Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
][/color]אם אתעלם מחוסר האמון שחלק מכם חש כלפיי ( בטח בני יצנזר וכו'...), אני מבקש מאד למתן כאן תגובות.

שימו לב לתגובתו של קובי שהיא מלאכת מחשבת ולא פליטת מילים.

הנושא מוצה ואין צורך להגרר לויכוחים אינסופיים.

בני, מנהל הפורום

בני

התגובה שציינת והמסומנת בסגול, אינה מעידה על חוסר אימון חלילה, אלה על מניפולציה פשוטה לגרום לך לפקפק בעצמך או החלטותיך! כמנהל הפרום עליך לקבל החלטות שלא יהיו פופלריות בין כל החברים תמיד.

ויהיו כאלה שיראו בכך פגיעה , או התנקלות על רקע אישי ואין מה לעשות, מעבר לכך לכל חבר מועדון שמורה זכות ההצבעה לבחירה לתפקיד והוא יכול להביע אותה בצורה מכובדת ודמוקרטית. פגיעה על רקע אישי היא פסולה ולא נכונה....אי אפשר לרצות את כל החברים כל הזמן ואני לא בטוח שצריך,

רוב הקרבות הלוהטים שמתנהלים בפורום מדי פעם מקורם במשקעי העבר למדתי כי בנושאים אלה עולה הרגש והלהט לדרגות עוצמתיות והאמוציות שולטות בו לא פעם....ודברים שנאמרים ונכתבים בלהט הרגע, מצטערים עליהם מאוחר יותר....מילה טובה לנושא תפקיד רגיש זה תהיה לדעתי במקומה, וקריאה לחברים לשמור על פרופורציה ותרבות הדיון על מנת שלכולנו יהיה יותר נעים - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
טזיו אני מסכים שאין בכך כל דבר מזיק - אבל לא כאן בפורום אספנות. בהחלט ניתן להקים פורום אלטרנטיבי של המועדון בסגנון "אוף טופיק" ושם להכניס את כל הקשקושים האלה.

קאפיש?

לחלוטין לא קפיש - מכוניות ורמיזות מיניות הלכו יחד מאז הומצא הגלגל (ראה ציורי קיר במערות אדם הקדמון) - וגם כל השאר, גם אם לא ממש שייך ל"רכב אספנות" - הוא מאוד שייך לאספני רכב

ואתה? - קפיש?

whenever I see an Alfa I tip my hat

H. Ford

פורסם
מעניין איך הודעות לגיטימיות של אנשים (ניתן להם מנדט להשתמש בפורום והודעותיהם נמצאו כשרות ע"י האחראי) מעוררות ויכוחים אין סוף.

מוזר, אבל נדמה לי שהרבה ויכוחים מתעוררים אחרי תגובות של אקיצ'ו, אבל אולי אני טועה, שכן לא עשיתי דוקטוראט בנושא.

בנוסף, לדעתי, תפקידו של דובר המועדון הוא לפרסם הודעות של המועדון שהם בד"כ הודעות לאקוניות לידיעת הציבור, ולא לחנך את הגולשים.

במיוחד כמו במקרה זה, שוב דעה אישית, שקיים חשש, שמתערבבת כאן איבה אישית, בשל מאורעות העבר, שכן גונבה שמועה לאזני שהיה סכסוך בין מועדון האופנועים לביו אישיות בכירה במועדון ה-5, ומצד שני, הודעתו של הבחור היתה בהחלט במקומה, בהקשר ובשרשור הנכון.

אולי לפני שתעביר ביקורת על אירית,תדאג שיהיה גם לך אותו רקורד שיש לה,ואח"כ תבקר,אחרי הכל מי שלא עושה מלמד, ומי שלא מלמד מבקר.-זאב

zeev

פורסם
התגובה שציינת והמסומנת בסגול, אינה מעידה על חוסר אימון חלילה, אלה על מניפולציה פשוטה לגרום לך לפקפק בעצמך או החלטותיך! כמנהל הפרום עליך לקבל החלטות שלא יהיו פופלריות בין כל החברים תמיד.

בהחלט נכון.

פורום אינו יכול להיות גוף דמוקרטי. מנהל הפורום קובע את סדר הדברים, באם הדבר מוצא חן בעיני כולם או לא.

אבי .פ.

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:
פורסם

למי שלא זוכר!

