ הריב

ודוברת מטעם לא אוהבת אורחים

והתרדים בפורום ממש משתבחים....

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם
הגברת בורג, את כותבת דברים שאינם אמת. שימי לב !
אורן:

לדעתי עירית לא ניסחה טוב.

אני חושב שהיא התכוונה "הצעתי" במובן, "אני מציעה". לא היצעתי (בעבר) ולכן היא לא אומרת דברים שהם לא אמת.

ולגופו של עניין היא צודקת (גם כשהיא "צועקת").

ומילה לאירית: הפורום הזה הוא פורום פתוח בחסות מועדון החמש. דיבורייך על "מתארח בבתנו" משחקים בדיוק לידיים של אלה שטוענים שיש אפלייה בין חברים ולא חברים. שאלתי (מול הראי...) את מנהל הפורום והוא אמר לי חד משמעית שרוח הפורום היא התיחסות שווה לכוווווולם.

בני הספל (כמשתתף בפורום).

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
אורן:

לדעתי עירית לא ניסחה טוב.

אני חושב שהיא התכוונה "הצעתי" במובן, "אני מציעה". לא היצעתי (בעבר) ולכן היא לא אומרת דברים שהם לא אמת.

ולגופו של עניין היא צודקת (גם כשהיא "צועקת").

ומילה לאירית: הפורום הזה הוא פורום פתוח בחסות מועדון החמש. דיבורייך על "מתארח בבתנו" משחקים בדיוק לידיים של אלה שטוענים שיש אפלייה בין חברים ולא חברים. שאלתי (מול הראי...) את מנהל הפורום והוא אמר לי חד משמעית שרוח הפורום היא התיחסות שווה לכוווווולם.

בני הספל (כמשתתף בפורום).

בני אני איתך (ויחד איתנו עוד כמה שחושבים שהגב' בורג מגזימה היתר נמחק על ידי בני, הפעם כמנהל הפורום. לא רלונטי והדיון לא עוסק ביתר השרשורים של אירית
פורסם
בני אני איתך (ויחד איתנו עוד כמה שחושבים שהגב' בורג מגזימה היתר נמחק על ידי בני, הפעם כמנהל הפורום. לא רלונטי והדיון לא עוסק ביתר השרשורים של אירית
למה לא רלוונטי?! הרמה בפורום ירדה לרמה של צ'אט בנושא בירות ורמיזות מיניות ואתה כמנהל פורום אספנות צריך להיות מוטרד מכך לפחות כמוני.
פורסם
למה לא רלוונטי?! הרמה בפורום ירדה לרמה של צ'אט בנושא בירות ורמיזות מיניות ואתה כמנהל פורום אספנות צריך להיות מוטרד מכך לפחות כמוני.
אז עכשיו אנחנו בקטע של התחסדות

אין שום דבר רע בנושא בירות (תמיד הולך טוב כשמדברים על מכוניות לשבת ולשתות בירה/יין/ קפה - אז מה הבעיה) - ורמיזות מיניות?! דיי נו - נראה לי שיש כאן משהו אחר

whenever I see an Alfa I tip my hat

H. Ford

פורסם
אז עכשיו אנחנו בקטע של התחסדות

אין שום דבר רע בנושא בירות (תמיד הולך טוב כשמדברים על מכוניות לשבת ולשתות בירה/יין/ קפה - אז מה הבעיה) - ורמיזות מיניות?! דיי נו - נראה לי שיש כאן משהו אחר

טזיו אני מסכים שאין בכך כל דבר מזיק - אבל לא כאן בפורום אספנות. בהחלט ניתן להקים פורום אלטרנטיבי של המועדון בסגנון "אוף טופיק" ושם להכניס את כל הקשקושים האלה.

קאפיש?

פורסם

יוני-ת (?)

הפורום בנוי ממאות חברים שונים ומגוונים, ומנהל הפורום מנסה באמת ובתמים להעמיד את הפורום על כל גווניו, עבודה שבפני עצמה מעוררת הערצה, כאשר המקבילה האירונית שלה, היא גננת שעירת עזאזל.

כל אדם ודיעותיו, יש מבודחים, ויש רציניים. ולעולם לא יתאימו הודעות של האחד אל השני, הויכוח הוא ארוך שנים.

הדרך היחידה להגיע לסוג של גישור, היא באמצעות סובלנות של האחד כלפי השני. ההבנה שיש אנשים שונים, ושכל אדם ורמת התרגזותו, אינך יכול לשפוט אף אדם דרך מסך המחשב כיון שאין בידינו דרך לדעת מה עובר עליו בימים אלו, ובגלל איזו סיבה פורסמה ההודעה, אישית או לא אישית ככול שתהיה. כפי שאינני שופט אותך, אלא רק מייעץ לך לנסות להבין, כך יש להתנהג כלפי שאר החברים בפורום.

אני מבין, שיש רקע שעומד מאחורי הודעותיך, וכן שיש רקע מאחורי כל הודעת ביקורת, ולכן בשנית, אינני שופטך, אלא רק מביע את דעתי.

בברכת יום נפלא ללא צער

אבי .פ.

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:

• תוכן חדש...