Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היתכן שהרכב "שותה" בין 6 ל 7 קילומטר לליטר בממוצע בנסיעה משולבת ?

ידוע לי על צינור ואקום שצריך להחליף שבגללו הטורים קצת מרקדים ממש מעט (אולי 50 סל"ד למטה

ולמעלה) ומידי עשרים שניות נגיד נופל המד טורים ל600 סל"ד וחוזר בחזרה לרקד על ה 800 סל"ד.

יש קשר בין הצריכת דלק המוגזמת כל כך לבין הצינור שצריך החלפה ?

אם למישהו יש מפרט טכני של הרכב שנותן נתוני יצרן לגבי צריכת דלק אני אודה לו מאוד.

לא מצאתי את הדגם הזה ב carfolio - מדובר על פאסאט 1.8 טורבו שנת 97.

פורסם

מנועי פולקסווגן אוהבים לצרוך דלק ובכמויות. להורים שלי יש פאסאט 1.8 טורבו מודל 2000, שנוהגים בה מאוד בעדינות והיא רוצחת את חשבון הדלק עם תוצאה ממוצעת של 8.5 עד 9 ק"מ לליטר. יש להם גם סאאב 900 עם מנוע 2300 ללא טורבו עם נתוני הספק ומונט זהים לפאסאט. באותם התנאים הסאאב מגיע לתוצאה של 10.5 עד 11 ק"מ לליטר. לפני הפאסאט היה להם גולף משנת 2001 עם מנוע 2000 (נרכש חדש בחברה והוחלף אחרי שנה לפאסאט ב"אוטו דיל") והוא בכלל היה בור ללא תחתית בתצרוכת הדלק.

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

לפי דעתי בגלל הזיוף הקל שיש לך במנוע הכל נובע מבעייה של הווסט דלק שלך...

יש צינור ואקום קטן שמתחבר לווסט דלק הוא אמור לתת למנוע לעבוד בסביבות ה 2.2 באר ובתאוצה בסיביבות ה 3

כנראה שהוא קרוע ופשוט המנוע שלך עובד קבוע על 3 באר וזה גם גורם לתקלה מידי פעם בחישן למבדה על תערובת עשירה

בקיצר תחפש צינור נשם במתחבר לך לווסט דלק שנמצא על הסוף של החליל אם הוא יבש סדוק או קרוע תחליף וזה יפתור לך את הבעייה

:evil: גולף GTI 16V MK2

• תוכן חדש...