ישנה הרצאה ביום חמישי הקרוב(19/1/06) באוניברסיטת ת"א,

בשעה 19:00 לא לאחר!

יהיו שקופיות וכיבוד קל.

למי שיבוא מכניסת שערים 1,2,3 ישאר בחוץ מפני שהכניסה משער 4 בלבד!

נו באמת מה יהיה השרשור ההזוי הזה לא יגמר לעולם?

די מספיק להתנצח אחד על השני.

ולכל הפרשנים המכובדים להפסיק לבחוש את הדיסה(יש ריח שרוף)

בברכת ערב טוב ושקט.

אורי.

audi coupe gt 1987

n.s.u prinz 1000c 1973

פורסם
אולי לפני שתעביר ביקורת על אירית,תדאג שיהיה גם לך אותו רקורד שיש לה,ואח"כ תבקר,אחרי הכל מי שלא עושה מלמד, ומי שלא מלמד מבקר.-זאב

עם כל הכבוד לך, אדון אלמוני, אני חושב שאתה חצוף. מנין לך איזה רקורד יש לי ? ומדוע אני צריך רקורד כמו של אירית כדי "לקבל את הזכות" לבקר דברים, שלדעתי, דורשים זאת ? כדאי שתחשוב לפני שאתה שולח חיצים.

עם זאת, הייתי רוצה להשביע את סקרנותך, אך לשם כך אתה צריך לומר לי, מה בתגובתי ניראה לך ביקורת לא הוגנת.

להשכלה כללית-כדאי במדת האפשר, לבקר מעשים ולא אנשים, שכן, מעשים משפיעים על כולנו, אבל, אנשים, כנראה לא ישתנו, ורצוי לקבלם כמו שהם, עם סייגי טקט ונימוס, כמובן. מחכה להסבר.

פורסם

אילן - מספיק עם ההתנצחות.

הטופיק הזה נפתח לטובת חברי המועדון שרוצים או מעוניינים להגיע להרצאה.

יש לך טענות\הארות\הערות\עצות - בבקשה - פתח ת'רד חדש ותרשום בו את כל העולה על דעתך.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
עם כל הכבוד לך, אדון אלמוני, אני חושב שאתה חצוף. מנין לך איזה רקורד יש לי ? ומדוע אני צריך רקורד כמו של אירית כדי "לקבל את הזכות" לבקר דברים, שלדעתי, דורשים זאת ? כדאי שתחשוב לפני שאתה שולח חיצים.

עם זאת, הייתי רוצה להשביע את סקרנותך, אך לשם כך אתה צריך לומר לי, מה בתגובתי ניראה לך ביקורת לא הוגנת.

להשכלה כללית-כדאי במדת האפשר, לבקר מעשים ולא אנשים, שכן, מעשים משפיעים על כולנו, אבל, אנשים, כנראה לא ישתנו, ורצוי לקבלם כמו שהם, עם סייגי טקט ונימוס, כמובן. מחכה להסבר.

חן חן על הכבוד לי, אבל אני לא אלמוני,ולראיה אפילו חתמתי בשם ,נכון? כך או כך לא ראינו מצדך פעילות מבורכת עד עתה,שלא כמו מאירית למשל.

אם בכל זאת טעיתי,ותרומתך למען מועדון זה מעבר למה שיכולתי לשער,כולנו נשמח לקרוא על כך בפורום נכבד זה,אני מקוה שברור לך כי כוונתי לפעילות בתוך המועדון,כמו אירית למשל.

לסיום ככל שידוע לי, מועדון זה זקוק כעת לאנשי מעשה,לא ליועצים,למען הסקרנות בלבד נשמח לשמוע גם על תרומתך כאמור.-זאב

zeev

פורסם
זאב,

עניין אופנועי האספנות משתלב, ואני מתפלא שאני צריך להסביר לך.

אז, כדי שיהיה מעניין ויפה,

אני מצרף תמונה של אופנוע שנתקלתי בו במקרה לפני כמה זמן. לא נראה לי שאתה מזהה אותו . . .

לא יודע מה אתם רואים אבל אני רואה בתמונה האמצעית את אסף בקר נימרוד רחמימוב ואת זאב...

אה כן ועוד איזה משהו עם 2 גלגלים בצבע מוזר:wink:.

לעינינינו.

יש פתגם שאומר:"כשהחרא מתיבש אל תערבב אותו במקל. זה מסריח".

כשמר קפניס כתב בתגובתו שיש "לעשות משפט שלמה" זה מה שהוא עשה. לדעתי אם הוא היה מציין את ההרצאה של הפרלמנט (מי בחר את השם הזה??? הבריטים בתקופת המנדט???) באותו מועד הוא היה מונע חלק גדול מהתגובות פה. לפי מה שאני מבין מהניסוח הוא ניסה לעורר את המתים (מקוה שאני טועה).

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
לא יודע מה אתם רואים אבל אני רואה בתמונה האמצעית את אסף בקר נימרוד רחמימוב ואת זאב...

אה כן ועוד איזה משהו עם 2 גלגלים בצבע מוזר:wink:.

לעינינינו.

יש פתגם שאומר:"כשהחרא מתיבש אל תערבב אותו במקל. זה מסריח".

כשמר קפניס כתב בתגובתו שיש "לעשות משפט שלמה" זה מה שהוא עשה. לדעתי אם הוא היה מציין את ההרצאה של הפרלמנט (מי בחר את השם הזה??? הבריטים בתקופת המנדט???) באותו מועד הוא היה מונע חלק גדול מהתגובות פה. לפי מה שאני מבין מהניסוח הוא ניסה לעורר את המתים (מקוה שאני טועה).

משה.

היי משה- אני מקוה שה"משהו"עם 2 הגלגלים מוצא חן בעיניך.

גם לי היית הרגשה שהייתה כאן פרובוקציה.ערב טוב-זאב

zeev

פורסם
בני

ויהיו כאלה שיראו בכך פגיעה , או התנקלות על רקע אישי ואין מה לעשות, מעבר לכך לכל חבר מועדון שמורה זכות ההצבעה לבחירה לתפקיד והוא יכול להביע אותה בצורה מכובדת ודמוקרטית. פגיעה על רקע אישי היא פסולה ולא נכונה....אי אפשר לרצות את כל החברים כל הזמן ואני לא בטוח שצריך,

רוב הקרבות הלוהטים שמתנהלים בפורום מדי פעם מקורם במשקעי העבר למדתי כי בנושאים אלה עולה הרגש והלהט לדרגות עוצמתיות והאמוציות שולטות בו לא פעם....ודברים שנאמרים ונכתבים בלהט הרגע, מצטערים עליהם מאוחר יותר....מילה טובה לנושא תפקיד רגיש זה תהיה לדעתי במקומה, וקריאה לחברים לשמור על פרופורציה ותרבות הדיון על מנת שלכולנו יהיה יותר נעים - רן

רן, ראשית הרבה תודה לך וגם לאבי שלא שכחו ושלחו לי כמה מילים של פירגון.

מה לעשות ולאחר זמן רב של ניהול הפורום למדתי שיש אנשים ונשים שרוצים להבין רק את עצמם ולא אותי ואת התפקיד הרגיש אותו אני ממלא.

אז יש חברים שאחרי שאני מוחק להם הודעה או חלק מהודעה קורעים קריעה ושופכים עלי את כל התיסכולים שלהם מבלי לנסות לברר איתי למה או לנסות, שומו שמיים, גם להשתכנע או לשכנע.

אני מבין גם שמכל תפקידי המועדון, אני מושך הכי הרבה אש, אבל כמו שהזכיר מישהו את המילה "גננת", אני עדיין חושב שמדובר בחבורה אינטליגנטית שיודעים להפריד בין הדברים.

לצערי זה לא תמיד כך ואם מישהו או מישהי שתמיד קראו לי "בני" קוראים לי פיתאום "מר הספל" ומצננים את היחס האישי שלהם כלפי, אין לי אלא להשתתף בצערם על אבדנה של ידידות ועל חוסר ההבנה הבסיסי בבעיתיות של שמירת האיזונים בפורום.

היום הגיע למועדון מכתב נאצה של ממש ובו כביכול טענות על כך שמחקתי משהו. שוב מבלי לבדוק הדברים, בלי לברר אם אכן אני הוא שמחקתי או שההודעות בכלל נמחקו, סתם כך התלהמות.

אני מקווה שהתופעות האלה הן מיעוט כי בסך הכל, אם נבדוק את השרשורים, נראה שהרוב המוחלט הם שרשורי חובבים של מידע והבעת דעה או חוויות. חבל רק שמספר שירשורים גורמים לכולם לא לראות את הכל בפרופורציה.

בכל מקרה, מי שמכיר אותי יודע שנער הייתי וגם זקנתי ואני כלל לא מתרגש מהתופעות האלה. איזמל המנתחים (לדעתי) או הגיליוטינה (לדעת אלה שלא רוצים להבין) ימשיכו לעבוד כל פעם שלשיטתי תהיה חריגה מכללי הפורום (ואני עוד רך, צוקר, שוקולד, לעומת מנהלים אחרים באתר ביחס לפורומים שלהם). זה לא מדע מדוייק ואם אנשים המתימרים להיקרא "אינטליגנטים" לא מבינים את זה אין לי אלא, שוב, להשתתף בצערם על חוסר ההבנה שלהם.

בני הספל

(בכוונה לא כתבתי את זה באותיות המיוחדות של מנהל הפורום כי אלו דברים שבאים מהלב ולא משלחן הניתוחים...)

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
חן חן על הכבוד לי, אבל אני לא אלמוני,ולראיה אפילו חתמתי בשם ,נכון? כך או כך לא ראינו מצדך פעילות מבורכת עד עתה,שלא כמו מאירית למשל.

אם בכל זאת טעיתי,ותרומתך למען מועדון זה מעבר למה שיכולתי לשער,כולנו נשמח לקרוא על כך בפורום נכבד זה,אני מקוה שברור לך כי כוונתי לפעילות בתוך המועדון,כמו אירית למשל.

לסיום ככל שידוע לי, מועדון זה זקוק כעת לאנשי מעשה,לא ליועצים,למען הסקרנות בלבד נשמח לשמוע גם על תרומתך כאמור.-זאב

לזאב שלום

למרות שחתמת בשמך (הפרטי), עבורי, לצערי, אתה עדיין בחזקת אלמוני, שכן, איני יודע מי אתה, אך ללא קשר, אשמח להכירך.

עדיין-אין שום קשר בין תרומתה של אירית למועדון לבין זכותי לבקר את הטעון ביקורת.

באשר לפעילותי למען המועדון-אינני פעיל בו, שכן, היחסים ביני להנהלה הם קצת "קרירים" עקב חילוקי דעות בעבר.

כמו-כן, אירית עבדה כשכירה במועדון ה5 ופעילותה במועדון מובנת מאליה. באשר לתרומתה-זה כבר איש איש ודעתו, וכפי שציינתי בתגובתי, אני משתדל להמנע מלבקר אנשים, אי לכך, לא אכנס לנושא זה, לפחות לא בפורום זה.

שיהיה לך יום טוב

אילן

פורסם
לזאב שלום

למרות שחתמת בשמך (הפרטי), עבורי, לצערי, אתה עדיין בחזקת אלמוני, שכן, איני יודע מי אתה, אך ללא קשר, אשמח להכירך.

באשר לפעילותי למען המועדון-אינני פעיל בו, שכן, היחסים ביני להנהלה הם קצת "קרירים" עקב חילוקי דעות בעבר.

כמו-כן, אירית עבדה כשכירה במועדון ה5 ופעילותה במועדון מובנת מאליה. באשר לתרומתה-זה כבר איש איש ודעתו, וכפי שציינתי בתגובתי, אני משתדל להמנע מלבקר אנשים, אי לכך, לא אכנס לנושא זה, לפחות לא בפורום זה.

שיהיה לך יום טוב

אילן

כאשר ניפגש ואני מקוה שכך יהיה ,אשמח להבהיר את מה שלא תמיד ניתו להעלות על הכתב,אני מקוה שאז תוכל לראות את הדברים באור שונה אולי ,אבל גם אם לא, לכל אחד הזכות, ןאולי אפילו חובה להחזיק בדעתו,אם כולנו נחשוב בדיוק אותו הדבר,איך נראה?המשך יום טוב-זאב

zeev

פורסם
לזאב שלום

שיהיה לך יום טוב

אילן

מוזר ... "קרירים" ? רק כלפי "ההנהלה"? אני שמעתי אותך יורה כלפי כל האוכלסיה של מועדון ה5 . ויורה זאת מילה קלילה.

הרצחת וגם ירשת?

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• תוכן חדש...